Şimdi Ara

OYUN İÇİN İNTEL Mİ ? AMD Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar oyun delisiyim intel ile amd arasında kaldım sizce hangi işlemci oyunlarda sorun çıkarma zona yeni bir işlemci alıcayım

• bütçeye göre değişir.sıfırdan mı kasa alınacak
  • para sıkıntı degil sadecee intel mi amd mi onu ögrenmek istiyorum ona göre yeni sıfırda sistem toplucamda
  • oyunlarda işlemciye çok yüklenmez eğer bütce çok ise intel al bütçe az ise amd al
  • amd alırsan aradaki farkı ekran kartına verirsin. Oyun sistemlerinde amd daha mantıklı. Ama para çok hangisi iyi diyorsan intel her zaman daha iyi
  • ama amd oyun için şüphesiz diyorlar intel içinde yazlılmda şüphesiz diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasta5555

ama amd oyun için şüphesiz diyorlar intel içinde yazlılmda şüphesiz diyorlar

hocam alıntı veya cevap butonuna basarsanız cevabınızdan haberdar olabilirim. Yoksa başlığı kontrol etmek durumunda kalıyorum

Oyunlarda aralarında neredeyse fark yok ama işlemciye yük bindiren oyunlarda ve özellikle optimizasyonu sorunlu oyunlarda intelde daha fazla performans alırsınız. Assassin's Creed 3,Gta4,Battlefield 4 gibi oyunlar biraz işlemci istiyor mesela. Aradaki vereceğim 400-500tl fark önemli değil diyorsanız intel alın. Ama o farkı ekran kartına vermek de var işte. Ekran kartı çok daha önemli işlemciden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd mi Intel mi?
    geçen yıl açıldı
    Intel mi amd mi toplasam
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunda hangisi dah iyidir amd intel bana o önemli
  • Bütçe problem değil demissin intel al.
  • Ekran kartı yükseltmeleri nedeniyle AMD derim.
  • Konu yeri yanlışdır ...İşlemci bölümü yada dahili bileşenlere açın lütfen .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.