Şimdi Ara

Amerika'da PC toplayacağım yardım eder misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sistemin son hali canavar gibi olmuş mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prience

quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

Ulan 1100 liraya türkiyede böyle sistem toplayabilsek ne güzel olurdu be böyle sistem türkiyede en az 3000

1100 dolar zaten 3000 tl oluyor kardeş

Adamların kendi para birimleri dolar, 1100 dolara böyle sistem diziliyor.Bizim para birimi türk lirası, 1100 liraya bunun çeyreği bile dizilmiyor.Bizim burda fp dediğimiz sistemleri orda 600 dolara filan dizersin.Orda normal birisi 2,5k alsa aylık zor değil böyle sistemler dizmek.Orda aynı işi yapan adam maaşının yarısıyla diziyorsa sistemi, burda aynı işi yapan adam tam maaşıyla bile dizemiyor.Ekonomiden de çok anlamam niye böyle bir yorum yaptıysam.Neyse konuyu saptırdım.

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Yok hocam anakartla ilgili yorumunuza karşı bi fotoğraftı zaten gaming 5 var anlamında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi sitedir, hepsinde kendin seçiyorsun bileşenleri onlar birleştiriyor ama diyorsan hazır almam ben. Amazon değilde ncix.com veya newegg den al daha ucuza gelir ve kalitesi aynıdır . bunları nerden biliyorsun dersen yaklaşık 6 yıl amerikada yaşamıştım .
  • Ben bu şekilde bir sistem kurdum hoşuna gidebilir ama ekran kartını 970 yapabilirsin bütçe sorunu olursa
     Amerika'da PC toplayacağım yardım eder misiniz?
  • EarlyGameSUCKS E kullanıcısına yanıt
    fotoğrafı kaydettim gtx970 li hali alınabilir teşekkürler zahmet verdim :)
  • meraklıoyuncu M kullanıcısına yanıt
    Lafı mı olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: embar22

Hepsi sitedir, hepsinde kendin seçiyorsun bileşenleri onlar birleştiriyor ama diyorsan hazır almam ben. Amazon değilde ncix.com veya newegg den al daha ucuza gelir ve kalitesi aynıdır . bunları nerden biliyorsun dersen yaklaşık 6 yıl amerikada yaşamıştım .

hocam bu sitelerin hepsinde adamların topladığı pc leri alabiliyoruz ama ekleme çıkarma yapamıyoruz ya da ben yapamadım vaktin varsa benim topladığım pc kaç dolar yapıyor bakabilirmisin amazonla karşılaştırıyım bir de geçen yaz baston da bestbuya gitmiştim orda tax yok diye biliyorum ordan alsam daha ucuza gelirmi
    Bu işin kaynağına gel o zaman dostum ama almadan 1 hafta önce ulaşsan yeter yaza değişir mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraklıoyuncu

Hocam bu kaç
     Amerika'da PC toplayacağım yardım eder misiniz?

125 dolara 16GB rami alın tabii.Uygunmuş.Hatta bütçe elveriyorsa 275 dolara Corsair Dominator Platinum 16GB (4x4GB) DDR3 2400 MHz (PC3-19200) Desktop Memory CMD16GX3M4A2400C10 ramleri alın.TR'de 1100 lira bu ramler.Eğer kasayı TR'de kullanacaksanız da ekran kartını Evga 970 FTW ACX2.0 alın.Garanti sorun olmasın.Tabii ki işlemciyi K serisi alın.10 dolara değer.Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 23 Nisan 2015; 3:39:05 >

yok sadece cyberpower da hazır hepsi diğerlerinde sepete ekle yapınca geliyor ekran 1100 dolara çok kaliteli bir sistem yapılabilir benim önerim :https://www.cyberpowerpc.com/LandingPages/FangBattleBox/ taşıması kolay hemde acayip hoş gözüküyor, Amazondan alırsan cidden garanti uğraştırabiliyor bunun gibi sistemler daha rahat ve daha komforlu olur
  • quote:

yok sadece cyberpower da hazır hepsi diğerlerinde sepete ekle yapınca geliyor ekran 1100 dolara çok kaliteli bir sistem yapılabilir benim önerim :https://www.cyberpowerpc.com/LandingPages/FangBattleBox/ taşıması kolay hemde acayip hoş gözüküyor, Amazondan alırsan cidden garanti uğraştırabiliyor bunun gibi sistemler daha rahat ve daha komforlu olur

battle box lar bayağı güzelmiş 1100-1200 dolarlıklarından almayı düşünüyorum ama içindekileri değiştirme seçeneği bi haylı az :/ Birde amazonda garanti meselesi niçin sıkıntı ben ps4'müde oradan almıştım inşallah birşey olmaz sıkıntı olacaksa :///

• Bazı ürünlerde kendi garantileri oluyor olmayanlarda yetkili firma ile uğraşıyorsun :).
  • quote:

Bazı ürünlerde kendi garantileri oluyor olmayanlarda yetkili firma ile uğraşıyorsun :).

Sepete eklerken 2 yıl koruma yapmak ister misiniz? Diye birşey soruyor o satıcının kendi verdiği garanti mi oluyor??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Onu herzaman ekle max 10 dolar için pintilik yapma. Odur bahsettiğim amazonun kendi garantisidir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

Orijinalden alıntı: Prience

quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

Ulan 1100 liraya türkiyede böyle sistem toplayabilsek ne güzel olurdu be böyle sistem türkiyede en az 3000

1100 dolar zaten 3000 tl oluyor kardeş

Adamların kendi para birimleri dolar, 1100 dolara böyle sistem diziliyor.Bizim para birimi türk lirası, 1100 liraya bunun çeyreği bile dizilmiyor.Bizim burda fp dediğimiz sistemleri orda 600 dolara filan dizersin.Orda normal birisi 2,5k alsa aylık zor değil böyle sistemler dizmek.Orda aynı işi yapan adam maaşının yarısıyla diziyorsa sistemi, burda aynı işi yapan adam tam maaşıyla bile dizemiyor.Ekonomiden de çok anlamam niye böyle bir yorum yaptıysam.Neyse konuyu saptırdım.

Zaten bu kadar basit bir sey yazdiklarin ekonomiden anlamana gerek yok dusunmen yeterli ama bunlarda o yeti bile yok cok yazik adam "1100dolar=3000tl zaten" diye yorum yapmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amerikada ibuypower cyberpowerpc vb. hazır sistem satan firmalar var. bence kendin toplamakla uğraşmak yerine bu sitelere bi göz at
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.