AMD X2 3800 + (DFI SLI dr anakartla) yada INTEL 630(tekli) - 830(3.0 çift)(Asus P5WD2 Premium i955X anakartla) aralarında kaldım suan için tekli iyi gibi ama ilerideki oyunlar için degisicek elbette.AMD'nin overclock performansıda önemli ama önerilerinizi bekliyorum. 1 hafta sonra 512 Geforce 7800 gtx gelicek Çin'den XFX mi BFG mi aralarında çok bir fiyat farkıda yok. ASUS 7800 gtx top geliyordu fiyatı baya uygun aralarında 150 dolar var asagı yukarı.Önerileriniz lütfen
bence opteron 165 al fiyatı x2 3800 civarında ve bence x2 3800 den çok daha iyi
BEKİR2050 ABİ VERDİGİN LİNK ÇOK HOŞ ŞU FAR CRY DE AMD X2 4800 AMD 4000 E 40 FPS TAKMIŞ
VALLAHİ ÇİFT ÇEKİRDEKTEN AŞAGISI KURTARMAZ ŞU SAATTEN SONRA.
İşte son sözümüz. Eğer tek çekirdekli bir işlemci tavsiye etmek durumunda kalırsak seçim büyük ölçüde kullanacağınız uygulamanın türüne göre değişiyor. Fakat iş çift çekirdek alanına gelince, Intel için pek fazla yorumda bulunmaya gerek yok: direk gidip Athlon 64 X2 alın.
Diye yazmışlar bilemiyom gari
ŞU EİNSTEİN İN YAZDIGI OPTERON 165 DAHA İYİ O/C KONUSUNDA
OPTERON daha iyi O/C konusunda bende öle duyduyorum, tomshardware zaten surekli takip ederim orada yazılan tek olay var tek işlemci 3,6 suan geçiyor X2 3800+ cogu uygulamalarda hatta bazılarında farklı şekilde ama ileriki oyunlarda ve uygulamalarda farklı olucak o zaman hissedilecek avantajlari oyunlarda elbette sizce ne kadar geçerli olur ki.
çift çekirdek olunca bu işin mimarı amd geliyor akla ama intelinde durumu pek kötü değil anlaşılan ee gerisi paraya kalıyo anlaşılan...
çift çekirdek olarak ben amd yi tavsiye ederim.
cok fazla gelecegi dusunmemek gerek PC dunyasında zira bunn yuzunde cok zarar ediliyor ... 1 adım gerisi en ıyısı ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme