Şimdi Ara

Amerika da neden fransız otomobilleri satılmıyor? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
1
Favori
19.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya allahh aşkına bu fransızlar araba yaptıklarını mı zannediyo da sonra amerika filan araba satmaya kalkıyor..

şöyle yollara bi bakın günümüüz en tipsiz araçlarında genelde fransız imzası var...207,107mi 1007 midir nedri, c1 ,filan..

en karizma araçlara bakın bide... merco,audi,bmw,cadillac,dodge.. filan diye gider...

ben bunu biir bunu söylerim...

araba alıcaksan 3 seçenek.. avrupa japon amerikan....

gerisi hikaye..

ha bide eskiye hiç girmeyeleim fransızların efsane olmuş bi şeyi var mı...

amerikan araçları... mustang-camaro SS - corvette - pontiac gto ... aklıma gelenler bunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut16 -- 30 Ocak 2007; 17:35:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut16

ya allahh aşkına bu fransızlar araba yaptıklarını mı zannediyo da sonra amerika filan araba satmaya kalkıyor..

şöyle yollara bi bakın günümüüz en tipsiz araçlarında genelde fransız imzası var...207,107mi 1007 midir nedri, c1 ,filan..

en karizma araçlara bakın bide... merco,audi,bmw,cadillac,dodge.. filan diye gider...

ben bunu biir bunu söylerim...

araba alıcaksan 3 seçenek.. avrupa japon amerikan....

gerisi hikaye..

ha bide eskiye hiç girmeyeleim fransızların efsane olmuş bi şeyi var mı...

amerikan araçları... mustang-camaro SS - corvette - pontiac gto ... aklıma gelenler bunlar..

fransada avrupa ama işte öyle ayırmamak gerekiyor marka marka ayıracaksın

• ya hocam anlayın işte anti farnsızcıların en antilarinden biriyim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut16

ya hocam anlayın işte anti farnsızcıların en antilarinden biriyim..

• bu forumda benden daha anti-fransız bulamazsın fransızcamın çok iyi olmasına rağmen
  • Yok ben o kadarda anti fransız değilim. Yiğidi öldürür ama hakkını yemem Örneğin renault kötü tasarımlarda yapsa aerodinami konusunda önemli çalışmalar yapmıştır. 1995'demi ne bir modeli çok iyi bir "cdi" derecesi elde etmişti hava tünelinde, geçmişte ise F1'de başarılarıda oldu.

Ama ben genede Amerikan derim. Ben arabayı zevk için alırım, günümüzdeki araçlar teknolojik olarak iyi ancak "ruhsuz".

Eski araçlarda şasiyle, arabayla motor gürültüsüyle bütünleşirdiniz. Yeni araçlarda hiçbiri yok!
  • fransız istiyorsan

sadece RENAULT DİYİM SANA
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

fransız istiyorsan

sadece RENAULT DİYİM SANA

Banamı? Yok canım bende sizin klanınızdanım anti röno Ama ben hakkını veriyorum öldürdükten sonra o farklılığımız var o kadar

Bu arada o araç 2 hp'mi cidden?

Wikipedia'da araştırdım, 425 cc'den 600 cc'ye kadar çıkan motor seçenekleri varmış. İlk çıkan modeli 9, en güçlü modeli 30 hp imiş. 100 kg yük ve 2 adamı 60 km/s hıza çıkarıyormuş, hava soğutmalıymış.

Hep merak ederdim, 124 Bis'den ve Vw New Beetle'den beteri varmıdır diye, onlar bunun yanında otomobil kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSMC -- 30 Ocak 2007; 18:30:03 >

• fransız arabasına ancak bizim memlekette binerler, fransızlar kakalayacak adamları iyi seçiyor, amerikalının kafası çalışıyor onlara satamıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Postal_Phreak

fransız arabasına ancak bizim memlekette binerler, fransızlar kakalayacak adamları iyi seçiyor, amerikalının kafası çalışıyor onlara satamıyor

Tabi buda var. Mesela Renault haricinde diğer modeller satabiliyor en azından Amerika'da. Örnek verecek olursak, Mercedes Bmw.

