Şimdi Ara

AMD Sürücü 'Bu dosyanın sürümü çalıştırdığınız Windows sürümüyle uyumlu değil' Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, AMD R7 240 2GB modelini kullanıyorum, daha önceden arayüzünden güncellemeleri kontrol edip varsa oradan yüklüyordum. Geçen tekrar aynı şeyi denedim güncelleme çıktı ve hızlı yükselt seçeneği ile tekrar güncellemek istedim fakat dondu kaldı ve hata verdi.
    Sonra dedim sileyim DDU ile ben siteden kendim yükleyeyim son sürümü fakat kuruluma tıklamamla bu sefer aynı hatayı tekrar aldım. Beceremedim sistem geri yükleme yaptım şu an "Radeon Ayarları" yani arayüze giremiyorum. Güncellemek istediğim sürüm 17.1.1 en son çıkan ve sistemim Windows 7 64 bit ve Windows 7 64 bit olan sürümü indirdim eminim yardımlarınızı bekliyorum.
     AMD Sürücü 'Bu dosyanın sürümü çalıştırdığınız Windows sürümüyle uyumlu değil' Hatası

• Windows updatelerini tamamla.

Bu sorun genel de düzenlenmiş Windows sürümlerinde ortaya çıkmaktadır. Orijinal bir Windows ile kurulum yapmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mura_t kullanıcısına yanıt
    Slm sizin kullandığınız işletim sistemi hangisi ve orjinal mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windos 7 Ultimate 64bit crackli. Orjınal ISO varsa link verir misiniz tekrar format atıyım.Windows Update tam şuanda.
    Silip DDU ile tekrar eski sürümü yükledim sorun yok ama Windows'umda sıkıntı var dediğinize göre ve yardımlarınızla orjinal ISO ile değiştirmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mura_t -- 25 Ocak 2017; 23:48:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.