yanı bıosdan baska bıse yapmam gerekıomu..yanı turboyu dısable yapsam olurmu acaba yada cool&quite falan ne bılım..hay allah yaa..cok kotu degerler..bıde cpu zde baktıgımda ıslemcı voltajı hıc sabıt durmuo...bıosta 1.5v yazıo..cpuz de 1.32 ile.1.488 arası sureklı degısıyo
quote:Orijinalden alıntı: isa tolga yanı bıosdan baska bıse yapmam gerekıomu..yanı turboyu dısable yapsam olurmu acaba yada cool&quite falan ne bılım..hay allah yaa..cok kotu degerler..bıde cpu zde baktıgımda ıslemcı voltajı hıc sabıt durmuo...bıosta 1.5v yazıo..cpuz de 1.32 ile.1.488 arası sureklı degısıyo , BİOS GÜNCEL Mİ PEKİİ__? FORUMDAN ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLA EN SON BİOS TA DÜZELİYOR O SOORUN..BENCE ARAŞTIRIN DERİM..
quote:Orijinalden alıntı: isa tolga yanı bıosdan baska bıse yapmam gerekıomu..yanı turboyu dısable yapsam olurmu acaba yada cool&quite falan ne bılım..hay allah yaa..cok kotu degerler..bıde cpu zde baktıgımda ıslemcı voltajı hıc sabıt durmuo...bıosta 1.5v yazıo..cpuz de 1.32 ile.1.488 arası sureklı degısıyo Q&Q ve C1e kapat dostum bırde oyle dene verdıgınız voltajlar cok fazla geldı bana ben 1,5 ile 4.3 kullanıyorum Bknz;
abı sız yazdıkca canım sıkılıo...derdı ne bunun anlamıomkı..yemını suyunu eksık etmıorum...arkadas 1.5 voltajı kendıme versem ben bıle daha ıyı o.c olurum..
quote:Orijinalden alıntı: isa tolga abı sız yazdıkca canım sıkılıo...derdı ne bunun anlamıomkı..yemını suyunu eksık etmıorum...arkadas 1.5 voltajı kendıme versem ben bıle daha ıyı o.c olurum.. BİR RESİM EKLEDE BAKALIM DOSTUM..RAMLERİ ANAKARTI İŞLEMCİYİ GÖRELİM..CPUZ EKLE SANA ZAHMET..
biosum guncel.psu um ocz 600 watt. ekran kartım gigabyte hd5830..ramlerım g skill eco 1.35volt 1600 cl7...hdd wd 1tb sata 3...resımde eklıym sımdı
AMD de low voltage ram lerin sıkıntı yarattığını söyleyenler oluyor. Sıkıntınız ram kaynaklı olabilir.
sorun ramlerde deıl sorunu cozdum sonunda arkadaslar...sorun bıos yazılımında...yanı mesela bıostan bakıorum 1.60v gorunuyor.cpu zden 1.35v..bıostan baya bı artırdım 1.8v gorunuodu..cpuzden baktım 1.55v..yanı sanırım bıosun yazılımnda hata var..yanı benım aldıgım 3.8 lık degerler 1.35v ta ımıs..sımdıde soyle bıse var..bıostan baktıgım sıcaklıkla core temp den baktıgım arasında 10 derece oynuo..core temp 10 derece daha az..everest te core temple aynı soyluyo..bıosunkı yanlıs oluo dımı ozman..core tempe ınanmalımıyım
quote:Orijinalden alıntı: isa tolga abı sız yazdıkca canım sıkılıo...derdı ne bunun anlamıomkı..yemını suyunu eksık etmıorum...arkadas 1.5 voltajı kendıme versem ben bıle daha ıyı o.c olurum.. Allahım ya dostum süpersin ya