Şimdi Ara

Amerika Birleşik Devletleri Vizesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

en azından kayıtlarda dursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Carl_Sagan

cimere müracaat ettim

en azından kayıtlarda dursun

anlatıyodun ya bi zamanlar savcının postası " ağabey, biz sana arıza deyyoz artık" dediğinde sen bıççak gibi şikayeti kesmiştin ya.. şincik cimer de senin hakkında aynı şeyi düşünecek: "bu arıza da otu boku cimere şikayet edeyyo" deyecekler. yaw alamadığın usa vizesinin cimerle ne alakası var.. bu kadar da optimist olunmaz ki...

• Amerika Birleşik Devletleri Vizesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 10 Ocak 2023; 10:58:38 >
  • Acil randevu icin:

Amerika Birleşik Devletleri Vizesi
    Amerika Birleşik Devletleri Vizesitelegram
    ABD Acil Vize talebi
    https://t.me/+QlwGrP8Od6FjYWZk

• Merhaba arkadaşlar,

ABD vize randevularını erkene almakla ilgili sorun yaşayanlar için profesyonel destek sunuyorum. ???

? Neler Sunuyorum?

• Randevu tarihlerinin hızla öne çekilmesi

• Güvenilir ve sorunsuz bir süreç

• Deneyimli bir hizmet

Nasıl Çalışıyoruz?

Randevu takip sistemimizi kullanarak, sizin için en uygun tarihleri hızlı bir şekilde buluyor ve ayarlıyoruz. Özellikle İstanbul ve Ankara konsoloslukları için çözümlerimiz mevcut.

?? Daha fazla bilgi almak ya da hizmetten faydalanmak için bana DM’den ulaşabilirsiniz veya Telegram Grubumuza Katılın.

Siz de sürecinizi hızlandırmak ve bekleme derdinden kurtulmak isterseniz, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! ??

Amerika Birleşik Devletleri Vizesi

• Ravdevularınızı öne çekiyoruz diyip para isteyenlere para kaptırmayın. Hepsinin kullandığı Chome eklentisi "AIS Visa Auto Rescheduler"  

Önce DS formlarını doldurun ve onaylayın

sonra Randevunuzu alun. Grup yada tek olarak

ardından sürekli açık randevuları manuel takip ederek yada bu eklentiyi kurarak öne çekebilirsiniz.

Formları doldururken dürüst olun. Ne ise doğrusu açık şekilde doldurun. Unutmayın herşeyi görüyorlar zaten.

Tatil için gidecekseniz ilk tatiliniz USA olursa %90 red yersiniz. Önce bir çevre ülkeleri gezin hele.. sonra USA deneyin....

Uğraşanlara şimdiden kolay gelsin...

• Command.com kullanıcısına yanıt

Ben randevuye gitmeden 5 avrupa ülkesine (Bazılarına defalarca) girip çıktım.

Migros' da 6 denesi 3 Lira' dan bir sürü biyometrik fotoğraf yaptırdım.

Randevuya giderken kılık kılafata dikkat ettim, sinek kaydı traş oldum.

Konsolosluk dışında belgeleri kontrol eden görevli fotoğrafımı beğenmeyince yanımda getirdiğim yedek fotoğrafı gösterdim geçmeme izin verdi.

İçeride sıra beklerken memurlarla şakalaşma tarzında İngilizce selamlaştım.

Önümde sıra bekleyen 3-4 bordo pasaportlu Türkçe mülakata girdi, hatta biri daha önce LA' de iş vesilesiyle bir süre yaşamış.

Hepsi red edildi.

Bana sıra gelince İngilizce bildiğimi farkettiği için görevli İngilizce mülakat yaptı.

Tüm sorulara esprili ve net cevaplar verdim, mesela:

"Ney York' a neden gidiyorsun?"

"Iphone 15 almaya, malum Türkiye' de bir Iphone' u kendime birini de hükümete almak zorundayım..."

Mülakat bittiğinde görevli 10 yıllık vize yapıştırılmış pasaportumun kargo ile belirttiğim adrese teslim edileceğini söyledi.

Ertesi günün akşamında postacı pasaportumu vize basılmış halde teslim etti...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Ben 2 kez vize mülakatına girdim ikisinde de vizeyi aldım çıktım

ilki 16 sene evvel öğrenci vizesiydi mülakat 5 dk surdu

2 sene orada yaşadım ve dondum

6 ay evvel de turist vizesine başvurdum bu sefer eşimle birlikte. Hiçbir aracı kullanmadım yine 5 dk sürdü sadece neden gidiyorsunuz dedi yine aldık 10 senelik

Amerika vizesi almak zor değil yeterki gereklilikleri karşıla…

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.