Şimdi Ara

American Horror Story: NYC | 11. Sezon (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.791
Cevap
19
Favori
91.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Etrafta dolaşan kişiler hayalet mi nedir tam anlayamadım. Hizmetçi yaşlı mı gözüküyor genç mi onuda anlayamadım. Kadının açıdan yaşlı adamınkinden genç mi acaba. Bu arada kadın maskeli adamla ilişkiye girdiğinde hamile kaldı galiba o adam kocasımıydı onuda anlamadım. Kafam baya karıştı.
  • 4. Bölümüde izledim.

Bu dizinin başlangıcı içeriğinden daha korkunç. Kadının doğacak olan cocuğunda kesin birşey var çok belli oldu. Bölüm sonunda Hayden'nin mezardan çıkmasına sevindim süpriz oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grim Reapér

3. bölümü şimdi bitirdim.

Etrafta dolaşan kişiler hayalet mi nedir tam anlayamadım. Hizmetçi yaşlı mı gözüküyor genç mi onuda anlayamadım. Kadının açıdan yaşlı adamınkinden genç mi acaba. Bu arada kadın maskeli adamla ilişkiye girdiğinde hamile kaldı galiba o adam kocasımıydı onuda anlamadım. Kafam baya karıştı.

Çok Ağır Spoiler !!

Hizmetci kadın ölü evet, bahceye gomulu.. Bu dunya ile obur dunya arasında sıkımıs kalmıs, obur tarafa gitmek istiyor ancak gidemiyor. Hayden icin bahceyi kazdıklarında zaten hizmetcinin iskeleti ve kıyafetleri cıktı. Sonra uzerine beton dokup cardak kurduklarında, komsu kadın hizmetciye artık hep burada kalacaksın dedi, hizmetci ağladı. Hatta 4. bölümde annesi ölünce benimle gel dedi, gelemedi. O evde olenler, hayaletimsi bir sekilde geri donuyorlar. Buyuk ihtimalle komsu kadın da özürlü kızını orada bahceye gomecek ve geri donecek. Maskeli latex adam , ya o komsu kadınının öldürdügü kocası , cunku o kocasından biri hariç 3 adet özürlü cocugu olmus ki yeni tasınan kadının cocugu da bir garip çıkacak, ya da evin orjinal sahibi cılgın doktor. Kadının ilsikiye girdigi adam kocası değildi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 31 Ekim 2011; 11:32:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

sarışın aslında ne azgın kadın ya

aksiyonu bundan bekliyom ben
    American Horror Story: NYC | 11. Sezon

American Horror Story: NYC | 11. Sezon

Baya aksiyon varmış yahu İzleyelim o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Çok Ağır Spoiler !!

Hizmetci kadın ölü evet, bahceye gomulu.. Bu dunya ile obur dunya arasında sıkımıs kalmıs, obur tarafa gitmek istiyor ancak gidemiyor. Hayden icin bahceyi kazdıklarında zaten hizmetcinin iskeleti ve kıyafetleri cıktı. Sonra uzerine beton dokup cardak kurduklarında, komsu kadın hizmetciye artık hep burada kalacaksın dedi, hizmetci ağladı. Hatta 4. bölümde annesi ölünce benimle gel dedi, gelemedi. O evde olenler, hayaletimsi bir sekilde geri donuyorlar. Buyuk ihtimalle komsu kadın da özürlü kızını orada bahceye gomecek ve geri donecek. Maskeli latex adam , ya o komsu kadınının öldürdügü kocası , cunku o kocasından biri hariç 3 adet özürlü cocugu olmus ki yeni tasınan kadının cocugu da bir garip çıkacak, ya da evin orjinal sahibi cılgın doktor. Kadının ilsikiye girdigi adam kocası değildi..

Açıklama için teşekkür ederim. Kadının öldürdüğü kocası zaten biraz sapıktı. Ama hiç aklıma gelmemişti. Şimdi herşey biraz biraz oturuyor aklımda.

• ilk bölümü izledim güzeldi,bakalım bugün diğer bölümleride ara ara izleyip yorumları okuyacagım
  • ahh hizmetçi ah
  • Bu haberden sonra başlayacagım demekkı uzun omurlu olacak..

• 2ci bölüm daha bi güzel geldi.
    diğer bölümlere vakit kalmadı :(yarın artık. ama dizi gidişat olarak ilk 2 ben beğendim doğrusu. 2 yerde gerildim.

bodrum katında kızı korkuttuklarında

2ci bölümde hemşirenin sırtına bıçakta
  • Dizi 2.sezon onayı almış. Yine 13 bölümden oluşacak.

3 ve 4.bölümleri bir türlü izleyemedim. Yarın izlemeyi düşünüyorum.
  • DİZİ 10 NUMARA
  • 3. bölümde çok güzeldi netleşiyor olaylar.

ağzına kürekle vurduğu sahnede bittim.
    anladığım kadarıyla ben'in karısı hariç herkes kafayı yemiş durumda,bir tek o akıllı gibi geldi bana.
    birde hem eskiden şöyleydi ve günümüz diye girmeside güzel fakat nereye kadar?.artık meraklı sonların olması gerek.yani bölüm bitince hem kafa yormak hemde iple çekmek istiyorum.3bölümdede bunu göremedim.sadece 3.cü bölüm sonunda sarışın yatagın ucundaki kafasının arkası delikliyi merak ettim.
    komşu,sarışın oğlan ve hizmetçi ortak.bene musallat olan adamda öyle bunlar anlaşmalı belli.
    addy yoktu bu bölümde.hala şımarık kız odasında mı ki ?yazık lan ne oda o öyle,ben bile tırstım insan kafayı yer

bu arada 3.cü bölüm sonundaki müziğin adını bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 1 Kasım 2011; 20:51:58 >

• 4. bölüm izlendi..maksat yukarı çıksın konu
  • 4te bitti güzel bitti.
  • Bende başlıyorum 10 dakikaya kadar mısır ve kolada hazır ohh
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Çok Ağır Spoiler !!

sence tate addynin kardeşi olabilir mi ? bu arada addye üzüldüm yazık. geri gelecek anlaşılan.
    gay olanlar siyah kıyafetliyi görüp kaçtı dimi ? yemedi belli yoksa büyük olay olurdu yine. hemşirenin,vinin karnındakine bakınca bayılması güzeldi :D

• S01E05.HDTV.XviD-ASAP.avi
    çıkmış.

• tate 7 bölüm için mi anlaşmış anlamadım imdbden baktım 7 bölüm yazıyor tatein yanında.ne iş.
  • Bir bölüm kaç dakika ve sıkmadan izletiyor mu?
  • Bir bölüm 40 dakika civarı . İlk bölüm 50 - 52 dakika gibi bişeydi. Zaten alışılmış dizi tarzından biraz uzak olduğu için gerilimi tarzını seviyorsan (azda olsa akisyon var tabi) izletiyor.( en azından benim için)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.