Şimdi Ara

AMD x4 630 Çekirdek işlemci + 770-Usb3 Anakart + 4 Gb Ddr3 Ram.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenelrde sistem güncellemesine gittim ve bu parçalarıda güncellemek için satıp, üstüne nakit koyarak güncellemeye devam edeceğim.

İşlemci; Amd Athlon II x4 630. Standart 2.8 Ghz Ben 3.5 Ghzde hiç bir sorun olmadan aynı parçalarla kullanmaktayım. gerçekten çok iyi bir işlemcidir. Hiç bir oyunda %60' dan fazla kasmamaktadır. (Crysis 3, Far Cry 3, Battlifeld 3 fln.) Isı değerleri ise arkadaşlar, çok düşüktür inanın en fazla kasmada bile 56 dereceyi geçmeyen bir işlemcidir ki standart hızında 52 derecelerdedir. Cinebench puanı 3.79dur.

Anakart; Gigabyte 770-Usb3. Am3 lerin hepsini destekler. 1600Mhz ddr3 ve Oc ile 1866mhz desteklemektedir. Üzerinde Usb 3.0 vardır.

Ram; 2 Gb 1333mhz kingston, 2Gb 1333mhz Gskill, ikiside aynı bellek kitlerini üstünde barındırır bu yüzden farklı marka olduklarına bakmayın herşeyiyle aynıdır.

Passmark değerleri;

Cinebench;

Toplam olarak 250 tlye satıyorum. isteyen olursa yanında 350watt power supplyide 20 tlden veririm. istanbul içi elden satış ilk tericihimdir.

düşünebileceğim takaslara açığım.

İyi Günler.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamTeli -- 16 Temmuz 2013; 13:28:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satıslar toplam 4gb mı ram verıyorsunuz ? Sıstem harıka tek suphem amd cok ısınır derler hep eskıden berı bu yuzden tercıh edılmezdı. Dogrumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet toplam 4 Gb ram vericem. ısınmama konusunda çok başarılı. amdler sanıldığı gibi değil gerçekten benim ilk amd kullanışım çok memnum kaldım ve şunu belirtiyim yüksek Tdpleri olmasına rağmen ısınmıyorlar. bunuda hareketli çarpan özelliğine bağlıyorum. en kastrıma durumlarda bile işlemci 60 a dayanamadı üstelik Overclockta ve stok fan ile. gerisini artık sen düşün :)

• Güncel Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.