Şimdi Ara

AMERİKA AY'A ÇIKMADI.KANITLARIM VAR (SS'Lİ) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
57
Favori
133.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu adamlar gittiğinde ayın yüzeyine bir ayna düzeneği de yerleştirdi hala gözlemevinin birinden o konuma lazer tutunca lazeri geri yansıtıyor, böylece süreyi ölçerek ay ile dünyanın yakınlık uzaklık hesaplamaları yapılıyor. bunu 1 hafta boyunca aralıklı discovery ch. kontrol ederek denk getirebilirsin. bayrak olayı zaten adamlar giderken bayrak sönük duracak bildikleri için enine çubuklarla sabitleştirilmiş. yürüyüş peltek demişsin de astronot kıyafetleri 1969 yılında çok rahat olmasa gerek, ayrıca o g.t korkusu ile ben olsam bende 10 ar cm lik adımlar atardım. abd aya inme teknolojisine sahipken diğer ülkeler de teleskop teknolojisine tabii ki sahipti, emin ol izlemiştir imkanı olan tüm ülkeler. düzmece olsa ilk sovyetler ve çin duruma müdahale edip yalanlama yapardı.

ayrıca aydan getirilen numunelerin ilgi çekiciliği yüzünden 2-3 yıl gibi kısa sürede devamlı insanlı ay yolculukları yapıldı ve sonrasında bir anda kesildi. 72 den sonra da esamesi okunmuyor yapılıyorsa da gizli olarak.

bununla alakalı apollolu adı olan bir film vardı, ay yüzeyine giden astronotların aldığı numunelerin garipliği kafayı hafif sıyırmaları ve döndüklerinde garip kazalardan ölmelerini kendi konusu içine yedirip anlatıyordu. bu film adamların teorisi tabii, belki de ileriden geriden alakası yoktur gerçeklikle

• quote:

Orijinalden alıntı: metebyr

bu adamlar gittiğinde ayın yüzeyine bir ayna düzeneği de yerleştirdi hala gözlemevinin birinden o konuma lazer tutunca lazeri geri yansıtıyor, böylece süreyi ölçerek ay ile dünyanın yakınlık uzaklık hesaplamaları yapılıyor. bunu 1 hafta boyunca aralıklı discovery ch. kontrol ederek denk getirebilirsin. bayrak olayı zaten adamlar giderken bayrak sönük duracak bildikleri için enine çubuklarla sabitleştirilmiş. yürüyüş peltek demişsin de astronot kıyafetleri 1969 yılında çok rahat olmasa gerek, ayrıca o g.t korkusu ile ben olsam bende 10 ar cm lik adımlar atardım. abd aya inme teknolojisine sahipken diğer ülkeler de teleskop teknolojisine tabii ki sahipti, emin ol izlemiştir imkanı olan tüm ülkeler. düzmece olsa ilk sovyetler ve çin duruma müdahale edip yalanlama yapardı.

ayrıca aydan getirilen numunelerin ilgi çekiciliği yüzünden 2-3 yıl gibi kısa sürede devamlı insanlı ay yolculukları yapıldı ve sonrasında bir anda kesildi. 72 den sonra da esamesi okunmuyor yapılıyorsa da gizli olarak.

bununla alakalı apollolu adı olan bir film vardı, ay yüzeyine giden astronotların aldığı numunelerin garipliği kafayı hafif sıyırmaları ve döndüklerinde garip kazalardan ölmelerini kendi konusu içine yedirip anlatıyordu. bu film adamların teorisi tabii, belki de ileriden geriden alakası yoktur gerçeklikle

Madem 72ye kadar bir cok kez gidildi, suan neden nasa kendisi acikliyor van allen radyasyon kusagini gecemedigini?

https://m.youtube.com/watch?v=NlXG0REiVzE

https://m.youtube.com/watch?v=FmoiwjXepHM

Al sana kanit. Oyle yapardi ederdi, ben olsam ben de oyle yapardim demekle olmaz o is. Adamlar biz gecemiyoruz bu siniri demesine ragmen savunuyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seni böyle konular açarken görmek isteriz

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Seni böyle konular açarken görmek isteriz

Gisele Bundchen Taxi konusundan vakit olmuyor ama bilimsel konuları da elbette ele alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Gisele Bundchen Taxi konusundan vakit olmuyor ama bilimsel konuları da elbette ele alabilirim.

