Şimdi Ara

Amelelik mi yapıyoruz Oyun mu oynuyoruz arkadaş?... İçeri lütfen... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
4
Favori
9.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acrofurki1

Guild wars 2 nin ilk expansionu olan Heart Of Thorns duyuruldu hocam,şuan gw 2de indirimde var büyük bir kitle oyuna geri dönüş yapıyor.Oyunun end game kısmını zenginleştiriyor yapımcı şirket.İncelemenizi tavsiye ederim,bu hafta çıkan bir habere görede oyuna çeşitli kamera modları eklenecekmiş bunlardan biriside first person kamera açısı.

Gw2 yi yazmayın demişsiniz ama amelelik yapmanıza gerek olmayan açık ara en iyi mmorpg'dir.Farmı ve raidi amelelikten saymazsak (şahsen ben raidlere haksızlık edilmemesi gerektiğini düşünüyorum),wow'da gayet güzel vakit geçirebileceğiniz bir tercih olur.

https://www.youtube.com/watch?v=enhBvwiFyi4

bu gw 2 pvp videosu.

aşağıdaki de dragon nest:

https://www.youtube.com/watch?v=qlLr8qcKs5s

dn daha iyi.

• gw2 oyna diger oyunlar sana tirt gelcek bende baya mmo oynadim gw2 sistemi digerlerine gore daha iyi ve birisinden gorewi al su kadar yarstik kes bu kadar sey topla falan filanla lwl kasmana gerek yok arenalar baya guzel madenler super bence oyle saglikci gerekir mantigi yok dene bence dn arena videosuna baktimda street fighterdan farki yok o ne oyle yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toridishler -- 7 Mart 2015; 15:42:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toridishler

gw2 oyna diger oyunlar sana tirt gelcek bende baya mmo oynadim gw2 sistemi digerlerine gore daha iyi ve birisinden gorewi al su kadar yarstik kes bu kadar sey topla falan filanla lwl kasmana gerek yok arenalar baya guzel madenler super bence oyle saglikci gerekir mantigi yok dene bence dn arena videosuna baktimda street fighterdan farki yok o ne oyle yaa

pvp videosu o 2 suikastçi alt sınıfının karşılaşması.

başka sınıflarda var acrobat, warrior, sniper gibi çok değişik sınıflar/altsınıflar var.

http://dragonnest.gamepedia.com/Sharpshooter

şu sitenin en alt kısmından tüm sınıflara bakabilirsiniz.

bence beleş bir oyuna göre oldukça güzel dn.

• dmc17 D kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin yorumunuza saygı duyarım ancak sizin pvp diye bahsettiğiniz videoda;Arenada 2 player 1vs1 şeklinde savaşıyorlar.Kusra bakmayın ama bunun mortal kombat veya street fighter oyunundan bir farkını göremiyorum ben.

Guild wars 2'de ise WvWvW savaşları var.Yani WorldvsWorldvsWorld.Bu savaş sisteminde serverlar savaşıyor ve belirli bir periyotta yanlış bilmiyorsam her hafta serverlar değiştiriliyor.Her hafta kendi server oyuncularınla birlikte rakip serverlara karşı kale,bölge kuşatmaca tarzında mücadele ediyorsun.Ve bu mücadeleye katılabilmek içinde aylarca level kasıp,item farlamaya da gerek yok.Şahsen ben 36 level karakterimle ve yaratıklardan düşen itemlerime birlikte kalabalık bir grubun ortasına geçip,hem eğleniyorum hemde exp kasıyorum.

Teknik açıdan incelersek eğer 1vs1 modunun oyun sistemine getirdiği yükü siz,aynı anda 100 vs 100 savaş yapan ayrıca bu savaş esnasında oyuncular tarafından kullanılan catapultlar,flame ramlar,scorpionlar vs. çeşitli savaş aletlerinin ve yıkılıp inşa edilebilen çeşitli yapıların sisteme getirdiği yükü karşılaştırıyorsunuz.Bu yükü kaldıran bir sisteme sahip guild wars 2.

Tabi ki dragon nest tarzı,vindictus,c9 gibi oyunların da seven kısmı çok fazla,o tür oyunlarında kendisine has bir tadı var.İki oyunu da deneyip kişisel zevklere göre karar vermek gereklidir.

• quote:

Hocam sizin yorumunuza saygı duyarım ancak sizin pvp diye bahsettiğiniz videoda;Arenada 2 player 1vs1 şeklinde savaşıyorlar.Kusra bakmayın ama bunun mortal kombat veya street fighter oyunundan bir farkını göremiyorum ben.

