Şimdi Ara

Amerika dan dell disüstü aldık. Fişi bizim prizlere uymuyo... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: evildoer_61

quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

evildoer_61 hemen hemen bütün laptopların adaptörü öyledir.yüksek sıcaklıkta çalışır.

saol kardeşim dedim fazlamı ısınıyor nee , ayrıca bi sorum olcaktıı adaptörle priz arasında bizim prizlere uyumlu kablo aldımm , yalnız bilemiyorum elektriğe takılıyken bir şarj etmediğni farkettimm laptop üzerindeki fişi çıkarıp taktımm yok şarj etmiyorr , normal prizle adaptör arasındaki ekle oynuyayım dedimm alev attı hemen laptoptan çektim fişii allah şükür laptopa birşey olmadıı , acaba elektrikte topraklama yoktu ondanmı yoksa elektrik akımı fazlamı geldi anlıyamadım , adaptör şuanda sağlammı bilmiyorum tekrar bağlamaya korkuyorum laptopu yakarım diye . bu konuda ne yapabilirimm . elektrik elektronikçilere gitcem de bugünn pazar kapalıdırlar. değerli bilgilerinizi bekliyorum teşekkürlerr ...

dell türkiye servisin arayınız ve durumu anlatınız onlar size en uygun cevabı verecektir.
    dell koyuncu 0 216 528 8888
    dell kont 0-216 581 56 04
    burdan teknik destek bölümüne bağlatın telefonu. durumu anlatın. sonuçta onlar bizden daha iyi biliyolardır neyin ne olduğunu. bu arada kısa devre olayında adaptörlerin sigortaları var. en kötü adaptörü bozmuşsundur. artık son çare orjinal adaptör alıcan 80-120 ytl arası bir fiyatı vardı yanılmıyorsam.

• şu anda kendi adaptörüme baktım üsütünde input 100-220 volt 50-60 hz yazıyo. bence bu adaptörler her ülkeye uyumlu olsun diye yapılmışlardır. yani sonuçta tanışınabilir bi alet. siz en güzeli bi elektronikçiye gidin bunun ucuna göre 3 girişli normal bizim prizlere uygun çıkışlı kablolar var onu alın ve takın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwag -- 23 Haziran 2008; 11:06:26 >
  •  Amerika dan dell disüstü aldık. Fişi bizim prizlere uymuyo...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.