Şimdi Ara

amedra nedir sendeki bu popülerlik sevdası! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
3.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hey allahım şimdi can abiye cephe almışlar,asıl işsiz sizsiniz , sizene adamdan ister 1 mesaj atar ister 10,ister ajdar gibi şarkı söyler ister moving like bernie taklidi yapar sizene,basarsın blok tuşuna o yokmuş gibi davranırsın zoruna gidiyorsa

imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E7BD02E2 -- 18 Eylül 2012; 21:01:05 >
  • Amedra.avi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unutkanlikbasabela

yaklaşık bir aydır hergün seninle ilgili konular görüyorum.iyi iş cıkarıyosun

çok gereksizsin arkadaşın dediği gibi her konuda bayan olduğunu vurguluyorsun.Amedra kadar ilgi görmediğin için kıskanıyorsun ve böyle bir konu açıyorsun BAYANSAN bize ne ? Bu arada yarın kimlik falan koycakmışsın asıl kendini kücük düşürme buna denir
  • Amedra bana bir zamanların baro_55'ini hatırlattı bu konuyu okuyunca. Herkes unutulur, kimse popi olmaya çalışmasın.
  • Sorun amedrada değil, şeyini çıkaran forum üyelerinde. Adam normal takılıyor forumda işte, bebeler de peşinde abi abi diye ağlıyor.
  • kötülüğünü görmedim ama post kastığı doğru.gereksiz mesajları var.
  • Forumda o kadar saygısız varken Amedra'nın eleştirilmesini doğru bulmuyorum gerçekten.
    Bazı konularda mesajlarını takip ettiğim bile oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

quote:

Zamanla geceer.. İs guc olmayinca facebook da eskimeye baslayinca tek adres dh kaliyor tabi.
    Bir de uyeler konu disindan cikip dahili bilesenler teknik yardim forumlarina bi goz atsalar keske. Anasayfa haberlerine "bu ne ya dh degil de telefonhaber oldu burasi artik" yazanlar konudisindan cikmayan tipler. Hepsi de sikayet eder ona buna ban atiyorsunuz diye. Dahili bilesenlerdeki yazisindan dolayi ban yiyen kac kisi var?
    Dh populer olma yeri degildir turkiye'nin en buyuk BİLGİ PAYLASİMİ platformudur lutfen burayi amacina uygun kullanalim ki hem adminler hem de uyeler mutlu olsun.
    İcimi doktum kusura bakmayin..

+1

• Amnesia gameplayini gördükten sonra takip ediyordum bi ara.
  • aLéMiN dhérdhi ßiz 0LMuşuz dhéMéqhqhi zaMaNıNdha ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

kötülüğünü görmedim ama post kastığı doğru.gereksiz mesajları var.

+1 12eylul

• quote:

Orijinalden alıntı: Glacie

Forumda o kadar saygısız varken Amedra'nın eleştirilmesini doğru bulmuyorum gerçekten.
    Bazı konularda mesajlarını takip ettiğim bile oluyor

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Strahd von Zarovich

quote:

Bizde senin saçma sapan konularını görüyoruz. Elimizden bir şey gelmiyor tabii..

Okul hayatımın baslamasına bir hafta kaldı az sabredin

Hangi üniversite ve bölüm??

• quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Forumda onca troll,ergen varken kalkmış Amedra'yı eleştiriyorsunuz,kasıntı falan diyorsunuz.Adamın kimseye laf soktuğunu görmedim,kimseyi kıracak bir mesajını görmedim.Çoğunlukla yardım etmeye çalışıyor bilgisi olduğu konularda.Ha forumda çok fazla vakit geçiriyor olabilir,bu da kimseyi ilgilendirmez zaten.Kasıntı derken neyi kastettin bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim;Karşısındakine derdini anlatmaya çalışırken ya da yardım etmeye çalışırken saygılı olmak için,düzgün konuşmak için çok kasıyor.Biraz daha rahat olursa daha iyi.

Ayrıca boşverin kim ne yapmış ne etmiş bunları düşünerek vakit kaybetmeyin.Forumda herhangi biri ister trollük yapar,ister popüler olmak için uğraşır.Görmek istemiyorsanız blocklarsınız.

Size katılıyorum. İyi değerli bir forumdaş, neden kin besleniyor anlamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu forum eski halinden cok uzak

• Popüler olmasından yakınıyorsunuz ama adamı 2 sayfa konuşuyorsunuz bilmeyen mi kalır böyle
  • valla şimdi amedra sessiz sakin gibi gözüküyoda asıl popüler olmaya çalışan konuyu açan bacımız gibi bence
  • Ne adamlarsınız ya yorumlara koptum arada konu dışına girin daha zevkli olsun.Bukadar kasmayın kendinizi,burada yaşadığınız herşey bir fişe bağlı.Çok iyi dostluklar edinebiliyor insan o ayrı ama sizin takıntılarınız fişe bağlı.Girin arada eğlenin,2.ellere bakın, donanımı takip edin,ticaret yapın.Sadece burada tıkınıp kalmışsınız.Forumu forum olarak kullanın,burada,sanalda popiymiş mopiymiş adam burada popi olsa ne olucak, olmasa ne olucak hayatı mı kurtulucak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Ne adamlarsınız ya yorumlara koptum arada konu dışına girin daha zevkli olsun.Bukadar kasmayın kendinizi,burada yaşadığınız herşey bir fişe bağlı.Çok iyi dostluklar edinebiliyor insan o ayrı ama sizin takıntılarınız fişe bağlı.Girin arada eğlenin,2.ellere bakın, donanımı takip edin,ticaret yapın.Sadece burada tıkınıp kalmışsınız.Forumu forum olarak kullanın,burada,sanalda popiymiş mopiymiş adam burada popi olsa ne olucak, olmasa ne olucak hayatı mı kurtulucak ?
    şuralara istemsizce güldüm ama haklısın. bende teknik yardım,donanım ve android telefonlarda takılıyorum bebeler konudışından başka birşey bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Eylül 2012; 4:32:49 >

• gelmiş geçmiş en büyük trol konusu trol içinde trol
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.