Şimdi Ara

AMD ye hangi RAM olur? Acele cevap :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD ASUS A7V8X-MXL (KM400,L,VGA) Anakart, Athlon 2500+ kartlarina 512 MB DDR Ram aliyorum. RAM 333MHZ mi olmali 400 MHz de olur mu?

Cevabi acil lazim. Sistemim bunun icin bekliyor. Anakart uzerinde FSB (herhalde veriyolu demek 333) yaziyor.(Kaynak mavibilgisayar.com) Bazisi 400 takarsan calisir ama sistem onu 333 olarak kullanir. Bazisi da RAM 400 MHz olarak kullanilir dediler. Eger 400 MHz olarak kullanilacaksa ben 400 MHz alacagim. Hangisi dogru bilen var midir.

Bilgileriniz icin tesekkurler.

• A7V8X serisinde ddr 400 desteği bulunuyor...
  • ramleri asenkron olarak 400 mhzde kullanabilirsin onun için 400 alman mantıklı olur
  • 400 desteklediği için olur bir sorun yaratmaz yani 400mhz olur.
  • 400 mhz olurda abi çalışır ama sana bir fayda sağlamaz neden çünkü amd 333 mhz sen o/c yapıp 400 yaparsan ozaman gerçekten 400 de çalısır.O anakartla bira o/c yapman zor ama ilerde değiştiririm diyorsan 400 al bir süre sonra 333 lkerde üretinmden kalkacak
  • Bilgiler ve öneriler için tesekkur ettim. 400 Mhz siparisini verdim bile. <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by user1</i>
    <br />AMD ASUS A7V8X-MXL (KM400,L,VGA) Anakart, Athlon 2500+ kartlarina 512 MB DDR Ram aliyorum. RAM 333MHZ mi olmali 400 MHz de olur mu?

Cevabi acil lazim. Sistemim bunun icin bekliyor. Anakart uzerinde FSB (herhalde veriyolu demek 333) yaziyor.(Kaynak mavibilgisayar.com) Bazisi 400 takarsan calisir ama sistem onu 333 olarak kullanir. Bazisi da RAM 400 MHz olarak kullanilir dediler. Eger 400 MHz olarak kullanilacaksa ben 400 MHz alacagim. Hangisi dogru bilen var midir.

Bilgileriniz icin tesekkurler.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
  • Benim bildiğim işlemciyle ram uyuşmazlığı yoktur ama sen genede 256mb ddr 400mhz' den şaşma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.