Şimdi Ara

AMD 8320 ve 8320E arasinda ne fark var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki işlemci arasında ne fark var acaba?
    Oyunlarda hangisi daha iyi olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• e olan 95w oteki 125w baska fark yok yapisal olarak ama saat hizlarini tam bilmiyorum.ikisi de ayni olur oyunlarda az bir miktar da overclock yapmayi dusunuyorsan.e olan stoklara gelmedi sanirim yoksa buldun mu bir yerde?
  • hocam nova bilgisayarda onsiparisle alinabiliniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter342

hocam nova bilgisayarda onsiparisle alinabiliniyor

ben yabanci bir forumda gordum e modelleri de guzel oc oluyor fazla bekletmiyorlarsa on siparis alinabilir fiyati uygun.
  • Stok hizlari nedir acaba tam olarak.
    Sitelerde biri 3.5 diğer 4.0 yaziyor ama emin değilim.

• 8320 stok 3.5 ghz fakat turbo ile 4 ghz.8320e stok 3.2 ghz turbosunu bilmiyorum ama overclock yapacaksan bunların önemi yok biostan 4 ghz ayarlayabilirsin overclock soğutucu voltaj işlerine girmeyeyim bile desen.
  • Herhalde detaylı inceleme olmadan karar veremeyeceğim. İnternetten biraz 8320e performansına bakmaliyim youtubeden :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8320e'nin turbosu da 4 ghz.stokta yok bekleyecegine 125w 8320 al pek fiyat farki olmamasi lazim.almayi dusundugun ekran karti nedir?
  • MSI R9 280 Gaming

• 125w 8320'de 280x kullaniyorum 4.5 ghz yaptim memnunum bence dusunebilirsin.
  • 280x fiyati biraz asiyor beni zaten 280x ile 280 arainda pek bi fark yok?

• quote:

Orijinalden alıntı: egypt

280x fiyati biraz asiyor beni zaten 280x ile 280 arainda pek bi fark yok?

280x al dememiş 8320 280x'e yetiyor 280'e rahat yeter gibi anladım ben yani önerdiği işlemci kart değil.
  • İlginç. 8320E ön siparişle alınabiliyor. Ben 1 sene sonraya ve hatta 2016'da yeni mimari duyurulduğunda ülkemize gelir sanıyordum...

Şu habere bakın:

http://forum.donanimhaber.com/m_92743283/f_//tm.htm#92743283

Ta Haziran ayında tanıtılmış. Core i5'den şu kadar hızlı, bu kadar hızlı. Hızlı da hani nerede? Bu işlemcileri kullanan 1 tane model yok ya Allah aşkına. Donanımhaber'de FX 7600P'nin incelemesini gördük, bir daha da kendisini gören olmadı...

Nedir bu ya? Ciddi şekilde AMD'ye sempati duyan birisi olarak AMD'nin bu mallıkları beni sinir ediyor. Param olmadığı için duruyorum ama param olsa belki de Intel Core i5 4200U işlemcili hafif bir bilgisayarı alıp geçeceğim.

• Ordaki E daha az elektrik tüketimi anlamına geliyo
  • Stok hizlarida farkliymis. E olani 3.2 turbo ile 4. Aralarında overclock potansiyeli nasil acaba.

• egypt kullanıcısına yanıt
    fx 8320 E 500 TL fx 8320 400 TL. Bence almana gerek yok elektrik tüketimi sıkıntıysa fx8320 yi 3.2 ghz düşürüp undervolting yapıp işlemciyi düşük voltajda çalıştırıp gene azda olsa elektrik tüketim farkını yakalarsın ne gerek var böle modellere çözemedim
  • Biyerde fiyati 377lira idi bulamadim simdi.

Neyse biz en iyisi bildiğimizden sasmayalim 8320 en iyi tercih

• quote:

Orijinalden alıntı: egypt

Biyerde fiyati 377lira idi bulamadim simdi.

Neyse biz en iyisi bildiğimizden sasmayalim 8320 en iyi tercih

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10075

burasi dedigin yer de stoga girene kadar torun torbaya karisacagiz herhalde bayadir stokta yok gosteriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.