Bildirim
** AMERİKA'DAN SİPARİŞLERİNİZ GETİRİLİR 2025 (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pm ile cevaplandi ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
İzzet abiye çok teşekkur ederım, 27 ekim siparişlerimi aldım. Kendisiyle bu sanırım 3'ncü veya 4'ncü alışverim oluyor. Her şey olması gerektiği gibiydi, çok iyi bir insan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 29 Ekim 2018; 17:9:9 > -
Ben teşekkür ederim abicim güle güle kullan getirdiklerimi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >______________________________
-
Sağol izzet abi. -
ürünümü kargo yoluyla teslim aldım. ihtiyacı olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. -
2 adet apple watch-4 yeni seri için fiyat talep ettim arkadaşlar; umarım alışveriş gerçekleşecektir:)!
www.apple.comBuy Apple Watch Series 5 - Apple Retailhttps://www.apple.com/us_kiosk_53068/shop/buy-watch/apple-watch/space-gray-aluminum-black-sport-band?preSelect=false&product=MU662LL/A&step=detail#
-
Pm cevaplandı.
-
İzzet bey vasıtasıyla ürünümü teslim aldım. Kendisi son derece güvenilir birisi. Sorunsuz bir alışveriş oldu. Kendisine tekrar teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürünlerimi bugün aldım. Herşey çok güzel paketlenmişti. İzzet Bey'i tavsiye ederim kesinlikle. -
mrb. önceki yorumları okuyamadım kusura bakmayın sorulduysa. laptop alsak getirirken kutusuyla getirebiliyo musunuz? bagaja mı veriliyo laptoplar yoksa yanınıza mı alıyosunuz ? -
Konuda yazmıştım yorumlar da aramanıza gerek yoktu.
Laptopu valizde değil yanımda getiriyorum ve bu yüzden kutusuz geliyor.
-
-
İzzet bey Apple TV 4K için getirme ücreti ne kadar olur, ek olarak iPhone xs içinde fiyat ve prosedür iletebilie misiniz ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorulariniza pm ile cevap verildi.quote:
Orijinalden alıntı: panama
İzzet bey Apple TV 4K için getirme ücreti ne kadar olur, ek olarak iPhone xs içinde fiyat ve prosedür iletebilie misiniz ?______________________________
-
m.newegg.comLenovo Y7000 81LF0002US 15.6" IPS Intel Core i5 8th Gen 8300H (2.30 GHz) NVIDIA GeForce GTX 1060 8 GB Memory 256 GB PCIe SSD 1 TB HDD Windows 10 Home 64-Bit Gaming Laptop - Newegg.comhttps://m.newegg.com/products/N82E16834850650
Bu urunu almayi dusunuyorum. Toplam maliyeti ne kadar olur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
pm ile cevaplandi ______________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: izzy76
Sorulariniza pm ile cevap verildi.
Teşekkürler , iPhone xs 256 içinde sizden yanıt bekliyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba izzet bey bir sonraki gelişiniz galiba 5 Ocak
Ps4 oyun kolu 2 tsne istesem getirme ücreti ne kadar olur mesaja atabilirmisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam birde 4k monitör getirebilirmisiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X