Bildirim
amd uyumlu anakart...
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: han_gisi
bende asrock 990fx var ve bunun hakkında bir sorum var.
böyle anakartlarda 2133 mhz ile ram sınırlı mı yoksa daha yüksek mhz hızın sahip ram takılabilir mi veya oc ile yükseltilebilir mi?
anakartta yazan neyse o.bende de aynı anakart var.extreme 3 modeli,benim bildiğim 2133 mhz yukarısı ram yok zaten,olanlarda sağlam bir ekran kartı parası harcattırır sanırım,senin anlıyacağın gereksiz bişey -
Anakart Üreticisi 2133 İle Sınırlamış Olabilir Fakat Normal Şartlarda O Hızlara Ulaşamazsın.Amd Phenom II Sadece 1333MHz Hızına Ulaşabiliyor.Fxler İse 1866MHz Hızına Ulaşabiliyor.Yani Üreticinin Verdiği O Değerler Overclock İle Ulaşılabilecek Değerlerdir.
Diyelim ki Sen 2133 MHz Ram Aldın,İşlemciye(Ht Kanalına)Overclock Yapmadan Ulaşman Mümkün Değil.
2133 Mhz nin Üzerine Çıkabileğini Zannetmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: T13K0L
quote:
Orijinalden alıntı: han_gisi
bende asrock 990fx var ve bunun hakkında bir sorum var.
böyle anakartlarda 2133 mhz ile ram sınırlı mı yoksa daha yüksek mhz hızın sahip ram takılabilir mi veya oc ile yükseltilebilir mi?
anakartta yazan neyse o.bende de aynı anakart var.extreme 3 modeli,benim bildiğim 2133 mhz yukarısı ram yok zaten,olanlarda sağlam bir ekran kartı parası harcattırır sanırım,senin anlıyacağın gereksiz bişey
quote:
Orijinalden alıntı: Want to
Anakart Üreticisi 2133 İle Sınırlamış Olabilir Fakat Normal Şartlarda O Hızlara Ulaşamazsın.Amd Phenom II Sadece 1333MHz Hızına Ulaşabiliyor.Fxler İse 1866MHz Hızına Ulaşabiliyor.Yani Üreticinin Verdiği O Değerler Overclock İle Ulaşılabilecek Değerlerdir.
Diyelim ki Sen 2133 MHz Ram Aldın,İşlemciye(Ht Kanalına)Overclock Yapmadan Ulaşman Mümkün Değil.
2133 Mhz nin Üzerine Çıkabileğini Zannetmiyorum
teşekkür ederim yardımlarınız için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X