amd x2 ler için c2d lar karşısında ezildi, yokoldu gibisinden ibareler kullanılıyor ama oyunlar açısından bakarsak yüksek detayda intelle arada 1-2 fps oynuyor, 1024*768 gibi çözünürlükte fark var oda biri 130 fps alırken diğeri 160 çivarı alıyor ki zati 60 fps nin üzerinin bi anlamı yok, xvid sıkıştırma gibi uygulamalardaki fark ev kullanıcısı için pek farkedilmez, gördüğüm kadarıyla 90 nm lik teknolojisi ilede amd intele kafa tutabiliyor, tabiki yeni bir bilgisayar toplanırken oc yeteneği yüksek olan c2d işlemcisi alınır ama şu x2 lerin s939 u devam etseydi biçok kişi (benim gibi) sadece işlemci değiştirme yoluna giderdi.
Gelmedimi hala işlemci?
Yukarida yazdim ya...
Mavibilgisayarin kelegine geldik diye... Adamlar stokta olmayan ürünü stokta var gibi göstererek satiyorlar...
Normalde Gigatek ayni ürünü 25$ daha ucuza veriyor ama ben sirf stokta var cok beklemiyeyim diye o farki göze alarak maviden siparis etmistim...
Ama dün ögrendimki daha islemciler TR ye bile girmemiş...
Bende mavideki siparişimi iptal edip Gigatekten sipariş verdim...
Tekrar Mavibilgisayara
hayırlı olsun bakalım darsı diğer arkdaşların başına testlerı beklıyoruz
Hayırlı olsun inşallah başarılı sonuçlar elde edersin
hayirli olsun ama cok para vermisin 3600X2 brisbane dusunebilirdin
Bir hastada bu herif 5600 daha soğumadn 6000 alıyor ruh hastası deyincede kızarlar
testler halen gelmedı beklıyoruzz
Test isteriz
[Deleted by Admins]
AMD lerde C2D gibi OC olabilseydi o zaman daha farklı olabilirdi
bakalım K8L nasıl OC olucak ama Mhz leri yuksek cıkıyor galiba onlarda cok fazla OC olamayacak
C2D Default hızlarda bile iyi iken OC yapıldıgında ucuyorlar
K8L cıktıgıktan cok yakın bir zamanda yeni intel işlemcileri cıkıcak o zaman istemesede fiyatlarını indiricekler
quote:
Orjinalden alıntı: AteshBey
Yukarida yazdim ya...
Mavibilgisayarin kelegine geldik diye... Adamlar stokta olmayan ürünü stokta var gibi göstererek satiyorlar...
Normalde Gigatek ayni ürünü 25$ daha ucuza veriyor ama ben sirf stokta var cok beklemiyeyim diye o farki göze alarak maviden siparis etmistim...
Ama dün ögrendimki daha islemciler TR ye bile girmemiş...
Bende mavideki siparişimi iptal edip Gigatekten sipariş verdim...
Tekrar Mavibilgisayara
Bu hataya düşmemek lazım, genel anlamda olmayan bir mal bir yerde var görünüyorsa %90 yanlış bilgidir, sonuçta hepsi aynı distribütörlerden alıyorlar, ön sipariş vermekte saçma bence. Stoklara girdiğini gördüğünüzde ucuz satandan almak lazım.
her işde bir hayır verdir diye düşünüyorum.
Bu arada kurumsallaşmış firmalarla alışveriş yapmak gerekir.
eee nerde kaldı bu testler eğer testlerde e6600 oranında başarı sağlarsa bide ben alacam bundan testleri bekliyorum biraz acele edermisin dostum