Şimdi Ara

Am3+ ve Pci 3 icin uyumlu anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. sapphire r9 280 ekran kartı ve amd fx 8350 işlemci için bir anakart varmı ? fx 8350 için olan anakartlarda PCI 3.0 yok , r9 280 PCI 3.0 istiyo , baktımda bulamadm
    Teşekkürler simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pcı 3.0 anakart yok am3+ için 2.0 tüm anakartlar ama arada perormans farkı yok o yüzden için rahat olsun yani net bir bütçe belirtirsen öneri verebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelion

selamlar. sapphire r9 280 ekran kartı ve amd fx 8350 işlemci için bir anakart varmı ? fx 8350 için olan anakartlarda PCI 3.0 yok , r9 280 PCI 3.0 istiyo , baktımda bulamadm
    Teşekkürler simdiden.

Ekran kartı PCIe 3.0 destekli ama AMD, anakartlarında şu an sadece PCIe 2.0'ı kullanıyor. 3.0'la 2.0 arasında performans farkı sadece çift ekran kartı kullanırsan ortaya çıkar. Yani çok da kafaya takılacak bir durum değil.

970 chipset'li 970 Gaming:

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-970-gaming-amd-970-sb950-am3-ddr3-2133mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html?srt=UP

Bür üst modeli 990FXA Gaming:

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-990fxa-gaming-am3-amd-990fxsb950-ddr3-2133mhz-oc-usb-31-anakart.html?srt=UP

• Cevaplariniz ve tavsiyeleriniz icin teşekkürler
  • Ben x8 işlemcilerin 990chipsetli anakartlarda daha performanslı olduğunu duymuştum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam terchimi Gigabyte 990fxa-ud3 (rev4) ten yana kullandım o.c ile msi 970a g46 kartım yandıktan sonra.(kartın suçu yok çok ta memnundum 4.4 ghz te devamlı kullanılabilecek bir amaçla üretilmemiş)

Malzeme kalitesi oldukça iyi görünüyor göze ve kalitesini elime aldıktan sonra direk hissettim. Çok serin bir kart. Rev 4 lerde ısıyı daha akıllıca çözmüşler.Küçük bir ısı borusu ekiyle kuzey köprüsünü diğer soğutucuya bağlayıp ısıyı paylaştırmışlar. Gayet serin çalışıyo. Henüz yeni kurduğum için o.c performansını bilmiyorum. Sadece 990fxa ud3 ile ilgili ilk izlenimimi paylaşayım dedim. Tercihimi bu yönde kullandığımı belirtmek istedim. Seçenek olarak değerlendirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 25 Eylül 2015; 7:16:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    775 Pin En iyi , Yeni Asus modeli
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle msi gaming 970

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.