Şimdi Ara

Buralardayım - Amerika'da Lise hayati! Video (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.546
Cevap
327
Favori
57.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
187 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım senin için en doğrusu hangisiyse öyle yaşarsın arkadaşım :)
    umduğunu değil, bulduğunu ye sözünü bi kenara bırakıp amerikada yaşamak isterdim

olmayak bir şey değil ama şu an öyle bi planım yok
  • Daha düzenli ve özenli bir yazı dizisi bekliyoruz.
  • Konuyu takibe aldım. elinde ne kadar fotoğraf, kıskandırcak herhangi bir şeyler vs. varsa güncelle konuya. Kurtulmuşsun bu lanet ülkeden, ne mutlu sana.

https://www.facebook.com/profile.php?id=1118624356&ref=br_rs

Büyümüş de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stationary Traveller -- 18 Temmuz 2014; 22:36:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

@Zuckuss

Abd'de ki bir hayvanat bahçesi müdürü Tübitak dengi bir kurumun başkanlığına getiriliyormuymuş acaba ?

Eşit fırsatları sunuyorsa o zaman neden abd de facebook , youtube çıkıyor da bizde çıkmıyor ?

Bizim insanlarda zeka sorunu mu var ?

Facebook, Microsoft, Google vs nasıl cıkmıs bak bakalım. Universite ogretmiyor sana facebook u kur diye. Tamamen bireysel basarilar. Hepsi universite terk adamlar. Tamam Abd universiteleri dunyada en ileri ogretim kurumları. Ama bir hacettepe'den cikma doktor cok rahat bir sekilde abd de meslegini yerine getirebilir. Benim burada size demeye calistigim sey, boyle dizi izleyerek, vay be adamlar neler yapmis diyerek, surekli onlarin yasam tarzini overek, imrenerek vakit harcamak yerine biraz ugras ve caba ile ayni yere cok rahat gidilebilir. Abd ye gidip yasamak cok zor birsey degil. Ama burada yasamaktan da kolay degil. Burada calismayan biri gidip orda hemen cocacolanin basina gecemez. Ama burada iyi bir kamu yonetimi, iktisat vb. okuyan biri (bilkent) cok rahat birsekilde ust duzey bir abd sirketinden teklif ya da kabul alabilir.
    Ben size burada yasam kolay demiyorum. Abdye gidis olanaklari cok zor degil diyorum yanlis anlasilma sanirim burda.

Daha 1 gün önce Cnn Gazze Muhabiri sürgün edildi. Mükemmel değiller onlar da. Haksızlık vs dizboyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuckuss -- 19 Temmuz 2014; 1:31:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kullanıcıadınıçokmuaradın?
  • Türkiye'de 12 saat çalışıp didinerek aldığın parayı Amerika'da 2 saatte alıyorsun. Kim gitmek istemez ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • F1 mi var green card mi?

Amerika konusu olarak ucla da okuyup silicon valleyde ise baslayan elemanin konusunu okuyun.

Burda birsey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namaste. -- 18 Temmuz 2014; 23:01:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Burada ABD'ye gitme ve kalma şansı verilse sevinçten kalp krizi geçirecek adamlar gelmiş hemen kıskançlıktan çamur atmaya başlamış.Burada 16 sene boyunca okul sıralarında eşek gibi çalışıp,dirsek çürüterek işe girdiğinde 1-3k arası maaş almak,30 binlik otomobile 3-4 katı fiyatla sahip ol(ama)mak,dünyanın en pahalı benzinini kullanmak bizim insanımızın hoşuna gidiyor sanırım.

Sen gitmişsin ve hayatını kurtarmışsın.Hayatta başarılar Umarım birgün bizede nasip olur.

Ellerine sağlık kardeşim güzel yazmışsın.
    Bana da Amerika özentisi falan diyenler var.
    Hey Allah'ım ya! Sırf bu laf için bile Türkiyeyi terk etmek doğrudur.

• Takiteyiz hangi bolum okuyorsunuz?

• hocam aile ilgili mi kalma ? vize vatandaşlık durumunuz nedir ? yeşil pasaport ? i want answers now.
  • Hafiz gel Salem'a bi çay demleyeyim sana. Boston'a yakınsan bi donanımhaber buluşması yapabiliriz illa vardır başkalarıda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Ayar oluyorum şöyle konulara. Anladık Amerika'ya kapağı atmışın da bununla ilgili konu açmanın amacı ne? Ben hiç iyi niyetli olarak görmüyorum bu konuyu. Bir arkadaş daha var Ukrayna ile ilgili konu açmış ama ne güzel bilgi vermiş. Oralardan bahsetmiş, nasıl oralara gideriz anlatmış. Sen ne yardımcı olmuşsun ne öğüt vermişsin. Amerika'ya ya da başka ülkelere giden bir sürü insan var ve çoğu böyle konular açmıyor. Çok tebrik ederim, Allah yüzüne gülmüş, dilerim orada hep mutlu olursun da konu açmak gereksiz. Bu konu bana göre "Görmemişin oğlu olmuş tutmuş şeyini kopartmış." konusu.

Sen niye imzana kullandığın telefonu koyuyorsun ? Görmemişin şeyi olmuş tutmuş imzasına koyup hava atmış.

• önlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Ben mobil teknolojiyle ilgilendiğim için koydum. "Çk phalı tlfnm var benim yhaa" diye koymadım. Telefonumun ömrü bitene kadar imzamı değiştirmemeyi düşünüyorum. Öğrenciyim, telefonu kendim alacak durumum yok. Kendi aldığım şeyle de hava atmam ya, ailemin bana aldığı şeyle de hava atacak değilim.

Adamda amerikayla ilgilendiği ve ilgilenenlerin olduğunu bildiğini için konu açıp yazmış bişeyler. Zevkle okudum şahsen, demekki önyargıyla yaklaşmamak lazım.
  • takip

• Türkiye'de yaşayan üniversite öğrencisi adayı bir genç bir yaşıtın için ücretsiz olarak nasıl ingilizce öğrenileceğine dair tavsiyen var mıdır kardeşim ?
  • Devam edersen severek bakarız konuna.
  • Sıradayım, hayatında başarılar.
  • Burası dh burada ss konuşur dostum. Onca zahmete gireceğine herşeyin fotosunu at iki taraf için de iyi olur.

• Olum bildiğin kıskandım lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FırtınalıDenizinYolcusu -- 19 Temmuz 2014; 1:16:44 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.