Şimdi Ara

Amd uyumlu Anakart Almak İstiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla ben bugün biostar ta690g ve amd x2 4000 işlemci aldım.
    yarın kurup deneyeceğim. anakartı exa dan aldım 78 dolar+kdv = 109 ytl
  • arkadaşlar bilgiler için teşekkürler
  • GIGABYTE GA-MA69G-S3H aldım 5200le daha kullanma şansım olmadı ramler bursada olduğu için pazar akşamı deneyebilecem inş bu arada yarım eden arkadaşların hepsine teşekkürler tekrar..
  • ucuz ve performnaslı bişey istiyosan asus m2a-vm
  • quote:

Orjinalden alıntı: joe-black

GIGABYTE GA-MA69G-S3H aldım 5200le daha kullanma şansım olmadı ramler bursada olduğu için pazar akşamı deneyebilecem inş bu arada yarım eden arkadaşların hepsine teşekkürler tekrar..

Hayırlı olsun güle güle kullanın, güzel bir seçim
    Saygılarımla...
  • arkadaşlar kafama bi soru takıldı acaba bu GIGABYTE GA-MA69G-S3H anakart 8800gt ile bi problem çıkartırmı??
  • arkadaşlar sonuç olarak hangisini almalıyım yarın almaya gidiyorum...
  • asus almada ne alırsan al..m2a-vm kullanıyorum..stabil ama oc yönü iyi değil,ram timingi bile yok...biostar yada gigabyte 690G lere yönel
    biostar ta690g-GIGABYTE GA-MA69G-S3H.........S2H modelinde oc yok..sitesinden bakım...s2h de speed logosu yok..s3h de var....speed logolu gigabyte lar oc ye elverişli anlamında
    http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2554

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2579

aşağı çekince speed kısmını görürsün..biostar t690g de oc yönü güçlü ve katı kapasitör bir kart..ondada dikkat et normal 690g değil t690g olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 8 Aralık 2007; 0:36:44 >

• GA-MA69GM-S2H ın bu incelemede kullanılan bios u ile tüm hızaşırtma olanakları sağlanıyor, üstelik buna onboard grafik chipi de dahil (ramlere 1,8v - 2,4v, chipsete +0,2 v, cpu a 0,8v - 1,55 v) ilgili link
    http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTM4MCwzLCxoZW50aHVzaWFzdA==

selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: joe-black

arkadaşlar kafama bi soru takıldı acaba bu GIGABYTE GA-MA69G-S3H anakart 8800gt ile bi problem çıkartırmı??

Güç kaynağınız iyiyse herhangi bir problem çıkarmaz. Tek noksan tarafı, amd-ati çipsetli bir anakart olduğu için nvidia destekli olan sli bağlayamazsınız o kadar. (zaten istesenizde bağlayamazsınız tek pciex 16x port var)
    Bu arada anakart üzerinde bir tane de pciex 4x port var ve bu sayede desteklenen amd-ati ekran kartları ile crossfire yapılabiliyormuş Gigabyte ga-ma690g-s3h'da. Tabii sanırsam iki ekran kartı da pciex 4x hızında çalışacak demek oluyor bu. Acaba 16x yerine 4x de çalışmanın hız açısından çok büyük bir dezavantajı olur mu?

Hızaşırtma olanakları yönünden s3h ve s2h aynı diye biliyorum, Tek farkları form faktörleri (biri atx biri mikro atx)

Saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.