Şimdi Ara

Amerika'dan ucuz notebook getirme imkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar AMERİKADAN UCUZ NOTEBOOK GETİRMEK isteyenler için bir alternatif olabilir :

http://www.amerikadaniste.com/

Bu sistem işleyen bir sistemse, benim gibi yurtdışından ürün sipariş getirip gümrüklerde sürünmeden sipariş geçebilirsiniz.

Sistemi kullanıp verim alan varsa bizide bilgilendirirse forum kullananlara faydası olur..

• Diyelim FedEx laptobu 50 $,DHL 40 $,bu site 20 $`a TR`ye getiriyo.Bu sitenin ucuza getirmesi birsey ifade etmez.Yine gumruk vergisi odiyceksin.Elektronik yine pahaliya gelicek.

Yurtdisindan bilgisayar getirmek isteyen arkadaslar ya gittigidiyor tarzi sitelerde satilan urunlerden yararlanicak.Ya da bi tanidik vasitasiyla Amerikadan getirticekler urunu.

Kendi basina almaya kalksan Ozel Kargo + Gumruk vergisi.. TR`den urun almis gibi bisi oluyosun,cok pahaliya geliyo ve aldigina degmiyo bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pianokey -- 26 Şubat 2007; 15:22:24 >
  • Doğru, zaten benim de denemelerim pek başarılı olmadı.

Ama burada eğer bu hizmeti verenler Türk'se KULLANILMIŞ ürün getirebilirsin belki. (Normalde KULLANILMIŞ gelmiyor)

Birde bazen Amerikada notebook'ta ciddi indirimleri oluyor (dönemsel) onlar yakalanırsa gümrük ödense bile avantajlı olabilir..
  • tamamen haklisin, ama bir sey eklemek istiyorum, diyelim ki amerikaya giden bir tanidiginiz yok, ama eger AB uyesi herhangi bir ulkeye giden tanidiginiz varsa, amerikadan siparisi verip adresi bu AB uye ulkelerinden birisi olarak gosterebilir ve ordaki tanidiklariniza getirte bilirsiniz, ben bu yontemle mp3 player aldim, adresi almanya olarak gosterdim, kargo ucreti ise sadece 15$odedim

quote:

Orjinalden alıntı: alex1978

Diyelim FedEx laptobu 50 $,DHL 40 $,bu site 20 $`a TR`ye getiriyo.Bu sitenin ucuza getirmesi birsey ifade etmez.Yine gumruk vergisi odiyceksin.Elektronik yine pahaliya gelicek.

Yurtdisindan bilgisayar getirmek isteyen arkadaslar ya gittigidiyor tarzi sitelerde satilan urunlerden yararlanicak.Ya da bi tanidik vasitasiyla Amerikadan getirticekler urunu.

Kendi basina almaya kalksan Ozel Kargo + Gumruk vergisi.. TR`den urun almis gibi bisi oluyosun,cok pahaliya geliyo ve aldigina degmiyo bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.