Bilemem, eşek ölür kalır semeri insan ölür kalır eseri

• quote:

quote:

quote:

Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yani öldüğünde hatırlanacak bir konu bırak forumda

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Akşama ne yapıyorsun bakalım?

• Uzatmaya gerek yok lazer yansıtıcıları dedem mi koydu.
    https://www.youtube.com/watch?v=VmVxSFnjYCA&feature=youtu.be
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Seni pm ye alalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Seni pm ye alalım

BIM daha güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: ._. ._. ._.

quote:

Orijinalden alıntı: metebyr

bu adamlar gittiğinde ayın yüzeyine bir ayna düzeneği de yerleştirdi hala gözlemevinin birinden o konuma lazer tutunca lazeri geri yansıtıyor, böylece süreyi ölçerek ay ile dünyanın yakınlık uzaklık hesaplamaları yapılıyor. bunu 1 hafta boyunca aralıklı discovery ch. kontrol ederek denk getirebilirsin. bayrak olayı zaten adamlar giderken bayrak sönük duracak bildikleri için enine çubuklarla sabitleştirilmiş. yürüyüş peltek demişsin de astronot kıyafetleri 1969 yılında çok rahat olmasa gerek, ayrıca o g.t korkusu ile ben olsam bende 10 ar cm lik adımlar atardım. abd aya inme teknolojisine sahipken diğer ülkeler de teleskop teknolojisine tabii ki sahipti, emin ol izlemiştir imkanı olan tüm ülkeler. düzmece olsa ilk sovyetler ve çin duruma müdahale edip yalanlama yapardı.

Madem 72ye kadar bir cok kez gidildi, suan neden nasa kendisi acikliyor van allen radyasyon kusagini gecemedigini?

https://m.youtube.com/watch?v=NlXG0REiVzE

https://m.youtube.com/watch?v=FmoiwjXepHM

Al sana kanit. Oyle yapardi ederdi, ben olsam ben de oyle yapardim demekle olmaz o is. Adamlar biz gecemiyoruz bu siniri demesine ragmen savunuyorsunuz.

ilk video oldukça amatör, sağdan soldan görüntüleri birleştirip konuşmuş bana göre youtubedeki bir çok "masonların sırrı" "rockefeller hanedanı gerçekleri" tarzı tek amacı ilgi çekmek olan videolardan farkı yok. zaten farkında olan basmış dislike, 3000 yıllık tutankhamun lanetine hemen inanan tayfa like yapmış.

2. videoda low orbit hakkında bilgiler içeriyor fakat altyazıları açarak okudum dialogları hep low orbit geçen cümlenin bir kısmı. bunların ortak konusu low orbiti geçtikten sonra yaşam alanı kurulması vs büyük ihtimal ufak koloni muhabbetlerinin parçaları. ruslar bu durumu kabul etti, maksadım amerika övücülüğü değil ama herifler gitmiş taktıkları düzenek de hala duruyor sana bir makaleden paragraf paylaşayım ;

Ay’a Bırakılan Reflektör: Astronotlar tarafından Ay’a üç tane reflektör bırakılmıştı. Reflektör (kedi gözü de denir), üzerine gelen ışığı geldiği yöne geri yansıtan özel bir çeşit aynadır. Reflektörler halen orada. Bilimadamları, bu aynaya lazer ışını yöneltiyor; ışığın bu aynadan yansıyıp geri dönmesi için geçen süreyi ölçüyorlar. Böylece Dünya-Ay uzaklığı milimetre mertebesinde ölçülebiliyor. Texas’ta bir gözlemevi yılda ortalama 240 defa bu ölçümü yapıyor. Dünya’nın herhangi yerindeki herhangi bir araştırmacı da bağımsız olarak aynı ölçümleri tekrarlayabilir. Bilimin temel özelliklerinden bazıları: bağımsızlık, nesnellik, tarafsızlık ve tekrarlanabilirliktir.

