Bildirim
Amerika'dan 5s t-mobile contract free!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben. Amerikadan 749$'a 32 gb space gray t-mobile contract free getirttim ve pasaport kaydini yaptirdim. Sorunsuzca kullaniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
okuduğum kadarıyla Tmobile free de nano sim yüklüymüş, aktive edilecek diyor
yani aktive etmeyip bizim ülke gsm sim takarsak sorun olmuyor diyorsun
o halde kuzene yazayım getirsin
bu yılbaşı gelecekte
iyi oldu bu haber
sağol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 18 Kasım 2013; 9:11:42 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: levot
Ben. Amerikadan 749$'a 32 gb space gray t-mobile contract free getirttim ve pasaport kaydini yaptirdim. Sorunsuzca kullaniyorum.
Aktivasyonu orda t-mobile hat alarak orda mı yaptırdın yoksa sıfır kutu açtın Türkiye'de taktın sim card ı çalıştı öylemi?
quote:
Orijinalden alıntı: musfasa
quote:
Aktivasyonu orda t-mobile hat alarak orda mı yaptırdın yoksa sıfır kutu açtın Türkiye'de taktın sim card ı çalıştı öylemi?
hat almıyorsunuz. içinde zaten bir t-mobile kart bulunuyor. telefonu apple store'dan satın alıp içindeki kart ile ilk aktivasyonu orda yapıyorsunuz. aktivasyon sonrası kendi kartınızı takıp kullanmaya başlıyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: musfasa
quote:
Ben sifir jelatinli kutuyu turkiyede actim, icinde zaten takili olan tmobile kart ile aktivasyonu yaptiktan sonra 1 hafta kadar ipod gibi kullandim (sim kart olmadan) sonra da pasaport kaydi yapilinca turkcell hattimi takip kullandim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X