Guild wars 2'de ise WvWvW savaşları var.Yani WorldvsWorldvsWorld.Bu savaş sisteminde serverlar savaşıyor ve belirli bir periyotta yanlış bilmiyorsam her hafta serverlar değiştiriliyor.Her hafta kendi server oyuncularınla birlikte rakip serverlara karşı kale,bölge kuşatmaca tarzında mücadele ediyorsun.Ve bu mücadeleye katılabilmek içinde aylarca level kasıp,item farlamaya da gerek yok.Şahsen ben 36 level karakterimle ve yaratıklardan düşen itemlerime birlikte kalabalık bir grubun ortasına geçip,hem eğleniyorum hemde exp kasıyorum.

Teknik açıdan incelersek eğer 1vs1 modunun oyun sistemine getirdiği yükü siz,aynı anda 100 vs 100 savaş yapan ayrıca bu savaş esnasında oyuncular tarafından kullanılan catapultlar,flame ramlar,scorpionlar vs. çeşitli savaş aletlerinin ve yıkılıp inşa edilebilen çeşitli yapıların sisteme getirdiği yükü karşılaştırıyorsunuz.Bu yükü kaldıran bir sisteme sahip guild wars 2.

Tabi ki dragon nest tarzı,vindictus,c9 gibi oyunların da seven kısmı çok fazla,o tür oyunlarında kendisine has bir tadı var.İki oyunu da deneyip kişisel zevklere göre karar vermek gereklidir.

dragon nestte 8 vs 8 maç oluyor en fazla bildiğim; ama görsel olarak gw2 diablo gibi yukarıdan gösteriyor. dn daha çok 3. kişi görüşü gibi oynadığın karakteri arkadan görüyorsun. bir de oyun beleş yani birşey ödemene gerek yok.

• Kardeş sen bu fakirlikle daha çok ağlarsın benden söylemesi. Hepsine baktım ve hepsi bedava oyun bunların yani sen otur fakirliğine ağla oyunlara değil.

• Bende aylardir kafama uygun oyun bulamiyorum gunlerim lol ile geciyo ama kesinlikle mmorpg kulturunu bitiren moba sektoru. Ah diyorum su lolun dotanin Allah belasini versede herkes rpg oynamaya baslasa tekrar Ama daha iyisini goremedigim icin tekrar gw2 baslamayi dusunuyorum ben de. Ayrica grafikler iyi olmasada kingdom online yine baya tutuldu , grafikleri bos verirsen azicik tat alabilirsin eskiler gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: dmc17

quote:

dragon nestte 8 vs 8 maç oluyor en fazla bildiğim; ama görsel olarak gw2 diablo gibi yukarıdan gösteriyor. dn daha çok 3. kişi görüşü gibi oynadığın karakteri arkadan görüyorsun. bir de oyun beleş yani birşey ödemene gerek yok.

Gw2 yukardan falan göstermiyor diablo gibi nerden çıkarıyorsunuz bunları Bildiğin mmorpg kamerası ki Mart'ın 10'unda yeni kamera opsiyonları gelecek.Zaten Dragon Nest ve Gw2'yi için 1'er video koyup *dn daha iyi* demek ayrı bir saçmalık.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

quote:

Orijinalden alıntı: dmc17

quote:

Gw2 yukardan falan göstermiyor diablo gibi nerden çıkarıyorsunuz bunları Bildiğin mmorpg kamerası ki Mart'ın 10'unda yeni kamera opsiyonları gelecek.Zaten Dragon Nest ve Gw2'yi için 1'er video koyup *dn daha iyi* demek ayrı bir saçmalık.

videolarda hep yukardan göstermiş youtube da. belki başka seçenek vardır da insanlar genelde kuş bakışı oynuyordur orasını bilemeyecem de oyunu almadan önce karar vermek için youtube dan birkaç oyun içi vidyo açıp izleyince hepsi aynı kamera açısındaydı.

