Bildirim
AMD ve Nvidia aynı çatı altında | Asus TUF FX505
Einhell TE-CD 18/40-1 Li (2x1,5 Ah), Akülü Vidalama : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B086N681N9
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Uygun fiyatla gelirse iyi satar
-
Uzun zaman geçti AMD li ATİ li laptop görmeyeli, güzel.
-
fiyat çok önemli.bu tarz ürünlerin çoğalmasını canıyürekten istiyorum.gerçi ülkemizde satın almak zor ama olsun.alternatif iyidir.
-
Amd nin yapmış olduğu bu atağın sonucu intel kaybetmeye mahkümdür. Ryzen insanların tekelci ziyniyetin karşısında en büyük avantajıdır. Kahrolsun bağzı şeyler. Amd yi desteklemek lazım.
-
6500 - 7500 tl arası oldu mu Türkiye'de satar.
-
Newegg'de halihazırda 1100 dolara satılıyor, burada ucuza beklemeyin. Hele 1660ti'li Monsterlar bile 8000 altına bulunmazken.
-
Ucuz mu? Evet. Ama 6700hq nedir abi? Ben 7700hq laptop almadım, bilgisayarın ekran kartı iyi ve ucuz olsa bile. Yüksek güç tüketimi, düşük undervolt performansı, anlık donma, yüksek sıcaklık gibi sebeplerden ötürü. 8300h+1050ti aldım 1060+7700hq yerine ve multi oyunlarda ve ağır modlanmış skyrim fo4 ve fnv de hiç sıkıntı çekmiyorum. Sıcaklığı ve sesi de az. 1060 bulsam onu alırdım elbette ama bulamadım. 6700hq bir de bunun 1 nesil öncesi. AMD mobil pazarda çoook yol katetmeli.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X