Şimdi Ara

AMD Yeni Stok Soğutucusu: Wraith (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • stock fan ile i7 6700kda 4.3 ghz yaptım.. tabiki havanın durumu sayesinde.. yaz zamanı 4.2 bile yapamam
  • Başarılı Bir Stok Fan olmuş umarım son kullanıcı olarak memnun kalırız
  • Benim fx8350 stok fanla kullandim bi ara evde hanim kiziyordu bazen bişimi kırdın elektrik süpürgesi nie açtin diye
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    O şekilde çok şikayet vardı bir ara ben hiç kullanmadım stok fan onun için yorum yapmıyorum bu konuda
  • TaymekHoldem kullanıcısına yanıt
    şuan ben i7 4790k stok fanla kullaniyorum 4.4ghz 1.055v ile sicakliklar 70 dahi görmüyorum oyunlarda intel stok fan biraz sessiz amd nazaran işlemcide delid var tabi birde voltaj daha düşük stok voltajdan o yüzden yoksa 90 dereceleri vuruyor normalde stok fanla stok voltajda 4790k amd stok fanlari kadar olmasada evet biraz sesli 2000 devir ve üstüne cikinca intel fanlar birazda şöyle düşünmek lazim intel işlemciler biraz daha az voltajlarda çalişiyor mesela i7 2700k 95watt ama muadili fx8350 125watt tdp haliyle daha fazla sogutulmasi lazim fan son hiz olmak zorunda sürekli amdde o yüznden sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 20 Ocak 2016; 22:45:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: tersol

Yahu ne fanlar var beya sanki intelin fanları çok sessiz çalışıyor bırakın bu ayakları g3258'de bile acık yüklendimi deli ses yapıyor fan. Amd'de intelde fan ve soğutma konusunda ketum firmalar, bilerek soğutucuları dandik yapıyorlarki bir şekilde bağları olan ekstrem soğutucu pazarına yönelsin millet diye.

Valla en iyisini yapıyorlar.

Arkadaş ben mali olarak daraldım ya. Millete PC toplayıp satıyorum. Arkadaş o kadar iyi malzemeler kullanıyorum ki adam 5-10 yıl bir daha PC almıyor. Geçen gün arkadaşım geldi işte PC ye format attırmaya. İyi tamam diyebilirsin ama adam PC yi aldığında oğlu doğalı 1 ay olmuştu. Şimdi ise ilk okul 1 e gidiyor çocuk. O derece yani.

Adamlar haklı abi. Azıcık dandik yapacaksın ki en fazla 2 sene sonra bir daha alsınlar.

Kusura bakmayın dolmuşum biraz.

Aynen hacı yoksa batarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

şuan ben i7 4790k stok fanla kullaniyorum 4.4ghz 1.055v ile sicakliklar 70 dahi görmüyorum oyunlarda intel stok fan biraz sessiz amd nazaran işlemcide delid var tabi birde voltaj daha düşük stok voltajdan o yüzden yoksa 90 dereceleri vuruyor normalde stok fanla stok voltajda 4790k amd stok fanlari kadar olmasada evet biraz sesli 2000 devir ve üstüne cikinca intel fanlar birazda şöyle düşünmek lazim intel işlemciler biraz daha az voltajlarda çalişiyor mesela i7 2700k 95watt ama muadili fx8350 125watt tdp haliyle daha fazla sogutulmasi lazim fan son hiz olmak zorunda sürekli amdde o yüznden sanirim

x61 kraken ile 4.9 ghz çalıştırıyorum i7 6700k extra noctua fan aldım 2 adet... oyunlarda 49-55 arası gördüm. bu değerler yaz olduğunda en az 10 derece artacak. ayrıca amd çok fazla ısınıyo

• helal olsun amdye.
  • TaymekHoldem kullanıcısına yanıt
    Gelelim can alici soruya sence h110gt mi daha iyi x61 krakenmi?baktim bi kaç inceleme sitesinde x61 daha performansli görünüyor ama fanlar daha gürültülüymüş sanirim bu yüzden nochtua fan aldiniz
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Kulağımı deldi... 4-5 gün anca dayanabildim kulaklıklar olmasına rağmen. :) noctua fan şart idi. inventusdan aldım. x61 kraken efsane
  • Bundan dolayı, Intel olsun, AMD oldun; benim stok soğutucular hep sıfır olarak dururdu.

Sesi bir tarafa bırakın, 70+° ısı görmek, psikolojik olarak kendimi kötü hissetmeme yetiyordu çünkü.

• Bu arada, konu başlığındaki soğutucu çıktı mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Bu arada, konu başlığındaki soğutucu çıktı mı acaba?

Güzel yapmiş amd ayda yılda bir işe yaradilar .
    Şaka bi yana intele takılabilse bu soğutucu hemen alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Bundan dolayı, Intel olsun, AMD oldun; benim stok soğutucular hep sıfır olarak dururdu.

Sesi bir tarafa bırakın, 70+° ısı görmek, psikolojik olarak kendimi kötü hissetmeme yetiyordu çünkü.

Aynen benim fx soğutucu üç senedir duruyor kutusunda öylece

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.