Şimdi Ara

AMD Threadripper giriş seviye 16c/32th 850 dolar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece forumda bir kaç arkadaşın konuşmasına denk geldim , sanırım turbopower dı bir söylentiden bahsediyordu ki yine büyük ihtimalle doğru zaten dün gece haberi çıkmış 850 dolara 16 çekirdek deniyor amanda aman yani

AMD Threadripper giriş seviye 16c/32th 850 dolar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu seneki Computex fuarında beklenmedik gelişmelerle ezber bozuyoruz. Sizinle bu seneki duyumları, beklentileri ve olacakları kayda alarak AMD, Intel ve Nvidia fuar sergileri hakkında söylenen satır aralarını inceliyoruz.

AMD:

Bu seneki fuarda, AMD İzlek Deşen ve Efsane sunucu tanıtımlarını duyuruyor. Sistem maliyetleri çok yüksek olduğundan, bir indirim Ryzen serilerine eşlik ederek bu fiyat seviyesinde bir de giriş seviyesi 12 çekirdekli 24 izlekli bir İzlek Deşen işlemcisine çıkarılacak. Şirketin ana merkezde kalpler İzlek Deşen işlemcilerin fiyatının ne olması gerektiği tartışmasıyla atıyor. Şu an belirtilen duyumlar 850 ile 1000 dolar arasında gidip geleceğini işaret ediyor(3550-4200TL). AMD, fiyatını düşük tutmaya gayret ediyor ki, bellekler ve anakartların korkunç pahalılığı sistem tasarlayıcılarını caydırmasın. 4 kanal bellek desteği ve tam tertibatlı anakartlar el yakacak ama rakip Intel çözümlerinin yanında su serpeceklerdir.

Intel:

Intel bu sene 14 çekirdek ve 28 izlekten oluşan işlemcileriyle X299 anakartlı sistemlerini Computex fuarına tanıtacak. Bunlar Ağustos sonu daha yeni alınabilir olucak. Kaby Lake-X işlemcilerinde ise hızaşırtma farklı bir boyuta ulaşacak. Bu işlemcilerde işlemci kaplamasını kaldırmaksızın tüm gün 5GHz kullanılabiliyor. Sıvı azot ile 7GHz'i geçen işlemcilerle karşılaşacağız. Bunun yanı sıra Coffee Lake sınıfı işlemcileri de Z270 sistemlerle uyumllu gelecek ve 6 çekirdekli 12 izlekli LGA-1151 donanımlar olacak.

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Kİmden alıntı bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • disqusser kullanıcısına yanıt
    8 Mayıs'taki bir söylenti. Ben haberini yazıcaktım, siz konusunu açmışsınız diye yazdım. Biraz daha var ama üfürükçülüğe girdiğinden şimdi yazmadım.
  • Konuyu açtığın iyi oldu, blok. Ryzen'lar Rx 480 besleyemiyor diyordu ve halen daha buralarda takılıyor.
  • Merak etme, yine yanlış haber almış. 24 çekirdek olanı 500 dolardan başlıyor oysa, 850-1000'likler üst modelleri.
  • Konuyu açanın bu konularda bir şey bilmediği belli hocam, bloklamak en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 2 Haziran 2017; 12:15:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.