Şimdi Ara

Amerika'da Internet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ülkem insanlarını küçümsemekten nefret ediyorum ama bazen ister istemez oluyor. Bakın ülkece Turk telekom'u protesto etmek için bir gün nete girmeme kararı alsak. (Hani olmaz ya oldu diyelim) İnanın bu boykot'a seve seve katılırım diyenlerden bile "Off bugün kimse girmiyor ne bantgenişliği vardır haa" diyerek boykotu bozanlar çıkar.

Adamlar biz katılmayız deseler bişey demeyeceğim ama katılıp da çakallık yapanların sayısı çok olur. Ülke uyanık geçinenlerle dolu.
  • Almanyada kuzenden aldıgım bilgi dogrultusunda 1.5 mbit bant genişligi adsl 60 euro (modem sirketten) ortalama download hızı kazaada 250 kb/s falandı en son.ve adamlar 2mbite cıkartmayı dusunuyolardı cıkmıstır belki . yani sonucta bu fiyata burda don alamazsın :)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by radiance</i>
    <br />Almanyada kuzenden aldıgım bilgi dogrultusunda 1.5 mbit bant genişligi adsl 60 euro (modem sirketten) ortalama download hızı kazaada 250 kb/s falandı en son.ve adamlar 2mbite cıkartmayı dusunuyolardı cıkmıstır belki . yani sonucta bu fiyata burda don alamazsın :)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

1.5 mbitse saniyede teorik olarak en fazla 192 K hıza çıkabilir.
  • bu telekom kampanyayı sonlandırmış.Yanlız donanımhaberin baş sayfasında 1 nisandan itibaren başvuranlar için geçerli gibisinden bi kelime geçiyor.Bu ne demek oluyor.Yani biz eski kullanıcıları etkilemeyecek mi bu durumdan? yani hala 49milyon vermeye devam mı edicez.? Nedir bu telekomun derdi anlamadım bu kadar parayı ne yapacaklar mezara mı götürecek bunlar anlamıyorum.Yurd dışında benim kullandığım bağlantıyı karşılık verdiğim parayı duyunca insanlar gülüyorlar.??? Gülüncek halimize ağlıyoruz kısacaaaa.
  • CHICAGO dan. 3.5 megabit olctum... alirkende arkadaslar belli bir hiz soylememisler kablo tv parasi 50 dolardi galiba + bide bu internet 96 dolara geldigini soylediler 45 dolar falan aylik. cok ilginc bir duygu amerikaya geleli fazla olmadi ama burada wireless almis basini gitmis . sehir icinde laptoplar sagdan soldan beles cekiyor zaten inanilmaz. universitelerin baglantilarina hic deyinmeyeyim diyecem ama 156 mb dosyayi cihazlar zannederim 20 saniyede falan iniyor. bu arada kimsenin flashget gibi download hizlandirici kullandigini falan gormedim. ah benim zavalli uilkem yahu. ek bilgi daha az once bu baglantiyla kazaadan deneme bir film indireyim dedim 224 kb saniyeyi goruyor. ben nasik donecem turkiyeye nasil alisacam oradadaki hiza hic bilmiyorum
  • <font face='Comic Sans MS'><font size='2'><font color='purple'>TT nin parayi ne yaptigi belli sanirim,millet network hizinda internet kullaniyor,bizde odedigimiz parayla maymun oluyoruz millete boyle,elin coni deyip adamdan saymazlar guya ama ellerine su dokemezler,turk anlayisi degismedikce boyle gerceklerle yuzyuze kalacaz belli,degismesi(olumlu devam ederse surekli) 150 seneyi bulur ancak,bazilari halen daha malazgirti gecemedikce,ancak burada bunlari konusuyor olacaz.Saygilar</font id='purple'></font id='size2'></font id='Comic Sans MS'>
  • amerikada yasam yeah o yeah genclik
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.