Şimdi Ara

amedra nedir sendeki bu popülerlik sevdası! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
3.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: v4t4n

amedra jamesx in biraz daha terbiyeli yenilenmiş versiyonu gibi düşün. iyi bir arkaşdaşımızdır.versiyon 31.6293124

şu an betada ama, full sürümü çıkmadı diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

Sendeki bu kıskançlık nedir? Her konuya bayanım bayanım diyorsun, bizene bayansan. Dışarda binlerce bayan var, ki senin gerçekten bayan olduğunu sanmıyorum. Forumda gerçekten bayan kişilerde var, çıkıp senin gibi her konuya bayanım demiyor gizli tutuyor kimliğini. Amedra hiç değilse senin gibi boş mesajlar atmıyor.

sayende gülme krizine girdim çok sagol.yarın kimlik ehliyet fotomu koyucam o zamanda böyle dersin.bu arada unutmadan evet ben amedra gibi kendimi kasmıyorum boş yere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unutkanlikbasabela -- 18 Eylül 2012; 19:42:15 >

• Lan ne kadar kıskanç heriflersiniz. Adam sanki kendisi popüler olmak istiyor siz popüler ettiniz.
  • bu konuya mesaj atıp ciddi ciddi amedra'yı savunanları yahut amedra'yı eleştirip unutkanlikbasabela'yı haklı bulanları blockladım. kendinize gelin yahu biri çıkıp "amedra nedir sendeki bu popülerlik sevdası" diyor birileri de gelip bu konuya mesaj atıyor, hem de çok ciddi şekilde!

ayrıca amedra ve unutkanlikbasabela da blocklu, bana göre ikisi de popülerlik peşinde koşuyor. biri post kasarak biri cinsiyetini vurgulayarak. bir forum zevkimiz vardı içine ettiniz bu ergen ergen tartışmalarınızla. forumun konu dışında gerçekten efsanevi adamlar var, liseler açıldı dedik biraz rahatlarız ama yok. bu liselilerden temizlense konu dışında dev geyik döner ama
  • Ben trollediğini görmedim forumda çok takılıyor diye birkaç konu açıldı mesajlara uygun gifler koyunca da iyice tanındı hepsi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Amedra candir can Tam oldu lan

O değil de adamın hiç "popüler olucam ki ben, görürsünüz ki siz!" nidalarını duymadım, kendi halinde takılan adamı kendiniz popüler ettiniz şimdi de yine kendiniz yakınıyorsunuz

özet: kurcalamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 18 Eylül 2012; 19:47:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Lan ne kadar kıskanç heriflersiniz. Adam sanki kendisi popüler olmak istiyor siz popüler ettiniz.

ne alakasi var ya her dk yok mac icin bulustuk ss geldi video geldi gibi dk basi konular aciyor ackca diger arkadaslarn dedigi gibi populer olmaya calisiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: unutkanlikbasabela

quote:

Sendeki bu kıskançlık nedir? Her konuya bayanım bayanım diyorsun, bizene bayansan. Dışarda binlerce bayan var, ki senin gerçekten bayan olduğunu sanmıyorum. Forumda gerçekten bayan kişilerde var, çıkıp senin gibi her konuya bayanım demiyor gizli tutuyor kimliğini. Amedra hiç değilse senin gibi boş mesajlar atmıyor.

sayende gülme krizine girdim çok sagol.yarın kimlik ehliyet fotomu koyucam o zamanda böyle dersin.bu arada unutmadan evet ben amedra gibi kendimi kasmıyorum boş yere..

Hadi bende kimlik ve ehliyet fotosu koyum ? Bayan mı oluyorum ozaman. Ayrıca üstte dediğim gibi bayansan bizene ve ya banane? Bu forumda tanıdıgım kızlar var üstte dedim senin gibi bayanım diye popüler olma yollarında değil, 4 mesajından 3'ü bayanım 1'ide amedra. Popülersede popüler sanane bu durumdan ?Gönül isterdi ki rahat rahat yazıyım seni iyice gülme krizine sokuyum ama bu ortamda olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Lan ne kadar kıskanç heriflersiniz. Adam sanki kendisi popüler olmak istiyor siz popüler ettiniz.

ne alakasi var ya her dk yok mac icin bulustuk ss geldi video geldi gibi dk basi konular aciyor ackca diger arkadaslarn dedigi gibi populer olmaya calisiyor

La adam ayda yilda bir konu aciyor amma abarttiniz ya

• jamesx kim yav ne konusunu görüyorum ne mesajı
  • o kadar troll varken amedra gibi nadir üyelerden birini seçtin

well done
  • quote:

quote:

quote:

Hadi bende kimlik ve ehliyet fotosu koyum ? Bayan mı oluyorum ozaman. Ayrıca üstte dediğim gibi bayansan bizene ve ya banane? Bu forumda tanıdıgım kızlar var üstte dedim senin gibi bayanım diye popüler olma yollarında değil, 4 mesajından 3'ü bayanım 1'ide amedra. Popülersede popüler sanane bu durumdan ?Gönül isterdi ki rahat rahat yazıyım seni iyice gülme krizine sokuyum ama bu ortamda olmaz.

asıl benden sanane konuma baktın ve cık ne diye mesaj atıyosun?

• ilk muhattap oldugumuzda sevmistim ama sonra olmadı. siz de beslemeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Kıskançlık başa bela , adam her konuda adam gibi her tavsiyesi olana tavsiye veriyor , düzgün yorum yapıyor , koyduğu gifler de cuk oturuyor , ben de şu movin like bernie den biliyorum mesela , biri forumda olumlu yönden tanınıyorsa sevinmeniz lazım lan ameleler , trolleri ünlü ediyosunuz jamesx miş de zebaniymiş de normal adamları dert ediyosunuz.

Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Adam csb yazmıyor, başkalarıyla dalga geçmiyor, Citizen ve forumdaki başka arkadaşlarla buluşma düzenliyor geziyor. Popüler olmak istese saçma saçma her konuya mesaj atar siz de bu mesajları görürsünüz aklınızda kalır ya da dk başı saçma konular açar popüler olmak ister. 2 buluşma düzenlemiş diye popüler mi olmuş? Keşke herkes birbirleriyle gerçek alemde iletişim kursa

• quote:

quote:

quote:

quote:

asıl benden sanane konuma baktın ve cık ne diye mesaj atıyosun?

Eğer sen haddine olmadan bir kişiyi eleştiriyorsan bende seni eleştiririm. Ayrıca hiç bir mesajımda "çık" diye birşey yazmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Kıskançlık başa bela , adam her konuda adam gibi her tavsiyesi olana tavsiye veriyor , düzgün yorum yapıyor , koyduğu gifler de cuk oturuyor , ben de şu movin like bernie den biliyorum mesela , biri forumda olumlu yönden tanınıyorsa sevinmeniz lazım lan ameleler , trolleri ünlü ediyosunuz jamesx miş de zebaniymiş de normal adamları dert ediyosunuz.

ban is coming.

• Amedra candır. Ona laf yok uleynn
  • Dont feed troll . Konu sahibide Amedranin fakesi bence beyler

• Troller cirit atarken bir şey yok amedra yapınca aouuvv...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.