Şimdi Ara

Amerika'da yaşıyorum soruları alayım (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
30
Favori
15.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikada simit ,poğaça,börek satan bir yer varmı yoksa acsak iyi işlemi onların damak tadına uyuyor mu bunlar bide amerikalılar haşlanmış yumurta yiyorlar mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky*

Hocam burdan hukuk mezunu olup orda çalışmak gibi bir imkan var mı? Varsa neler yapmak gerekiyor bilginiz varsa söyleyebilir misiniz lütfen?

ben sana cevap vereyim direk imkansızdan bir tık geride tekrar okumanız lazım orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redzepi

quote:

Hocam burdan hukuk mezunu olup orda çalışmak gibi bir imkan var mı? Varsa neler yapmak gerekiyor bilginiz varsa söyleyebilir misiniz lütfen?

ben sana cevap vereyim direk imkansızdan bir tık geride tekrar okumanız lazım orada

Hukuk olmaz tr farkli abd farkli muhendislik ve sosyal bilimler gecerli

• Miami de üretilmiş bir yat var şuan marinada duruyor ona bakmaya geleceğim haftaya istersen gel misafirim ol biraz da farklı yönlerini göstermiş olurum sana hem
  • Araba fiyatları ne alemde...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

Orijinalden alıntı: agemo

quote:

Orijinalden alıntı: Hare Hare Yukai

viskansin kay canavayı

Bir arkadas daha sormustu sonradan baktim bende heralde bir cizgi film de mi geciyormus. Anlatin biz de anlayalim nedir bu viskansin kay canavayı :)

Hocam pek beğenmeyebilirsiniz.Ama benim gibi 19-20li yaşlardakilerin çocukluğu demek bu çizgifilm. Foxkids(jetix)de gösteriliyordu.

15 yaşında olanda bilir bende biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

Orijinalden alıntı: agemo

quote:

Orijinalden alıntı: Hare Hare Yukai

viskansin kay canavayı

Bir arkadas daha sormustu sonradan baktim bende heralde bir cizgi film de mi geciyormus. Anlatin biz de anlayalim nedir bu viskansin kay canavayı :)

Hocam pek beğenmeyebilirsiniz.Ama benim gibi 19-20li yaşlardakilerin çocukluğu demek bu çizgifilm. Foxkids(jetix)de gösteriliyordu.

baştan sona tekrar izledim ne güzel günlerdi yaa..
    yalnız 2-3 sahneye güldüm yine. eskimeyen çizgi dizilerden bence.

• S.a guzel konu aradigim konu daha dogrusu newjersey e gitmeyi planliyorum nasip olursa 2015 te green kart cikarsa yani orada bi arkadasim var ama uzun zamandir konusmadim cok turk oldugunu dilin o kadar onemli olmadigini soylemisti benim size bi kac sorum olacak eger olurda gidersem calismak para kazanmak niyetinde gidicem herhangi bi yerde normal isci vasfinda calissam haftalik maas veriliyormus duyduguma gore ne kadar para kazanirim 10 yil sonra bi birikimim olurmu esim ve cocuklarimida goturecegim muhtemelen esimde calisacak duzgun bi imkani olursa ne tur zorluklar cekerim 3 4 ay kalacak yer hazir hatta is bile hazir gibi boya alci isi yapan bi aile vardi onlarla takilirim sanirsam cevaplarsan sevinirim ne gibi zorluklar beni bekler yasim 30 derdimi anlatacak kadar ing. Biliyorum

• Ins cikar greencard

• türkiyede yaşıyorum soruları alıyım
  • agemo A kullanıcısına yanıt
    hocam amerikada 2 veya 3 ay dil eğitimi almayı düşünen birine hangi şehri önerirsiniz yani f/p olarak hem güzel gezilecek yeri olması bakımından hemde yaşm koşullarının çok pahalı olmaması yönünden .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grbzgrbz -- 20 Kasım 2014; 17:37:46 >
  • iktisat mezunu orta duzey ingilizce biliyorum amerika veya yurtdisi nasil calisabiliim ne ia yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Dostum eyaletin nasıl??

Çok kalabalık mı, trafik falan nasıl??

Sorulari cevaplamaya devam.
    Wisconsin cok soguk bir yer. En belirgin ozelligi bu. Toplam nufusu 6 milyondan az. Ben en kalabalik sehrindeyim sabah aksam mseai is trafigi burada bile var maalesef. Onun disinda gayet rahat. Peyniri ile meshur :D , wisconsinliler ile cheesehead diye dalga geciorlar genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

SLM hocam avrupa mı amerika mı? para önemli değil insan hayat tarzı dil vs. Nasıl olursa olsun zaten trden fazla kazanırız.

Yabanci dil olarak sadece ingilizce biliyorsan Avrupa'da cogu yerde zorlanirsin. Iskandinav ulkeleri ve Hollanda filan disinda ingilizce anlasmak zor insanlar ile.
    Avrupa ile Amerika da birbirinden cok farkli hayat tarzi olarak. Burada genelde her yere araba ile gidiyorsun buyuk sehirler disinda toplu tasima yok denecek kadar az. Evler arabalar araziler genelde buyuk. Onun disinda amerika gocmenlerin yukselltigi bir ulke, cok kulturlu bir devlet olarak cok iyi idare ediyorlar herkesi.
  • İlk başta geyiğe bak dedim ama konu sardı dürüst olmak gerekirse. Güzel bir konu olmuş, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpixx

Biriniz beni yanınıza alsın geleyim 2 ay filan kalayım dilimi geliştireyim.
    Maddi olarakta destek çıkarım.

Universite ogrencisi isen work and travel filan arastir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

Amerikada simit ,poğaça,börek satan bir yer varmı yoksa acsak iyi işlemi onların damak tadına uyuyor mu bunlar bide amerikalılar haşlanmış yumurta yiyorlar mi

simit sarayı açıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Benzin fiyatı nedir öyle iki bidon göndersen

2 tanker yollayim da sen de ben de yolumuzu bulalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

indi-bindi ne kadar?
    birde minibüse bindiğinde, ingilizce olarak "sağda hafifle de dökülelim kaptan" nasıl diyorsunuz?

Simdiye kadar hic toplu tasimaya binmedim desem :) bilen varsa cevaplasin nasil soylenir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyDE

quote:

Orijinalden alıntı: Redzepi

quote:

Hukuk olmaz tr farkli abd farkli muhendislik ve sosyal bilimler gecerli

Arkadaslar hakli, hukuk biraz zor. Gelip burada egitim alirsan tabi olur.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.