Şimdi Ara

American Truck Simulator (2016) [ANA KONU] (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.806
Cevap
78
Favori
119.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 41 TL steamde yine, etmez bence o kadar 25e felan düşse alırdım
  • tükrük kullanıcısına yanıt
    Hocam yas kac ?
  • Steam indirimlerinde bunu takip ediyorum uzun zamandır. sömestr indirimlerinde de en son 42 liraya düşmüştü. Şu anda 2 ocağa kadar geçerli yine 42 lira olmuş fiyatı.

kinguin vs gibi sitelere güvenmiyorum, alayım mı bu fiyattan arkadaşlar, ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Steam indirimlerinde bunu takip ediyorum uzun zamandır. sömestr indirimlerinde de en son 42 liraya düşmüştü. Şu anda 2 ocağa kadar geçerli yine 42 lira olmuş fiyatı.

kinguin vs gibi sitelere güvenmiyorum, alayım mı bu fiyattan arkadaşlar, ne dersiniz?

Daha fazla düşmez bence alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bandidas22 kullanıcısına yanıt
    ets 2 ye halihazırda sahibim, ilk çıktığından bu yana takip ederim atsyi, kendine gelmeye başladı hafiften. Bundan sonraki indirim dönemi sömestrda değil mi, şubatta yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

ets 2 ye halihazırda sahibim, ilk çıktığından bu yana takip ederim atsyi, kendine gelmeye başladı hafiften. Bundan sonraki indirim dönemi sömestrda değil mi, şubatta yani...

Tarihleri genelde forumdan takip ederim bilemiyorum ama dediğiniz zamanlarda oluyor diye hatırlıyorum sanki, ama ats daha 1 yıllık oyun yani ancak bir dahaki seneye belki 30 tl altını görür diye düşünüyorum karar size kalmış

• G2a da 35tl fiyati vardi indirimden once.Suana kadar sorununu gormedim.Key olarak alinirsa zaten kendileri kontrol edip satiyor.

Oyunfor gibi sitelerde de ucuz.indirim uzerine kendi indirimini koyuyor.Onlarda guvenli.

• fenah2007 kullanıcısına yanıt
    14 . sen ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tükrük -- 26 Aralık 2016; 4:21:45 >
  • hayırlısıyla yarın alıyorum oyunu

ilk başta h1z1 king of the kill + dead by daylight alacaktım ama dedim sonra yeter hep vurdulu kırdılı oyunlar biraz da bunları oynayarak rahatlatalım kendimizi.Driving force gt direk uyumlu mu gene ets 2 gibi uğraştırmasın farklı yerlerden 50 tane ayar yapmayalım
    Bende 29 kardesim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

Bende 29 kardesim.

he.tanıştığma memlun oldum. abi sendede rötardır kolu yok değilmi ?? hiçbir kamyonda kol yok silecek gibi değil.
    Valla daha yeni aldim ATS ye girmek nasip olmadi girersem ins bi bakarim
  • oyun şuan iniyor dlc'ler kısmında sadece nevada ve arizona var umarım kısa zamanda genişler dlc'lerle oyun şuan baya kısır harita var gibi.
  • oyunda anında 3 saati doldurdum görüşlerime gelicek olursak ;

Ets 2'ye göre çok daha beğendim.Npc araçlar ve şehirler süper.Özellikle ets2'nin o ölü şehirlerinden sonra çok güzel göründü gözüme,canlı canlı parlıyor resmen şehirler.Ayrıca yollar vs. daha çok hoşuma gitti yolda karşımıza çıkan detaylar daha çok hoşuma gitti.Herkesin hemfikir olduğu gibi tek sıkıntı eyalet az şehir eklenmeli ve harita büyümeli.Umarım onlarda zamanla gerçekleşir artık ets2'ye ağırlık vereceklerine keşke buna vermeye başlasalar çok daha güzel olmuş bu oyun çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 27 Aralık 2016; 22:26:13 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Benimde bu oyunu sevmemdeki en büyük etkenlerden birisi şehir dinamikleri çok canlı ve görsellik bakımından çok iyi, ats oynayana ets2'nin şehirleri küçük geliyor :)
  • Artık oyun alınacak seviyeye gelmiş durumda bana göre. Eskiden harita oldukça küçüktü fakat son gelen ölçekleme güncellemesi ile harita ciddi anlamda büyümüş(direk haritaya bakarsanız yanılırsınız benim gibi, oynayınca anlaşılıyor gerçek büyüklüğü ) ve inanılmaz güzel detaylar eklenmiş. Başlangıçta ETS 2 ile aynı gibi geliyor fakat oynadıkça farkını görüyorsunuz. Çok kararsız kalıp sonunda Kasım'daki indirimle beraber aldım. Kesinlikle pişman etmedi diyebilirim. Ek olarak, ATS çıkmadan önce heyecanla beklemiyordum çünkü burunlu çekicileri pek sevmiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 15 Ocak 2017; 23:9:52 >

• Aynen, ölçeklendirmenin değişimi le birlikte haritaya da bazı eklemeler falan yapmışlar, bazı yerlerde yollar değişmiş, ufak tefek detaylar eklenmiş, yeni bir oyun oynuyormuş gibi oluyorsunuz. Kamyon modellemeleri, fizik motoru detaylarını falan da değiştirseler çok daha güzel olacak. Hala 3 kamyonla idare ediyoruz.

Hatta aslında oyun motorunun bile değişme zamanı geldi de geçiyor.
  • Önerebileceğiniz tır modları var mı? Bir de trafik artırma için hangi modu önerirsiniz? Artı sizin önerebileceğiniz başka güzel modlar var mı?
  • Bugün ATS'nin çıkışının birinci yıl dönümü.

Sıradaki eyaletin New Mexico olacağı duyuruldu.

blog.scssoft.com
    American Truck Simulator heads towards New Mexico!
    http://blog.scssoft.com/2017/02/american-truck-simulator-heads-towards.html?m=1

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.