S.a. Hemen konuya gireyim :) ev kullanımı için alındı.oyun neredeyse oynanmayacak...Emrivakiyle alınmış bir pc.Alındığı içinde şuan yapacak bir şey yok gelene kadar sizce 750 TL yi hakkeder mi?Yorumlarınız alabilir miyim bu konuda?100Lira ~ çok önemli değil...Gerçi fx4100ün kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra içim bir nebze olsun rahatladı...Çok yanlış yapmışsın,bu para değmez buna diyebilir misiniz? Zira yapılacak en kötü şeyi yapmışsınız derseniz;iade şansım varsa iade veya ürün değişimi yapıcam...
Sistem hazir sistem mi?
Birde su amd olunca kotu etmek olayi nedir ben hala cozemedim. Amd'de alsan Intelde alsan guncel bir islemci herzaman iyidir, kotu etmek diye birsey olmaz kanimca. Birde ev kullanicisisin. Amd en guzel secim diye dusunuyorum bir ev kullanicisi icin.
Yeter de artar bile oyun oynanmayacak ev kullanımı için
sahsen o onboard kartla mediumda mw3 bile oynadım :)) bence güzel ve oldukca uygun bi fiyatı var zaman ilerdelikde bide ekran kartı eklersin olur biter :)
Kullanımınız İçin İdeal Olmuş Hayırlı Olsun
quote:
Orijinalden alıntı: TrMhMt
Sistem hazir sistem mi?
Birde su amd olunca kotu etmek olayi nedir ben hala cozemedim. Amd'de alsan Intelde alsan guncel bir islemci herzaman iyidir, kotu etmek diye birsey olmaz kanimca. Birde ev kullanicisisin. Amd en guzel secim diye dusunuyorum bir ev kullanicisi icin.
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.evet hazır sistem "kötü etmek"ten kastım fx 4100 dü cünki ben athlon düşünüyordum.Fx 4100 için olumlu yorum yapan olduğu kadar olumsuz yorum yapanda var... sonuçta sıkıntı yaşamak istemem herhalde sadece ben değil herkes bu kanıdadır...Tekrar teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: ali3424
quote:
Orijinalden alıntı: TrMhMt
Sistem hazir sistem mi?
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.evet hazır sistem "kötü etmek"ten kastım fx 4100 dü cünki ben athlon düşünüyordum.Fx 4100 için olumlu yorum yapan olduğu kadar olumsuz yorum yapanda var... sonuçta sıkıntı yaşamak istemem herhalde sadece ben değil herkes bu kanıdadır...Tekrar teşekkürler...
Sorun Yaşatacağını Düşünmüyorum fx-4100 Fiyatının Hakkını Veren Bir İşlemci Bence
:)) verdiğiniz "benim için çok önemli bilgiler " ve ilginiz için teşekkürler...
Topklama bilgisayar alınmasını tavsiye ederim ama dediğiniz gibi +-100TL önemli dğeilse fiyatına göre işinizi görebilecek bir sistemdir. Parası ödenen bir ürün için ca sıkmaya gerek yok. İşinizi görür
quote:
Orijinalden alıntı: ali3424
:)) verdiğiniz "benim için çok önemli bilgiler " ve ilginiz için teşekkürler...
İyi Günlerde Kullanın
hayırlı olsun.Yakında bende güzel bir pc alacam
quote:
Orijinalden alıntı: rasewww
hayırlı olsun.Yakında bende güzel bir pc alacam
aynen herşeyin hayırlısı...teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
Topklama bilgisayar alınmasını tavsiye ederim ama dediğiniz gibi +-100TL önemli dğeilse fiyatına göre işinizi görebilecek bir sistemdir. Parası ödenen bir ürün için ca sıkmaya gerek yok. İşinizi görür
teşkkür ederim cevabınız için...parası ödendi ancak daha gelmemişti konu açıldığında değişimden yararlanırım diye düşünmüştüm ama anladımki hiç gereği yok teşkkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme