Şimdi Ara

Amerika'dan Macbok Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önümüzdek ay Amerika'ya gideceğim ve kendime bir adet macbook pro almayı düşünüyorum. Muhtemel olarak 17 inçlik model olacak. Öğrenmek istediğim mağazaya kaç gün önceden sipariş vermek gerektiği. Yani apple mağazasında istediğim tarz macbook pro yoksa ne kadar süre bekleniyor. Bu konuda tecrubeleri olan var mı acaba?

Bir de imac 24' alsam uçağa sokabilir miyim acaba (ya imac 24' ya da macbook pro 17' alacağım) . sonuçta macbook pro gelir (en azından kutusundan çıkarır yanıma alırım ama imac'i kutusundan çıkaramam). uçakta getirebilme konusunda tecrubeleri olanlar yazarsa memnun olurum.

Teşekkürler...

• el çantasına koyup rahatça getirebilirsin diye biliyorum. En azından benim dayım 2 adet laptop'u el çantasına koyup getiriyor Amerika'dan. El çantasında kastım uçakta yanına laptop kadar bir çanta alabiliyorsun.
  • merhabalar;
    kuzenim geçen yıl gitti amerkikaya gelirken biri yanında olmak üzere 2 tanede valizde toplam3 laptop getirdi ve gümrükte hiç bir problem yaşamadı.sanırım birazda şansındandı.
  • 24' imac i yanında getirmen imkansız zaten ayrıca türkiye'ye sokarken o ürünü senden gümrük vergisini isterler büyük ölçüde o yüzden riske girme macbook pro yu al derim ben!
    bu arada zannedersem apple store dan aynı gün içinde alabilirsin laptopunu tabi opsiyonel özellikleri ekleyeceksen o zaman da çok değil 1-2 gün sonra alıyorsun siparişini!
  • apple store a gidiceksin (ki her yerde adım başı bulmak mümkün nerdeyse)
    ben şu bilgisayarı istiyorum diyceksin masanın üzerinde duranlardan.
    ondan sonra kasaya gidiceksin paranı ödeyip bilgisayarını alıcaksın.
    medeniyet
  • quote:

Orjinalden alıntı: hololoy112

apple store a gidiceksin (ki her yerde adım başı bulmak mümkün nerdeyse)
    medeniyet

Aynı şeyi Türkiye'de geçerli ama buradaki fiyatlar çok yüksek. Kasada ödeme yapanlar epeyce hafifliyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rider30

quote:

Orjinalden alıntı: hololoy112

apple store a gidiceksin (ki her yerde adım başı bulmak mümkün nerdeyse)
    medeniyet

Aynı şeyi Türkiye'de geçerli ama buradaki fiyatlar çok yüksek. Kasada ödeme yapanlar epeyce hafifliyorlar.

sonra da amerika fiyatlarını gördüklerinde sinir krizine giriyorlardır kesin!
    amerika'dan alacaklar hiçbir endişeniz olmasın eğer ekran kartı ya da işlemciyi biraz daha iyi istiyorsanız bile ürünü size en geç 2 gün sonra teslim ediyorlar!ben de bu yaz amerika'dan bir tane macbook pro alacağım umarım eylül ayına kadar güncellenmiş modeller de gelir!zaten ülkemizden apple almak hayal oldu!merak ediyorum da bu forumu bilkom'da çalışan bir yetkili okuyormudur acaba!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOROCK_LP -- 18 Mayıs 2008; 0:10:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilkomda çalışanlar çok meşgul para saymakla o yüzden sanmıyorum foruma giren olacağını
  • newyork a veya yakin bir eyalete gelecekseniz heberim olsun .. mabook pro temin etmenize yardimci olabilirim ...

ucuz@mac.com msn+emailim

quote:

Orjinalden alıntı: themightypirate

Merhabalar,

Önümüzdek ay Amerika'ya gideceğim ve kendime bir adet macbook pro almayı düşünüyorum. Muhtemel olarak 17 inçlik model olacak. Öğrenmek istediğim mağazaya kaç gün önceden sipariş vermek gerektiği. Yani apple mağazasında istediğim tarz macbook pro yoksa ne kadar süre bekleniyor. Bu konuda tecrubeleri olan var mı acaba?

Bir de imac 24' alsam uçağa sokabilir miyim acaba (ya imac 24' ya da macbook pro 17' alacağım) . sonuçta macbook pro gelir (en azından kutusundan çıkarır yanıma alırım ama imac'i kutusundan çıkaramam). uçakta getirebilme konusunda tecrubeleri olanlar yazarsa memnun olurum.

Teşekkürler...

• peki voltaj ve priz problemini nasıl halledeceğim? Amerika'dan alınacak bilgisayar burada nasıl çalışacak?
  • sadece adaptorun ucuna donusturucu alman yetiyor , onu da TR de 3-5 ytl ye bulabiliyorsun ..
  • merhaba. ben de amerika'daki bir arkadaşa aldırmayı düşünüyorum. 17 mi yoksa 15 mi alsam? bi de glossy nin normal ekrandan farkı ne? ilaveten, 2 gb yerine 4 gb a 200 dolar, high resolution ekrana da +100 dolar fazladan vermek gereksiz mi?
    son olarak da, amerika'dan alırken nelere dikkat etmeli? tüyolarınıza ihtiyacım var.
  • ram e sakın para verme ekrana verebilirsin

17 inc veya 15 inc senin tercihine kalmış ekranını glossy olması önünde parlak camımsı şey yok yada diğerinde yok bununla ilgiliydi sanırım

birde apple in sitesinden alma bhphoto.com mu ne böyle bir site var ordan al daha ucuza alırsın
  • fiyatı apple ın sitesindeki ile neredeyse aynı.zaten customised demiş açıklamasında yani opsiyonel birkaç özelliği var hd ekrana sahip olması gibi.yine de alacaksan al derim ben.
  • evet bana da cazip geldi.
    bi de şey soracağım, Tükiye'ye sokarken paketini açıp çantaya yerleştir demişler bazı yerlerde, benim sorum şu: arkadaşımın bunu kargoya verip bana yollaması riskli bir olay mı? yoksa gelirken yanında getirmesi mi daha iyi olur?
  • kargoya verdiğin anda gümrük vergisini koyarlar.paketi açık bile olsa vergiyi ödemekle yükümlüsün o durumda.
  • Kutulu kutusuz gelmesi sorun teşkil etmiyor daha yeni arkadaşım amerikadan getirdi kendine bir tane.
    Kargo yaparsan. Kargo parasıydı sigortasıydı bide üstüne üstlük gümrük girerse çok yüksek bi meblağ verirsin. Lakin adını hatırlamadığım bir kaç kalem vergi var gümrükte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.