Şimdi Ara

American Horror Story: NYC | 11. Sezon (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.791
Cevap
19
Favori
91.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlgimi çekti mutlaka izleyeceğim. Tek bir hikaye üzerine mi kurulu, yoksa Masters of Horror gibi her bölüm ayrı bir konu mu işleniyor.
  • quote:

MoNZaREs
    İlgimi çekti mutlaka izleyeceğim. Tek bir hikaye üzerine mi kurulu, yoksa Masters of Horror gibi her bölüm ayrı bir konu mu işleniyor.

Tek bir hikaye işliyor. Hikaye Bir ailenin , yeni bir eve yerleştikten sonra başına gelen ürkütücü olayları konu alıyor.
  • Bugün akşam başlarım.
  • Masters of Horror hayranı olarak hemen listeye ekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khefren

quote:

MoNZaREs
    İlgimi çekti mutlaka izleyeceğim. Tek bir hikaye üzerine mi kurulu, yoksa Masters of Horror gibi her bölüm ayrı bir konu mu işleniyor.

Tek bir hikaye işliyor. Hikaye Bir ailenin , yeni bir eve yerleştikten sonra başına gelen ürkütücü olayları konu alıyor.

Konu iyiymiş bilgilendirme için sağol, bu tür bir diziye ihtiyaç vardı.
  • rica edeirm görevimiz
  • FX kanalı verecek diziyi Türkiye de, fakat indirip takip edeceğim...
  • Cadılar bayramı 2 bölüm (Episode 5)Bu bölümde pek hoştu
    Karakolun önünde güvenlik görevlisinin aklı uçtu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 4 Kasım 2011; 18:03:30 >
  • izleyelim bayram boyunca.kaç bölüm var su ana kadar
  • Yanlız ben tam olarak konuyu kavarayamadım

O evde ölenlerin hiçbiri ölmüyo tamam da nasıl yok olacaklar , adam akıllı mezarmı gerekiyo ben olayı kapamadım

Şu ana kadar 5 bölüm var.
  • 5. bölümde izlendi.

DİZİNİN GENEL OLARAK OLAYI ŞU ben 5 bölüm sonunda da bunu anladım,işler oturdu.

ölenler geli gelip,musallat oluyor katile,eşine dostuna.
  • beyler korkuyorum

edit: şu dizinin giriş kısmındaki karakter isimlerinin geçtiği yer çok geriyor beni, sardırıyorum orayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 6 Kasım 2011; 5:24:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

beyler korkuyorum

edit: şu dizinin giriş kısmındaki karakter isimlerinin geçtiği yer çok geriyor beni, sardırıyorum orayı

orası güzel olmuş,durdurup geçtim geçen saniyelik baktım ne var ne yok çok komik :D
  • ilk iki bölümü izledim, devam edeceğim...
  • 3 ve 4. bölümleri izledim.Diziyi sevmeye başladm.Bundan sonrada peşini bırakmam bu dizinin :D

kadın evi satmaya çok istekli ama kesinlikle o ev satılmayacak en son tur da iken kan gelmesi bence kadının evden gitmek istemesiyle alakalı.Ev gitmemeleri için bence çocuğu kullanacak.Ama ultrasonda hemşire neden bayıldı orasını merak ettim şimdi indirip izliyorum diğer bölümü çok merak ettim orayı.
  • Çıktığından beri çok istememe rağmen izleme fırsatı bulamamıştım, şimdi ilk bölümü bitirdim. Gayet hoş olmuş dizi. Neyi nerden nasıl bağlayacaklar gerçekten merak ediyorum.
  • 3.bölümü şimdi izledim.

Bu hizmetçi adamı mahveder arkadaş ya. 1922 yılından gelen yeni bir hayalet çıktı ortaya. Kafası yarık bir şekilde dolanıyor. Aslında kemiklerine tuz döküp yaksalar olmaz mı? Supernatural misali. Hayden kesin mezarından çıkacak. Tahminimce hayalet olarak geri gelecektir.

01x04

Dediğim oldu ve Hayden hortladı. Vallahi tırstım burada.
    Bence Tate siyah adamın ta kendisi. Fizik durumu uyuyor.

01x05

Hayden istediğini alamadı bence. Geri gelecektir.
    Yılan'ın başı Tate. Kızı ellemese bari.

Dizinin reytingleri iyi durumda. Erken bitmeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 7 Kasım 2011; 3:32:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

3.bölümü şimdi izledim.

Bu hizmetçi adamı mahveder arkadaş ya. 1922 yılından gelen yeni bir hayalet çıktı ortaya. Kafası yarık bir şekilde dolanıyor. Aslında kemiklerine tuz döküp yaksalar olmaz mı? Supernatural misali. Hayden kesin mezarından çıkacak. Tahminimce hayalet olarak geri gelecektir.

01x04

Dediğim oldu ve Hayden hortladı. Vallahi tırstım burada.
    Bence Tate siyah adamın ta kendisi. Fizik durumu uyuyor.

01x05

Hayden istediğini alamadı bence. Geri gelecektir.
    Yılan'ın başı Tate. Kızı ellemese bari.

Dizinin reytingleri iyi durumda. Erken bitmeyecektir.

bence kızdada bi işler var,ilk evin gerçeğini ögrencince o illa çok iyi kalalım korkmuyorum demişti,sonra tatein yaptıkları çok sıradan değil,normal biri olsa 1 dk durmaz :D tek aklı başında annesi sarışın olan. bu arada bakalım addy ne zaman ne şekilde gelecek :D

• Bu ölüler evin çevresinden ayrılamıyor galiba. Gece falan olunca nerede kalıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.