Şimdi Ara

AMERİKA AY'A ÇIKMADI.KANITLARIM VAR (SS'Lİ) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
57
Favori
133.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

NASA'dan ay'a çıkış videosu isteniyor

NASA'nın CEVABI: şuanda bulamıyoruz arşivde.

Database devi nasa bulamıyor acaba search modülü mü hatalı ?

VAY BE BİZDE ENAYİ sanki..

bizdede diploma bulunamamıştı
  • Mythbusters zamanında ilgili bir program yapmıştı izlemenizi tavsiye ederim

• Konuya gelen cevapları okumadım yazıldı mı bilmiyorum;

Rüzgar işine gelince, o bayrağın sallanma sebebi rüzgar değil. Momentum. Bayrağı oraya dikmek için bayrak direğinin çevrilmesi, bayrağın şiddetli bir şekilde sallanmasına sebep olur. Rüzgarla alakası yok.

Adamların gölgeleri de tahminimce kameranın merceğinden dolayı öyle gözüküyor geniş açı mercek kullanılmış. Tahminimce diyorum çünkü bu kendi çıkarımım. Rüzgarla ilgili yazdığım ise fizik.

Ekleme: Konu 2009'da açılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami Şahin 1.6 ie -- 28 Ocak 2017; 10:17:53 >
  • Aynen kardeşim aynen senin paintle çizerek tespit ettiğin şeyleri yıllardır kimse farkedemiyordu

• DH konu dışında popüler olabilmek için açılması gereken konular:

"Dünya düzdür ispatlı"
    "Amerika aya çıkmadı SS'li"
  • Sonuç neydi peki ? İzleyeli 7-8 yıl olmuştur rahat kesin bir sonuca varamadılar diye aklımda kalmış.Aynı görüntüleri stüdyoda da oluşturuyorlardı hatta.

• yazık lan adamlar marsa koloni kuracak bizde kaç senedir ilerleme yok tartıştığımız şey bile aynı..

• Bi defolup gidin. adamlar marsa gidecek. hep iftira çamur atma . Hic siniz

• quote:

Orijinalden alıntı: alprn46

Sonuç neydi peki ? İzleyeli 7-8 yıl olmuştur rahat kesin bir sonuca varamadılar diye aklımda kalmış.Aynı görüntüleri stüdyoda da oluşturuyorlardı hatta.

Komplo teorisyenlerinin sunduğu mitler patlıyordu yani aya gidildi demişlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

Tozlu olduğunu nereden biliyon hacım?

3:08;

apollo 16 ;

videoları izle görürsün

• Bu görüntü Çinin ay yüzeyine iniş yapan uydusunun iniş videosu ;

6:50 den itibaren iniş gerçekleşiyor ay yüzeyine bakarsanız roketin itki kuvvetinin nasıl iniş bölgesini değiştirdiğini görebilirsiniz

buda amerikanın ay modülünün iniş fotosu yerde ki astronot ayak izlerine dikkat ;

amerikalılar o videoyu 51 . bölgede çekti olay bu kimsenin yaklaşamadığı askeri araştırmaların yapıldığı bölgede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 28 Ocak 2017; 14:0:3 >

• gitmediyse ne olacak , dünya liderliği bize mi geçecek ?
    adamlar herkesi izliyor oğlum diyene inanıyorsunuz da, Ay'a çıktığına niye itiraz ediyorsunuz ?
  • Daha önceden de yazdım adamlar 1 kere değil 6 kere ay'a insanlı iniş yaptı. Yahu 6 kere mi kandırdılar herkesi https://haberinvarmitasduvar.wordpress.com/2012/08/24/aya-gercekten-gidildi-m/
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Daha önceden de yazdım adamlar 1 kere değil 6 kere ay'a insanlı iniş yaptı. Yahu 6 kere mi kandırdılar herkesi https://haberinvarmitasduvar.wordpress.com/2012/08/24/aya-gercekten-gidildi-m/

Anlatamazsin hocam bunlar bor la çalışan araba yapacağımıza inanan tipler

• Ay'a kesinlikle gidildi hocam. Yeterince Kaya örneği toplandığı için bu projeden vazgeçildi :)

Ay yolculukları ile ilgili güzel bir yazı dizisi var Evrim Ağacı'nda. Konu sahibi ve diğer arkadaşların okumasını tavsiye ederim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Daha önceden de yazdım adamlar 1 kere değil 6 kere ay'a insanlı iniş yaptı. Yahu 6 kere mi kandırdılar herkesi https://haberinvarmitasduvar.wordpress.com/2012/08/24/aya-gercekten-gidildi-m/

Anlatamazsin hocam bunlar bor la çalışan araba yapacağımıza inanan tipler

Bir de lozan antlaşmasının 100 yıllık olduğunu sanıp, o antlaşma yüzünden maden çıkaramadığımızı sanıyorlar. İşin komiği bunu iddia edenler lozan antlaşmasının 6 ağustos 1924'de yürürlüğe girdiğinden bile habersizler. Haklısın hocam ne desek boş, hayatı boyunca ellerine bir tane kitap alıp okumamış ama kulaktan dolma laflara inanan bir kitle var maalesef.

• Öyle ya da böyle bomba konuydu birader.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.