Şimdi Ara

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.127
Cevap
126
Favori
248.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam merhaba American Express normal kartında restoranlar da %5 yazıyor Select tarafında ise %10 yazıyor hangisi doğru olan acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMEX Platinium Metal kartına sahip birisi olarak ödemiş olduğum 11.000 TL'lik kart aidatını henüz karşılayamamıştır. Geçen sene her yaptığım alışverişten MR kazanırken şimdi kıyısından bile geçemedik. Seneye aidat ne kadar olacak o bile meçhulken avantajlarını yitiriyor gibi. Lounge hizmetleri olmasa tamamen zarar denebilir.

• shopbyamexi son zamanlarda kullanan var mı acaba 30 dolar üstü siparişlerde durum ne 200 dolarlık bir saat almak istiyorum ama gümrük bedelleri falan çok pahalıya patlar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar selam,

ben 3 aydir amex platinum kullaniyorum. Restoran ve Havaalani avantajlari mantikli geldigi icin almistim. O acidan gayet memnunum ancak kartta 1.5 milyon MRR puan birikti.

Hediye sayfalarina girdim ama orada benlik birsey yok rasgele bir urun almak istemiyorum. Siz bu puanlari ne icin kullaniyorsunuz ucak bileti vs icin mi ? Ya da baska bir kullanim alani var mi? Varsa en avantajlisi hangisi acaba?

Tesekkurler cevaplar icin.

• nuevo kullanıcısına yanıt

Ben sadece ucak biletleri icin kullandim su ana kadar. Concierge e yazdiginizda sizin icin puanlariniz ile aliyorlar. Metal Platinum Kartiniz varsa 200 puan 1 TL olarak degerlendirilir. Ornegin 2 Milyon puaniniz varsa 10bin TL ye denk gelir. Fakat ucak bileti internette gordugunuz ile ayni fiyat olmayabilir, hizmet ucreti vs. de ekleniyor. Ornegin 7000 TL gordugunuz bir biletin fiyatini size 10000 TL olarak iletebilirler. Tam fiyatlari gormek icin ben Shop&Fly seyahat hattini kullaniyorum. Ikisi de ayni hizmet bedelleri ve fiyatlari kullanmakta sanirim. Oradan bakarak ne kadar istenecegini on gorebilir ve puanlariniz ile alabilirsiniz.

Puanlariniz ucak biletine yetmiyorsa, ornegin 15000 TL ucak bileti fakat 10000 TL degerinde MR puaniniz var, 10000 TL sini MR puanlar ile, 5000 TLsini de kartinizdan cekilerek alabiliyorsunuz.

Ben su ana kadar 30 Milyon ustu puan harcamisimdir, sadece ucak bileti olarak harcadim. O bahsettiginiz hediye sayfasindaki rakamlarin TL degeri maalesef cok dusuk.

• Bahçelievler AFM Ağız ve Diş Sağlığı merkezinde 1,6 Bonus MR Kazandım bilginize.

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.