Şimdi Ara

American Horror Story: NYC | 11. Sezon (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.791
Cevap
19
Favori
91.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlatılanları okuyunca ilgimi çekti, hemen zorrentledim. Altyazıları indirdim, en kısa sürede izlemeye başlarım...
  • güzele benziyor. birkaç bölüm indirip bakalım
  • İlk 6 bölümü bir gecede bitirdim. Bugün 7.bölüm çıktı, geceyi bekliyorum. Sessiz sakin, ışıkları kapatıp izleyeceğim
  • İlk 7 bölümü tamamen bitirdim. İranlı alıcıya fena yazık oldu
  • güzel dizi. alttaki 1x7'nin spoilerı

her gördükleri insanın evle illa ki bir ilgisi var arkadaş.
    hamile kadının ikizleri olacak. ve bence gittiği doktorun da evle bir ilgisi var. her şey normal dediğine göre. ve evin ilk sahipleri doktor ve eşinin çocuğunu gösterir umarım ileriki bölümlerde. merak ettirdi.
  • 7.bölüm çok güzeldi. Biraz daha detay verdiler.

Ermeni adam kimvurduya gitti. Hizmetçi de maşallah, kim olsa atlar yahu.
  • 3d si var mı bunun?
  • Merak ettirdi indirmeye başlayalım bakalım.
  • İzlemeye başladım bende 1x2 bitti o redhead genç hizmetçi ne öyle ya benim çavuş isyan etti en son
  • Yeni bölüm ne zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodie*

Yeni bölüm ne zaman?

perºembe
  • ulen okadar tırstım 1. bolumde bodrumda yaratık gıbı olan ne pekı hacı asma tavandakıyle aynı kısımı yoksa

aslında fılm korku fılmı degıl gerılım fılmı dızısı pardon ama hemen bıttı yav
  • Beyler 7.bölümde bi şarkı vardı çok hoştu aradım buldum

http://www.youtube.com/watch?v=f8VipR7FBG4&list=LL_yhMGxoYH15ZU0VoLWZlow&feature=mh_lolz
  • Şarkı icin tesekkürler @haciragipdayi

8.bölümü sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • bıraktım bu diziyi :( 7yi hiç indirmedim.
  • Bos dizi izlenmez
  • Bütün bölümleri indirdim ancak evdekiler izlememe izin vermiyor. Korkuyorlarmış...
  • Bugun yeni bolum cikti %1 alt yazi suan gece izleriz sanirim beyler rica ederim sarki hk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haciragipdayi -- 24 Kasım 2011; 15:17:06 >
  • Altyazıyı bekleyemedim,dizi sitelerinden izledim. Bölüm vasattı.
    Tate'in vücudunda neden kurşunların izi yok onu merak ettim. Evin eski sahibi olan kadının kafasının arkasında var mesela.
  • Çok yabancı dizi izlemişimdir ama daha üçüncü bölümünü izlemiş biri olarak söyleyebilirim ki şu ana kadar izlediğim en enteresan, en psikopat dizi budur. Umarım da böyle devam eder.

B3:

O değil de kıza hakkaten yazık oldu. :/
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.