• sende kendimi gördüm diyebilirim :) ben cevabı şu an için wowda bulduğumu düşünüyorum rift de tavsiye edebilirim ama rex fiyatları uçmuş durumda o yüzden ondada pek eğlenebileceğini düşünmüyorum . wowda aylık ödersin paranı oynarsın oyununu kısıtlaman olmaz eksiğin olmaz diye düşünüyorum . ve şu anda oyunlarda ne hikmetse bi playersızlık var wow da böyle bi problem olacağını zannetmiyorum en azından .
  • bless onlinenin eusu ancak 5 sene sonra gelir:D
  • blade and soul rus serverında son lvl de skill ağacında hongmun s secret diye bir geliştirme var o açılıyor mu
  • MOBA oynayacaksan LoL, Dota 2, HotS
    MMORPG oynayacaksan WoW, GW2
    FPS oynayacaksan CS:GO

Benim gözümde insanı sıkıntıdan kurtaracak bunlar dışında oyun yok :)
  • size tavsiye eğer bir online oyununuz olucaksa ücretsiz olmasın(ücretsiz olmasın dememin sebebi ücretli oyunlara verdiğiniz paranın 10 katını ücretsiz oyunlarda harcıycağınız için) veya ücretsiz olsa dahi en azından dikkat edin köklü kaliteli bir oyun firması çıkarmış olsun sonradan verdiğiniz emeği çöpe gider .oyun el değiştirir başka şirket alır sunucularını kapatır vs.herkez şunu kabul etsin iyi veya kötü olay grafikte bitmiyor. ne iyi grafiklere sahip sistem olarak süper oyunlar sunucularını kapattı ücretliyken ücretsize geçti. sunucularını kapatmayan o betası açılsın diye can attığınız oyunlar artık 3-5 online oyuncusuyla terkedilmiş hayalet kasabalara döndü.yani demek istediğim bir oyun ararken öncelikle firmasına websitesine bir bakın teaserlarını izleyin kalite yoksa özen yoksa gerçekten yapmış adamlar demiyorsanız hiç başlamayın . bazı arkadaşların aklında bir kaç oyun şimdiden belirmiş onlardan biride cabal2 geçin bir kere bakın cabala el değiştirdi cabalı başka şirkete sattılar.yeni alan firmada herşeyi paraya dökmüş.bildiğim kadarıyla türkçe ayağı filan çıkmış. cabal2 nin sonuda böyle olucak niye çünkü oyun uzak doğu kökenli burda avrupadaki firmalar bir hevesle oyunu satın alıyor.bugdur hiledir oyuncuların isteklerine cevap veremeyince hoop satıyorlar olan oyuncuya oluyor.piyasada bildiğim birkaç kaliteli oyun yapımcısı var.ncsoft nexon blizzard birkaç tane daha var adını unuttum gerisi tırt . yok joygame miş yok aeriagame nttgame miş bunları geçin bu oyun firmaları bebe beliğin cebindeki parayı sövüşlemek için kurulmuş herşeyi paraya dökmüş yıllardır tırmalayan ama hiçbir yere gelemeyen bir başarı sağlamamış aç gözlü dandik online oyun firmalarıdır .dediğim gibi son olarak kendinize mmorpg mmofps moba artık hangi türde online oyun arıyorsanız.önce firmasını bir araştırın sağlammı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forestlight89 -- 5 Mayıs 2015; 1:06:27 >

• gw 2 ve wowdan ötesi yalan. dragon nest 1 yıl oynadım seada, trde de oynadım bastım biraz parayı gelene geçene tek attım ama bi yerde sonra sıktı open world degil, hep aynı dungeonlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealityShow

gw 2 ve wowdan ötesi yalan. dragon nest 1 yıl oynadım seada, trde de oynadım bastım biraz parayı gelene geçene tek attım ama bi yerde sonra sıktı open world degil, hep aynı dungeonlar.

Gw2den sıkıldım hesabımı sattım şimdi oyunu alıyorum tekrar çok sıktı tera aion eso felan

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

quote:

gw 2 ve wowdan ötesi yalan. dragon nest 1 yıl oynadım seada, trde de oynadım bastım biraz parayı gelene geçene tek attım ama bi yerde sonra sıktı open world degil, hep aynı dungeonlar.

Gw2den sıkıldım hesabımı sattım şimdi oyunu alıyorum tekrar çok sıktı tera aion eso felan

bende gw2 yi iki defa alıp satmış biriyim geçmiş yıllarda. bu genelde yeni oyuncular oyuna ilk girince dumur oluyor. çünkü oyun çok farklı diğer mmolardan alışamıyorsun.

