Şimdi Ara

Buralardayım - Amerika'da Lise hayati! Video (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.546
Cevap
327
Favori
57.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
187 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnan çok özeniyorum sizin gibileri gördükçe ne yapmalı oraya gelebilmek için?
  • Öncelikle abim Abd'de. Bazı şeyleri bilerek söylüyorum. Şunu söyleyim hani hayatta iyi bir yere çaba harcayarak geliyorsanız Turkiye'de Abd'de hemen hemen eşit olanakları sağlıyor. Çaba harcamazsanız dünyanın hiçbir yerinde size ekmek yok. Adamlari surekli partilerde falan sanmayin. Ne cok japon ne cok koreli ne cok zehir gibi insan var orada. Mesai saatleri icinde hayvan gibi calisiyorlar. Buradaki memurlar gibi birbirini cekistirip, internetten esra erol izlemiyorlar. Ha emeğinizin karşılığı burada verilmiyor olabilir. Orada aynı emek ile çok daha fazla şey satın alabilirsiniz belki ama şunu da unutmayın Abd'de satınalma gücünün bu kadar fazla olmasının tek bir sebebi var o da dünyayı sömürmesi. Şöyle düşünün. Asgari ücret 1500 dolar (texas icin soyluyorum. Bana gore Abd nin en gelismis eyaleti de teksastir.). Benzinin galonu (4litre civari) 4 dolar. Yani turkiye ile karsilastirdiginda 3000 lira maas alip litre benzine 2 lira veriyorsun. 2.5 kat benzinden girerken, 3 kat maastan giriyor. Ediyor mu sana 7.5 kat daha zor yasam.
    Bunun et ornegini de yapabilirsin. Kilosu 3 dolara sirf barbekuluk biftek bulabilirsin. Cocugun dogdugunda aylik 40 lt sut ucretsiz. Cocuk 40 lt yi nasil icecek. Yap ondan yogurtunu. Yogurt hatta peynir masrafin bile yok dusun yani. Ama insan bunlari konusurken, filistindeki iraktaki kardeslerini dusunmeden edemiyor iste... O kadar cok para nereden geliyor? Uretilen silahlar, petrol icin yakilan canlar vs.. Kismetse 8 inde houston a gidiyorum 1 aylik tatile. Oyle tuketim cilginligina sirf bu sebepten kapilmayacagim. Burada 5 yildizli tatil koylerinde tatilin dibine vuran filistinli arkadaslarima inat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuckuss -- 18 Temmuz 2014; 20:38:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca konuyu açan arkadaş 13 saatlik thy uçağında nasil davranmam gerektigini soylerse sevinirim. Yani yemek falan veriliyor mu? Gidip istedigim zaman birsey rica edebilir miyim? Ilk kez uzun yolculuk yapacagim da

• Belki takip ederim konuyu. Yorumum bulunsun :)
  • Community college = meslek yüksek okulumsu.

• İngilizceyi nasıl öğreneceğiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

@Bilgisayar Bağımlısı

Bütün imkanı elverenler gidince bizde burada ortadoğulu bedevilerle takılırız.

Damarlarınızda ki asil kana ne oldu kardeşim sizin ?

Daha 3-5 çocuk yapacaktınız , bu ülkeye nice aslanlar getirecektiniz hani ?

Daha biz birbirimize gösteremiyoruz gerçekleri,doğruları ve yapılan düzenbazlıkları hocam.Elin adamına karşı tek mi dikleneceğiz.Zaten birbirimizi anlasak birbirimizin düşüncelerine saygılı olsak böyle şeyler olmayacak adım gibi biliyorum.Bu dünyada tüm insanlara yetecek kadar yiyecek,içecek var.Fakat bazı aç gözlü insanlar yüzünden şu yaşanılanlara bak.

Çok güzel bir hayalim var hem güzel ülkem için hem de diğer tüm insanlık için ama çok uç noktada bir hedef.İstediğim şekilde yapabilirsem o gün işte herkes insan olduğunu anlar diye düşünüyorum.

• Hll knk

• Ooo good good. Very nice

• Benide al la
  • Baban ne is yapiyor, neden surekli oradan oraya tasindiniz ?
    Aurica sunu unutma cok sanslisin, bu sansini daha iyi degerlendirmeye bak sanirim universite okuyorsundur orada suan, bolumun okulun hakkinda da bilgiler ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 18 Temmuz 2014; 21:19:43 >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    tam senle uyuşuyoruz diyorum bi bakıyorum 20 tane eksi.. Kendimi alamayıp bende basıyorum eksiye..
  • bulunsun
  • Keşke ben de ABD de yaşayabilsem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 18 Temmuz 2014; 21:26:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

Supernatural izliyosan Jensen acklesle foto alsana knk :D

Bu arada Amerika güzel bir yer kansas city takılırız.

cCc kansas city gençleri cCc

hastasıyım..

inşallah bende dans eğitimi alacağım.

• ilerde bize de kısmet olur umarım.
  • takip
  • @Zuckuss

Abd'de ki bir hayvanat bahçesi müdürü Tübitak dengi bir kurumun başkanlığına getiriliyormuymuş acaba ?

Eşit fırsatları sunuyorsa o zaman neden abd de facebook , youtube çıkıyor da bizde çıkmıyor ?

Bizim insanlarda zeka sorunu mu var ?
  • amerikada yaşamak için illa göçmen olarak mı başvurmak lazım?

dünyanın her yerinden göç alan bir yer. kendimizi nasıl kabul ettiririz?
  • Para olunca tabi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.