Yeni makina topluyorum. Toptancıdan alıyorum. Para tabiki limitli. Bursadayım. Stoklarda olanlar kadarıyla böyle bişey topladım ama tabiki başka fikirler herzaman çok önemlidir.
Bu fiyatlara tabiki KDV dahil değil. Kasa konusunda karar vermedim. Harddiskim var (toplam 480gb) almayacağım. Kısıtlı maddi imkanlar dahilinde makina sizce nasıl? (+-) az bir miktar daha fiyat değiştirebilirim.
sistem ii gibi fiyatı iiyice araştır derim intellerede bi bak istersen(ona göre anakartda seçersin)
Arkadaşım oraya
AMD 4.6x2 1024K dualcore yazmışsın ama o AMD 4.6 değildir.
Adı AMD X2 4600+ dır. Ve saat hızı tahmin ettiğin gibi 4,6GHz değildir. 2,4GHz hızında iki adet çekirdeğe sahiptir.
Ayrıca şunu da unutma GHz her şey değil.
Bunun dışında 4600+ yerine yeni brisbane çekirdeğine sahip olan 4400+ ya da 4800+ modellerini öneririz.
amd işlemci toptancının listesinde öyle yazıyordu kopyala yapıştır yaptım. ne anlama geldiğini biliyorum :D bursadaki toptancı reser bilgisayar 8600gt stokta 2 adet gözüküyor. orada nakit fiyatı 122$ normal fiyatı 124$. son kullanıcılar için fiyatı 137$+ KDV 8600 gt sonic stoklarda yok yoksa onu düşünüyordum aslında. 10-15 dolar fark var galiba. önerilerinizi tabiki dikkate alacağım. Intel düşünmüyorum.