güzel cpu (: umarım pişman olmayıp çok memnun kalırsın (: sistemin gerçekten süpermiş
5600+ iyiydi bence keşke k8l yi bekleseydin..Neyse hayırlı olsun diyelim..Yol yakınken dön demeyide ihmal etmiyim..
yeni cpu hayırlı olsun yakana kadar o.c unutma
quote:
Orjinalden alıntı: The_MAD
5600+ iyiydi bence keşke k8l yi bekleseydin..Neyse hayırlı olsun diyelim..Yol yakınken dön demeyide ihmal etmiyim..
Onu hic sorma...
Ama bu durumda Fx57 nin kabahati cok
x2 6000+ in haberini cikardiginda bu islemcinin TR ye gelmeyecegini gelse bile cok pahali olacagini söylemisti... Gerci nerden bilecek AMD böyle cilgin bir indirim yapacak
K8L nin gelmesi temmuz agustosu bulur... Geldiginde de denildigi gibi C2D den %40 daha performansli cikarsa %40 da daha pahali olacaktir... 4-5 ayda öyle sallariz... X2 6000+ i sömürmem icin yeterli bir zaman elime gecer
Hayırlı olsun bekliyoruz testleri
i'll drink to that
Mavibilgisayara buradan
Sirf stoklarinda var diye Gigatekin 269$ a sattigi islemciye 292$ para ödedim... Hala bir ses seda yok...
Mail attim cevap vermediler, Telefonla aradim en gec cuma (bugün) elinizde olacak dediler...
Az önce tekrar aradim...
Demesinler mi, "O ürün stoklarimizda yok, 15 nisanda elimize gecmesini umuyoruz" diyee
Ulan pe... madem stoklarinda yoktu ne diye sitende var diyorsun... Milleti aldatmanin agababasi degilde nedir bu...
Kizdim siparsi iptal ettim.... Gigatekten ön siparis verdim... hic olmazsa 23$+kdv cebimde kaldi...
Mavi bilgisayari bir daha alisveris yapilmayacaklar listeme ekliyorum....