Şimdi Ara

amd x4 640 almak ne kadar mantıklı,nereden bulunur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemim imzamdaki gibidir,upgrade düşünmüyordum ama amd x4 641 hoşuma gitti,heves ettim ama baktım ki board desteklemiyor,f1 mimarisi olduğunu unutmuşum ama heves ettik bir kere 4 çekirdekli mütevazı bir işlemci alayım diyorum.150 civarı da para ayırdım işlemci için tabi on yirmi konulur üzerine.biraz cimriyimdir ne kadar donanım meraklısı olsamda bu konularda .. gelelim soruma .. amd x4 641 trdukkanda 170 e alınıyorken 640 nasıl 200'den asagı yok anlamıyorum..2 sene oldu cıkalı sanırım ondan,sorum da bu zaten 2 sene öncesinin işlemcisini sıfır almaya değer mi ? amd 7750 ile ram leri 890 da kullanıyorum,niyetim biraz o.c basabilen bir işlemci olsa da ram hızlarını da 1000 e tamamlasam takıntı yaptım,küfür etmeyin e haliyle de işlemci hızını da 3.5 üzerine çekebilecek , hemde ucuz ( biliyorum ,küfredeceksiniz ) bir işlemci arıyorum .. board aslında x6 110t'yi dahi destekliyor..amd 960 black trdukkanda 240 liraydı ama o kadar da cıkmak istemiyorum. kısaca x4 640 alsam o.c bu sekil yapabilir miyim ? yoksa abanıp üzerine bir 960 black mi alsam,dengesiz bir sistem olsun da istemiyorum :) sorum karman çorman oldu farkındayım ama idare edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hi*tech_26 -- 9 Şubat 2012; 17:26:01 >

• Ne yaparsan yap boşuna masraf olur sana hiçbir getirisi olmaz , kasan kendi içinde dengeli ileride ekrn kartını ve işlemcini beraber değiştirsin o zaman verdiğin paranın karşılığını görürsün ....
  • zaten sıfır amd x4 640'ta bulamıyorum hiç bir yerde
  • Yeni serileri çıktı. Forumda vardı ara bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Yeni serileri çıktı. Forumda vardı ara bulursun.

forumda baya aradım,hepsi satılmış,böyle bir şey olabilir mi ya yeni serileri hangisi hocam peki
  • Eski Athlon II X4 Bimeks de var satışı devam ediyor sanırım. Telefon ile bilgi alın derim.
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=115210

Bu arada yeni seriler FM1 Socket. Sizin anakartınız malesef destek vermiyor buna. =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRiSe* -- 9 Şubat 2012; 22:36:18 >
  • ECS 780G+ anakartlar am2+ olması lazım. bence phenom 2 9xx serilerine bak.
    athlon II x4 4 çekirdekli bi işlemci ama o kadar performans getirisi sunmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam haklisiniz,x6 1100t bile destelkliyor, p2 965 be falan alinabilir ama butceyi 250 e cikaramiyorum maalesef, amd x3 455 vatanda 147 lira alip dorduncu cekirdegi acma ihtimalim nedir
  • @arise * hocam sagol ama 150 den fazlasi zor az once dedigim gibi x3 455 alsam cekirdegi acilma durumu nedir
  • elinde işini görecek sistem varsa bence acele etme..eldeki para bu deyipte olmadık işlemciye para yatırma bence..x3 ün çekirdeği şans işi,açılmayabilir..bence 150 var deyip athlon x4 e falan yönelme..biriktir paranı vb phenom almaya bak..ben phenom kullanmadım nedir tam bilmiyorum ama athlon 2 x2 250den athlon 2 x4 640 a geçmiş biri olarak çokta fark göremedim,bi işime yaramadı şuan için ama bu sonuçta benim kullanım tecrübem,elbette kişinin kullanım amacına göre değişir bu konu ama o yüzden diyorum ki elindeki yeterli ise acele etme daha iyisi için sabret..ha yetmez ihtiyacın vardır,seçim senin elbette

edit:anakartının modelini bilmiyorum,phenom 2 vb destekliyor düşüncesi ile yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 10 Şubat 2012; 11:32:18 >
  • tesekkur ederim samimi yorumun icin,amd 7750 var su an,hani cok ihtiyacimda yok yeni islemciye 3.0 ghz hizinda ram leri de 890 o.c kullaniyorum.sistemi toplarkenn 4 cekirdege gecer 3.5 ghz e o.c lerim ileride ramleride 1066 a tamamlarim dusuncesi vardi,sadece ego tatmin benimkisi belki farki hissetmem bile..amd p2 destekliyo board da ben fazla para vermek istemiyorum acikcasi vatanda var h.sonu indiriminde 147 oluyo ya tutarsa diyip alicam ya da hic almicam bakalim,kimi de x4,960t al diyo alti cek
    irdek acilabilir hemde 4 gz kullanirsin ama 260 lira f
    deger mi sizce
  • ya tutmazsa :) en azından forumdan 4 çekirdek baksan daha iyi olmaz mı? bence forumdan 4 çekirdek yada en azından 4.çekirdeği sorunsuz açılan (kimininde sıcaklığı görünmüyor çekirdek açılınca) bir işlemci bulmaya çalış..
  • forumda da baktım ama hepsi satılmış,bir teklif geldi ama onu da uygun bulmadım amd x2 7750 mi vericem üzerine 90 lira daha vericem 2.el amd x3 450 alıcam,ama bulabilsem istediğim bi fiyat alıcamda :)
  • 7750 ve üstüne 90tl,x3 için çok olmus.ben 640 ı 150 ye aldım,o sıra 140 a x4 620 vardı.200 ede 955 be satılıyordu.
  • bencede fazla ama zaten kartin acc ozelligi yokmus,bulabilirsem ikinci el bir x4 alirim artik
  • 641 athlon serisindeki porpus cekirdekleri yok onda. onlar kırpılmış A8 serisinin gpu'suz hali. yani bidliğimiz gibi athlon serileri gibi değil.liano diyorlar onların cekirdeklerine yada bişeylerine işte

fiyatı o yüzden ucuz ve imzandaki anakarta olmaz, FM1 soket lazım onlar için

tavsiyem phenom II lere gecmeniz, performans artısını hissedersiniz baya bir o işlemcinizden sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAGILE -- 10 Şubat 2012; 19:51:48 >
  • hocam ucuza kapatabilir miyim dedim ama yok olmayacak herhalde :) sistemi satsam su imzam ikinci el piyasası ne kadar eder hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.