önce bir güzel geliyor sonra tek başına koca dünyada görev yaparken sıkılıp bırakıyorsun. ama halbuki oyunda 80lvl'e karakter kasmak istersen 3-4 gün sürüyor wvw sayesinde.

asıl iş 80lvlden sonra başlıyor zaten oyun full + full aksiyon ve şunu söyleyim guild wars 2 ama guild savaşları yok vs laf ediliyor gw2'ye, ama bu oyunda guildiyle veya en az 5 kişilik arkadaş ekibiyle oynamayan adam kesinlikle bırakır çünkü tamamen gw2 bir topluluk oyunu.

ben guild wars 2'de adam gibi wvw yapmış ve bunun tadını almış birinin sıkılabileceğine ihtimal dahi vermiyorum. ama herşeyin yolu yordamı var emeklemeden yürüyemezsin.

oyundaki içeriklere zamanla alışıyorsun ve bu sabır gerektiriyor. bunu aşabilen adam gw2 de kopuyo gidiyo alışamayan da bırakıp hesap satıyor ki benimde başıma geldi gw2 aldım sattım 2 defa en sonda yine aldım çünkü oyunların alayı bu konu başlığındaki gibi amelelik oyunu. ama gw2 tamamen e sport havasında geçiyor. pvpler vesaire hep adaletli ve itemle adam dövmek diye birşey yok.

bileği kuvvetli adam yatırıyor. hack ve botting hiç yok veya ben görmedim o kadar temiz oyun. yakında da expansionu çıkacak.

bu alemde oynanabilecek kalitede iki mmo var. birisi hardcore oyuncular için world of warcraft diğeri ise casual oyuncular için guild wars 2. diğer oyunlar gerçekten emeklerimiz hep çöp oluyor. ama bu iki oyun emeği hak ediyor.

Bu iki oyun dışında Tera Online var birde. Tera Online 'da övgüyü hak edecek kalitede bir oyun. WoW, Gw2 ve + Tera Online diyorum bu üçü içinden. Hardcore, casual ve non target pvp zevkine göre seçim yapılabilir. Tera Online çok iyi bir non target mmo'su hemde pay 2 win açısından daha adaletli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 9 Mayıs 2015; 20:20:47 >

• Hepsi hikaye browser oyunlar şahane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

quote:

bende gw2 yi iki defa alıp satmış biriyim geçmiş yıllarda. bu genelde yeni oyuncular oyuna ilk girince dumur oluyor. çünkü oyun çok farklı diğer mmolardan alışamıyorsun.

önce bir güzel geliyor sonra tek başına koca dünyada görev yaparken sıkılıp bırakıyorsun. ama halbuki oyunda 80lvl'e karakter kasmak istersen 3-4 gün sürüyor wvw sayesinde.

asıl iş 80lvlden sonra başlıyor zaten oyun full + full aksiyon ve şunu söyleyim guild wars 2 ama guild savaşları yok vs laf ediliyor gw2'ye, ama bu oyunda guildiyle veya en az 5 kişilik arkadaş ekibiyle oynamayan adam kesinlikle bırakır çünkü tamamen gw2 bir topluluk oyunu.

ben guild wars 2'de adam gibi wvw yapmış ve bunun tadını almış birinin sıkılabileceğine ihtimal dahi vermiyorum. ama herşeyin yolu yordamı var emeklemeden yürüyemezsin.

oyundaki içeriklere zamanla alışıyorsun ve bu sabır gerektiriyor. bunu aşabilen adam gw2 de kopuyo gidiyo alışamayan da bırakıp hesap satıyor ki benimde başıma geldi gw2 aldım sattım 2 defa en sonda yine aldım çünkü oyunların alayı bu konu başlığındaki gibi amelelik oyunu. ama gw2 tamamen e sport havasında geçiyor. pvpler vesaire hep adaletli ve itemle adam dövmek diye birşey yok.

bileği kuvvetli adam yatırıyor. hack ve botting hiç yok veya ben görmedim o kadar temiz oyun. yakında da expansionu çıkacak.

bu alemde oynanabilecek kalitede iki mmo var. birisi hardcore oyuncular için world of warcraft diğeri ise casual oyuncular için guild wars 2. diğer oyunlar gerçekten emeklerimiz hep çöp oluyor. ama bu iki oyun emeği hak ediyor.

Bu iki oyun dışında Tera Online var birde. Tera Online 'da övgüyü hak edecek kalitede bir oyun. WoW, Gw2 ve + Tera Online diyorum bu üçü içinden. Hardcore, casual ve non target pvp zevkine göre seçim yapılabilir. Tera Online çok iyi bir non target mmo'su hemde pay 2 win açısından daha adaletli.

Aynen bende oynadım bayağı bir dönem sadece tpvp yapıyordum aldığım zevk inanılmazdı ama sonra ne oldu bilmiyorum sıktı ama şimdi tekrar almak farz oldu terayla felan kıyaslanamaz

• Kimsede çıkıp dememiş Final Fantasy A Realm Reborn var diye. Özellikle pve ve rp seven oyuncular için muhteşem bir oyundur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.