|
AMD Zen 4 ve Zen 5 işlemcilerin performansı Windows 11 24H2 ile büyük oranda artıyor (2. sayfa)
-
-
"Bu arada Intel işlemciler de hafif bir artış yakalıyor güncelleme sayesinde."ühüühüü
benim de voltajlarım dengelenecek mi, ben de sadece fanboylarım değil aklı başında insanlar tarafından övgülere layık görülecek miyim abi
-
Bu güncelleme, W11'in oyun performansını W10'a eşitledi mi yoksa hala gerisinde mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5xxx serisine etki etmiyor mu ya ? :(
-
Peki mobile ryzen 7000lerde ne olacak onlara da artış var mı
-
benim anlamadığım şey nasıl oluyor da böyle bir şey olabiliyor? AMD bunu test ederken admin li mi test etmiş? test yapan hardware unboxed gibi sitelerin hepsi mi admin olmayan kullanıcı ile denedi?
cidden bu nasıl bir bug neymiş yönetici ile oyunu çalıştırınca daha çok fps veriyormuş.
şimdi benim aklıma bir çok kurt düştü. üstelik intel de olmuyor amd ye özel. her nasıl oluyorsa
belki de bilmediğimiz daha neler var böyle performans düşüren. belki de bilerek yapılan şeyler bunlar? nasıl bileceğiz? bir dönem sürücülerle performansları bilerek düşürürlerdi
şimdi herhalde bu görevi windows a devrettiler. malum yeni windowslar artık işlemci seçiyor ya. eski serileri gümletiyor. belki de bu yolla bilerek performansları etkiliyorlar.
e şimdi diyeceksiniz ki komplo teorisi bunu böyle düşünürsen ohooo falan ama düşünüyorsun işte.
şimdi ne oldu yani ? 9000 serisi çok mu başarılı oldu? şurada performansı hiç değişmemiş oyunlarda var. çok az farklar gösterenler var %6 %7 çok mu büyük fark? bu kadar paraya değecek farklar mı?
vallahi windows 11 dende bu firmalardan da bıktım ne çok sorun arkadaş. pc değiştirmeye korkuyor insan. 5800x3d ile devam ben bunlara asla güvenmem. bir sonraki nesil bakarız artık.
windows 11 sorunsuz gibi görünen ama sorunları maşallah çok gizli olan bir işletim sistemi ancak keşif yapınca çıkıyor ortaya.
-
bu arada haber de eksik var.
zen 3 dahil miş. birçok sitede yazıyor.
şu hale bak. adamlar ne kadar zamandır bu hatadan haberleri bile yok. ne microsoft ne amd.. şaka gibi.
-
İşte Linux kullananların büyük çoğunluğu aynen şu meşazdaki düşünceler ışığında geçiyorlar Linux'e...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X