Şimdi Ara

Amerika'dan Asus Google Nexus Tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amerika'da Work And Travel'da arkadaşlarım var ve eylül - ekimde gelecekler. Hazır onlar oradayken bu durumu değerlendirmek istiyorum.
    Bildiğiniz gibi Nexus Tabletler 199 ve 249$'dan satışa sunuldu. Ben de cihazı gördüm beğendim ve almak istiyorum. Bu noktada yardımlarınıza ihtiyacım var.
    Ürünü onların oradan satın alıp bana İstanbul'a göndermelerini isteyeceğim ve kafama takılan bazı sorular var...

1-Ürünün bana ne kadar maliyeti olur?
    2-Ekimde onlar gelirken getirse daha mı ucuz olur?
    3-Garanti sorunu olur mu Türkiye'de?
    4-Gümrük sorunu yaşar mıyım?

Daha önce Amerika'dan ürün almış arkadaşların yardımını bekliyorum veya detaylı bilgisi olanlara da ihtiyacım var. Benim gibi bu konuyu merak edenler çoktur.
    Ayrıca fiyatı tutturabilirsek ve bana katılmak isteyen olursa üzerine kar koymadan benimle aynı paraya sipariş verebiliriz arkadaşlara. Yani başkalarına da yardımcı olmak isterim sadece kendime müslüman değilim.

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum şimdiden. Herkese hayırlı ramazanlar...

• Arkadaşlar,

Konu ile alakalı bir fikri olan yok mu? Herkes okuyup bırakmış.
    Hadi bi el atın...
  • onlar sana getirsin yoksa gümrükte sorun olabilir-ek olarak kargo parası ödersin
    sana maliyetini şöyle hesapla:
    16 gb=249 dolar+vergi(eyalete göre değişir bu vergi miktarı)

garanti konusunnda şöyle örnek veriyim appledan bi iphone aldın diyelim faturası varsa eğer türkiyede 1 sene garantisi oluyodu büyük ihtimalle nexus 7 dede öle olur.

bide şunu söliyim arkadaşın tableti alsın uçağa binmeden kutusundan çıkarsın kutusunu bavuluna koysun.tablet elinde uçağa binsin böyle yaparsa herhangibir sorun yaşamassın. (sorundan kast ettiğim 249 dolar olduğu için türkiyeye gelince ek vergi ödememek için)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

onlar sana getirsin yoksa gümrükte sorun olabilir-ek olarak kargo parası ödersin
    sana maliyetini şöyle hesapla:
    16 gb=249 dolar+vergi(eyalete göre değişir bu vergi miktarı)

garanti konusunnda şöyle örnek veriyim appledan bi iphone aldın diyelim faturası varsa eğer türkiyede 1 sene garantisi oluyodu büyük ihtimalle nexus 7 dede öle olur.

bide şunu söliyim arkadaşın tableti alsın uçağa binmeden kutusundan çıkarsın kutusunu bavuluna koysun.tablet elinde uçağa binsin böyle yaparsa herhangibir sorun yaşamassın. (sorundan kast ettiğim 249 dolar olduğu için türkiyeye gelince ek vergi ödememek için)

Çok teşekkürler.

Hocam arkadaşlar Virginia Beach'te. Oraya vergi ne kadar olur bi bilgin var mı?
    Kargo ile bana gönderseler ve hediye yazılsa üzerine yine de sorun çıkartırlar mı?

• kargo ve vergi hakkında net bişey söyliyemicem

vergiyi arkadaşlarından öğrenebilirsin

kargo için bi konu aç konu dışına mutlaka cevap verirler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki teşekkür ediyorum...
  • 8 GB i nin official sitesinden kargolanmasi durduruldu cunku stoklari tukendi tekrar uretime gectiler saniyorum, ayrica raflara sunulan cihazlari 2 gun icerisinde tukendi, siparis aliyolar ancak direk kargolayamiyolar su an, ben Floridada yasiyorum ve 199 dolar a aldim cihazi. 10 dolar vergi 10 dolarda shipment a verdim. cihazi acip getirmezlerse gumruge takilir valizden alabilirler, zaten 2 tanede fazla getiremez o numaralari artik yemiyolar, cihaz teknik olarak ASUS o yuzden ASUS un garanti kapsamina giriyor ama cihaz degisimi icin bi dunya police var Amerikada yasamiyosaniz ve cihazda sorun cikarsa ( ki bir cok kullanicinin wifi si sorunlu, ekraninda olu pixel var vs.. Android forumlarini okursaniz) o zaman degisim yapmalari icin beklersin baya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • proxy ayarlarını değiştirdiğinizde sepete kadar ekleyebiliyorsunuz ama iş gönderim aşamasına gelince türkiyeye göndermiyorlar.işte burada güvenilir site ya da kişi devreye girmeli ki bu da çok zor.sanırım en iyisi beklemek...
  • Yakında Amerika'dan dönecek birilerini bulmaya çalışıyorum olursa öyle olur sanırım... Türkiye için bekleseniz de zor açıkcası fiyat böyle düşük olmayacaktır. Bi tanıdık bulmak lazım veya getirebilecek güvenilir biri...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.