Şimdi Ara

Amerika'da yaşıyorum soruları alayım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
30
Favori
15.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anladim benimde kafamda univ. e basladim baslayali bu var.
    mekatronik muh. okuyorum.Yukarida mesajimi editledim ama goremediniz sanirim.
    master ortalama kac bin $ a patlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Digital Platform

quote:

Orijinalden alıntı: agemo

quote:

Orijinalden alıntı: Digital Platform

quote:

Evet beyler başlıkta söylediğim gibi Amerika'da yaşıyorum. Soruları olan varsa sorsun cevaplayım.

Öncelikle iyi günler,
    Türkiye'de okuyorum şu an, Beslenme ve Diyetetik. Diyetisyen olacağım yani, bitirince. Ancak maalesef okulum iyi değil. Kastamonu Ünv. Yani iyi değil derken, aldığım puanlar güzeldi ancak bölümün puanları da yüksek olunca haliyle burası oldu. Neyse, sorularım şöyle hocam;
    1- Orada diyetisyenlik ile ilgili bilgi sahibi misiniz? Kazançları, iş durumları, yoğunluk vs...
    2- Şu dönemde ciddi ciddi yurt dışında yaşama fikri kafamda oluşmaya başladı, ancak sizin bahsettiğiniz master ücretleri için benim de bir kaç yıl burada çalışmam gerekir anlaşılan, bundan ziyade, benim diplomamın orada denkliği olması için ne yapmam gerekir acaba, bilginiz var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

Hic bilmedigim bir konu ama soyle bir bilgi vereyim;

1) Amerikalilarin 34.9% u obez.
    2) Obezitenin Amerika'ya maliyeti (medikal olarak) $147 milyar

gerisini sen dusun.

Bu bir avantaj ancak dediğim gibi denklik konusu sorun. Acaba Avrupa'da yapılacak bir yüksek lisans ile geçerliliğini sağlayabilir miyim diplomanın bu konuda fikriniz var mıdır?

Yok maalesef. Ama tek bildigim medikal alanda isler biraz daha zor ABD'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

anladim benimde kafamda univ. e basladim baslayali bu var.
    mekatronik muh. okuyorum.Yukarida mesajimi editledim ama goremediniz sanirim.
    master ortalama kac bin $ a patlar?

Ben yazdiktan sonra editledin heralde gormedim. Okuldan burs alabilirsen bedava :D , yani senin harcayacagin para kadar yok normal bir sekilde yaparsan egitim ucreti yaklasik $30k tutar. Barinma yemek ulasim uzerine ekle.
  • agemo A kullanıcısına yanıt
    yani derslerimiz yuksek olsa ve dengimiz bir okula burs icin basvursak, kabul edilmemek icin pek problem.yok sanirim onumuzde.
    suan derslerim pek iyi degil, cabaliyorum ama daha fazla cabalamam gerekiyor sanirim.
    tesekkurler bilgiler icin , umarim 2-3 sene sonra amerikaya gidebilmis olurum...

• Dostum eyaletin nasıl??

Çok kalabalık mı, trafik falan nasıl??
  • SLM hocam avrupa mı amerika mı? para önemli değil insan hayat tarzı dil vs. Nasıl olursa olsun zaten trden fazla kazanırız.

• Biriniz beni yanınıza alsın geleyim 2 ay filan kalayım dilimi geliştireyim.
    Maddi olarakta destek çıkarım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

Ne zaman ve nasıl gittiniz ?

2 sene once master yapmak icin geldim

Yakaladım. 2 Sene önce master yapmak için geldiysen şu an hali hazırda masterını tamamlıyorsun. Sen ne ara evlendin evini barkını düzenini kurdun da üstüne birde iş buldunda bunları yaptın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Nusra

quote:

quote:

Yakaladım. 2 Sene önce master yapmak için geldiysen şu an hali hazırda masterını tamamlıyorsun. Sen ne ara evlendin evini barkını düzenini kurdun da üstüne birde iş buldunda bunları yaptın ?

4 sayfa boyunca verdigim cevaplar ve cevapladigim 10 larca ozel mesajdan sonra, forumun en zeki insani cikti geldi ve olayi cozdu. Helal olsun ne diyeyim. Harcaniyorsun bu forumda bence :) . Bu arada puzzle parcalari tam yerine oturmamis, butun mesajlarimi tekrar oku ve yeniden birlestir Sherlock Holmes :)

• Benzin fiyatı nedir öyle iki bidon göndersen

• indi-bindi ne kadar?
    birde minibüse bindiğinde, ingilizce olarak "sağda hafifle de dökülelim kaptan" nasıl diyorsunuz?
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Minibus nasi ya

• Yere Düşen Amerikanları napıyorsunuz??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam burdan hukuk mezunu olup orda çalışmak gibi bir imkan var mı? Varsa neler yapmak gerekiyor bilginiz varsa söyleyebilir misiniz lütfen?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hare Hare Yukai

viskansin kay canavayı

Bir arkadas daha sormustu sonradan baktim bende heralde bir cizgi film de mi geciyormus. Anlatin biz de anlayalim nedir bu viskansin kay canavayı :)

Hocam pek beğenmeyebilirsiniz.Ama benim gibi 19-20li yaşlardakilerin çocukluğu demek bu çizgifilm. Foxkids(jetix)de gösteriliyordu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hare Hare Yukai

viskansin kay canavayı

Bir arkadas daha sormustu sonradan baktim bende heralde bir cizgi film de mi geciyormus. Anlatin biz de anlayalim nedir bu viskansin kay canavayı :)

çocukluğumda izlediğim en eğlenceli çizgi dizilerden biriydi

aklımda kalan bir replikti sizinde Wisconsin de olduğunuzu görünce söyleyiverdim. bir de tam takıy kuyu bakıy vardır akılda kalan repliklerinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasurenai -- 20 Kasım 2014; 9:35:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

4 sayfa boyunca verdigim cevaplar ve cevapladigim 10 larca ozel mesajdan sonra, forumun en zeki insani cikti geldi ve olayi cozdu. Helal olsun ne diyeyim. Harcaniyorsun bu forumda bence :) . Bu arada puzzle parcalari tam yerine oturmamis, butun mesajlarimi tekrar oku ve yeniden birlestir Sherlock Holmes :)

cc bitirip işe başlanabiliyır mu maas mı az oluyor üni mezunlarına göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayseybi

ben de washington dc'deyim

uzun zaman kaldım VA'da.. çok tanıdıklarım var dc'de.. ne kadar süredir ordasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpixx

Biriniz beni yanınıza alsın geleyim 2 ay filan kalayım dilimi geliştireyim.
    Maddi olarakta destek çıkarım.

6 aydan aşağı dilin gelişmez hocam, 1 yılda anca akıcı konuşmaya yavaş yavaş başlarsın.. 2 ayda anca çevreyi gezersin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

açıkçası okumaya değer bulmadım seni. O yüzden puzzle parçalarını aramakla uğraşmayacağım. Abd'yi gördüğüm için ilgilendiğim bir konu değil sadece biraz atıp tutuyorsun gibi hissettim ve yazma gereği duydum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.