Şimdi Ara

Amd wattman sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 yıldır amd rx580 kullanıyorum ama daha öncesinde böyle bir sorun ile karşılaşmadım 5 gün öce wattman sorunu başladı sorunu amd nin uygulamasından çözmüştüm daha sonra bilgisayarı açıp pin kodunu girdiğimde bilgisayar dondu ve ekran gitti sonrasında tekrar geldi fakat hala yüklemede donuk kaldı ne yaptıysam çözemedim voltaj değerlerini denedim format attım olmadı sadece pin kodunu girdiğimde donuyor hatta format atarken bile ekran gitmedi format sonrası masaüstü açıldı hemen pin kodunu kaldırmaya çalıştım fakat tekrar gitti ne yapmam lazım cmd den bu pin kodunu kaldırabilirmiyim yada bu sorunu temelli çözebilirmiyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Wattman sorunu yanlış tabir.

PSU gerekli gücü sisteme veremiyor çok yüksek ihtimalle ya da kart bozuk.

• Kartın bozuk olduğunu sanmıyorum psu konusunda bişeyler denedim ama oda olmadı zaten psu yu 1 yıldır kullanıyordum hiç bir sorun çıkmadı bu zaman kadar format atarken hiç bir sıkıntı olmadı ekran gitmedi ne zaman masaüstüne çıkıyorum o zaman sorun oluyor formatdan sonrada direk masaüstüne attığı için radeonun uygulamasını yüklemeye çalıştım fakat 3 dk sonra tekrar ekran kararıyor ve donuk halde kalıyor

• apollonaz66 A kullanıcısına yanıt

PSU'dan bu kadar eminseniz eğer kart bozuk o zaman.

• Dediğim gibi bilgisayarı 3 yıldır kullanıyorum ne kartda nede psu bu soruna rastlamadım sistemsel olduğunu düşünüyorum biosdan kartın voltajını 759 den 850 sonrada 950 ye yüksektdim fakat işe yaramadı işlemci voltajı ve mhz ilede uğraştım fakat oda olmadı ekran kartının mhz ne biosdan zaten dokunamıyorum gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum sadece format sonrası masaüstüne birkaç dakikalığına ulaşabiliyorum o süredede ne amd software kurulur nede msı afterburner biosda ekran kartına herhangi bir mhz ayarı yapabiliyorsam söylersen mutluluk duyarım

• apollonaz66 A kullanıcısına yanıt

Hocam sen şu pc bileşenlerini tam olarak yazsana bi. PSU marka model özellikle.

• Birde psu kaç senelik. Yavaş yavaş ahirete gidiyor da olabilir.

• Radical_Dreamer R kullanıcısına yanıt
    2 yıllık öncesinde 450 lik vardı sonrasında o psunun fiş bölümü yanınca 500 lüğe geçtim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.