Hoş Mercedes ile Chyrsler şu an ortak , belki fabrikalarıda Amerika'da olabilir bilgim yok. Bu Mercedes, Bmw felan bunların alt modelleri ( 1,3,5 serileri ) abd'de tercih edilmez. Alacaklarsa 7, S kasa, G kasa gibi en donanımlılarını alırlar, yoksa az bir paraya Amerikan alırlar. Örneğin Cherokee ( Liberty ) eleştirilmiş dijital klima olmamasından dolayı. Amerika'da 3.7 210 hp olanının fiyatı 14.000$!

Mesela VW, buda fena satmaz. Gerçi listelerde pek geçmez adı sanı ama, genede satıyorlar. ( A.b.d için söylüyorum ).

Amerika kıtasını baz alırsak tablo değişir tabii...A.b.d nüfusu 300 milyon, kıtanın toplam nüfusu 800'ün üstünde.

• quote:

fransız arabasına ancak bizim memlekette binerler, fransızlar kakalayacak adamları iyi seçiyor, amerikalının kafası çalışıyor onlara satamıyor

hah kerdeş ağzını öpim dicem yanlış anlaşılcak..

ağzına sağlık diim bari de birazcık kurtaralım..
  • amerikada araç satış sıralaması(yüzdesini veremicem)

1.kendi markaları(mopar,gm,ford...bu sınıfa daha sonradan bu 3 kuruluş tarafından satın alınan markaları da ekliyruz...ör.mazda,volvo,jaguar, landrover,astonmartin,saab gibi)

2.japon otoları özellikle tc de bulunmayan yüksek model japonlar(acura,lexus,infiniti,toyota,honda)+bu sınıfa kia ve hyundai gibi kore markalarını da ekleyebiliriz ki gerçekten amrkada çok düşünülenden çok satıyorlar

3.alman araçları...bu sınıf gerçekten amrkalların gözlerinde büyüttükleri ve içinden inen insanları bi anda bi kademe yükselttikleri araçlar.yani mercedes,bmw,audi(vosvos halk aracı nitelikli olduğ için sonnadan yazdım) haklı bi şekilde amerikada gereken özgüyü alıyor.

4.bu 3ünden başka araba yok zaten orda

• aslında ford orda ürettiği modelleri türkiye ye getirse daha çok satar gibime geliyor, ordaki tipte fordlar olsa ben alırdım şahsen. Burdaki fordların tipi filan toyota ya hondaya reno ya her şeye benziyor yav
  • Malesef burda öyle. Amerika'da zaten eğer, Mercedes, Bmw, Vw felan alınırsa genelde tam donanımlısı alınıyor, yoksa standart halk arabası Chrysler, Chevrolet gibi markala tercih ediliyor. Tabi lüks olarak Mercedes yanında Lincoln ve Cadillac'ta çok tercih ediliyor boyutlarından dolayı. Çünkü bu tür araçların büyüklüğü çok fazla, boyutlarına ancak S serisi rakip olabilir.
  • amerikandan beklenir ama bu kadarı da fazla

http://www.youtube.com/watch?v=WZtWzzK3G00&mode=related&search=
  •  Amerika da neden fransız otomobilleri satılmıyor?

1984 Camaro

Amerika da neden fransız otomobilleri satılmıyor?

1986 Transam

1984 Peugeot

1985 Renault

Hangisini tercih edersiniz????

Daturkishulan ne oldu bizim şanzıman!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Cela Soylu

Daturkishulan ne oldu bizim şanzıman!!!!

hangi şanzıman??

ne istemiştin ki benden.ben bugun allah ın izniyle bi amalyat olacam.saat 12ye kadar bana ne istediğni PM yoluyla ya da burdan yazarsan,yarına hazırlatma olasılığım yüksek
  • quote:

aslında ford orda ürettiği modelleri türkiye ye getirse daha çok satar gibime geliyor, ordaki tipte fordlar olsa ben alırdım şahsen. Burdaki fordların tipi filan toyota ya hondaya reno ya her şeye benziyor yav

valla hocam bak bu konuda çok haklısın..hele fordun ordaki gibi kasalı kamyonetlere filan bitiyorum çok güzel araçları var burda olsa bende alırdım..
  • Daturkishan ne ameliyatı bu?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.