Ay’ın Dünya’dan yavaş yavaş uzaklaştığı da bu ölçümler sayesinde kanıtlandı.

Çinlilerin Onayı: Çinliler Çang-2 uydusuyla yaptıkları araştırmalar sonucunda ABD’nin Ay’a gidişinin kanıtlarını gördüklerini söylediler

Ay’dan Getirilen Kayalar: Bir başka kanıt da Ay’dan getirilen kaya ve kum örnekleridir. Bu örnekler dünyanın çeşitli ülkelerinde araştırmacılar tarafından incelenmiş/incelenmektedir ve bugüne değin bu örneklerin Dünya kökenli olduğuna dair hiç bir kanıt bulunamamıştır. Bu kayaların ve taşların yaşı çeşitli yöntemlerle ölçülmüş ve 3,9 milyar yıl bulunmuştur. Oysa dünyadaki en yaşlı kaya 165 milyon yıllıktır.

Ay’da Yapılan Yerçekim Deneyleri: Astronotlar tarafından Ay’da bir takım yer çekimi deneyleri yapılmış ve bunların video görüntüleri kaydedilmiştir. Bunlar, bir çekiçle tüyün eşit yükseklikten bırakıldığında yere aynı anda düşmesi, bir sarkaçın hareketi gibi deneyler. Ayrıca fırlatılan cisimlerin havada çizdiği yollar da fiziksel bir kanıt oluşturuyor. Bu hareketler analiz edildiğinde yerçekim ivmesi 1,62 m/sn^2 olarak ölçülmüştür. Bunu dünyanın yerçekim ivmesi olan 9,98 m/sn^2 değeri ile karşılaştırınız

bu yer çekimi deneylerini izlemek istersende linkini bırakıyorum

[link=https://www.youtube.com/watch?v=NxZMjpMhwNE][/link]

• Apollo 18 denen bir film var, ben daha izlemedim ama tavsiye ederim :) konu iyice karışsın
  • Adamlar 6 kez ay'a insanlı iniş yaptılar. Ama hepsinde de bizi kandırdılarsa inmiş kadar olmuşlardır. Şimdi 6 kere kandırıldım diyelim

• Sene 2009

Çıkmadı

Sene 2016

Uzaydan Stream açah ehuehu

• Konu sahibi incelemeyi olay yerinde yapmış herhalde.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    karşımızda, dürüst bir yönetim biçimi olsa, bu derece sorgulamaz idik.

"bilincaltı, düzeneğin (sistemin) ve içlerindeki bencilliğin savunuculuğuna soyunuk, vicdanları köreltilmiş, her çocuğun ilk olarak ilkokul öğretmenleri ile tanıştığı sınıf ayrımcılığının liberalleşmiş kör bekçilerinin düzenle devşirik sözleri; dinin emrettiği 'sorgusuz inanmak' olgusunu reddeden 'gerçek' dayatmasını sorguladıkları için ötekileştirilenlere karşı, yanılgılarının utancı ile yüzleşmeye olan korkularını saklamak üzere oluşturulmuş şuursuz eylemleridir"
  • gitmedi en bariz kanıt koca uzay aracı o tozlu zemine iniyor ama ne garip o iniş roketleri 5 kuruşluk iz bırakmıyor
  • Daha konuya girmeden "Amerika aya çıkmadı" yazılı bir kağıdı kanıt olarak hayal etmiştim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mythbusters'ın bir bölümünde bu iddiaları inceliyorlardı,ama gerçekliği hakkında kesin bir sonuca varamamışlardı diye hatırlıyorum.Kendileride aynı ortamı yaratıyorlardı falan.

İzleyen,hatırlayan varsa.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.