Dostum kusura bakma, ben 70 IQ alti icin ozel yazilar hazirlayamiyorum. Belki bir mucize olur da 100 ustune atabilirsen yeniden okursun. |
Bildirim
Dostum kusura bakma, ben 70 IQ alti icin ozel yazilar hazirlayamiyorum. Belki bir mucize olur da 100 ustune atabilirsen yeniden okursun. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Eylül 2020; 15:56:9 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet5157 -- 19 Eylül 2020; 16:4:18 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Arabalar ucuz hocam burada, yalniz dikkat edeceksin, cok ucuzlari da cok sorun cikartiyor. Su gzelim araba mesela bi sanziman problemi cikarsa temiz $5000 masrafi cikar. Burda alip max 2 yil binip elden cikarmaya bakacaksin arabalari. |
Niyedir hocam? Ayda nerden bakan $12,000 ediyor. Daha nolacakti? Futbolcu muyum ben? :D |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 19 Eylül 2020; 17:51:34 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Pasaportu almak icin kaldi 4 yilim. Green Card ile 1 yilimi doldurdum sukur. Update veriyorum :) |