Şimdi Ara

Amerika Green Card Başvurusu Yaptım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başvuru Yaptım ücret kargo ile beraber 35 TL ' imiş. 4-7 ay içerisinde kura çekilecekmiş.. vallaha doğdum doğalı oranın vatandaşı olmak istemişimdir... her gün dua ediyorum kurada bizimde adımız geçsin diye :)

• Tebrikler şampion !
  • İyiymiş...
  • Nereden veya hangi firmadan yaptınız başvurunuzu ?
  • Tebrik ederim! CIA tarafından yedi sülaleniz araştırırmak üzeredir şu an...
  • Ben başvuru ücretsiz diye biliyorum. Parayı aracı şirketler alıyor ve onlarsız işlem yapmak mümkün.
  • oraya gidersinde,

orada kalacak yerin var mı?
    İngilizce biliyor musun?
    Bir mesleğin var mı?
    seni belli miktar idare edecek paran var mı?

Orada sana kalacak yer ve herhangi bir iş garantisi yok. Eğer tanıdığın yoksa ve dil bilmiyorusan işin çok zor. Orası senin için özgürlükler ülkesi olan Amerika olmaz dikkatli ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GREEN CARD 2023
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSH

Ben başvuru ücretsiz diye biliyorum. Parayı aracı şirketler alıyor ve onlarsız işlem yapmak mümkün.

Aynen

Seni gördüm aklıma geldi,hangi üniversitede karar kıldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Ben başvuru ücretsiz diye biliyorum. Parayı aracı şirketler alıyor ve onlarsız işlem yapmak mümkün.

Aynen

15 Mart'ta 4 üniversiteden daha haber alacağım. 30 Mart'ta ise Harvard'dan. Harvard çok düşük bir ihtimal olsa da bir ümit bekliyorum.

Şu anda University of Illinois: Urbana-Champaign'e gideceğim gibi görünüyor. Amerika'daki en iyi 3. computer science üniversitesi ve Stanford ile aynı sıralamada bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: fallen_king

oraya gidersinde,

orada kalacak yerin var mı?
    İngilizce biliyor musun?
    Bir mesleğin var mı?
    seni belli miktar idare edecek paran var mı?

Orada sana kalacak yer ve herhangi bir iş garantisi yok. Eğer tanıdığın yoksa ve dil bilmiyorusan işin çok zor. Orası senin için özgürlükler ülkesi olan Amerika olmaz dikkatli ol

Orada tanıdıklarım var yani kalacak yerim var.
    ingilizcem çok iyi
    işim hazır sayılır.
    param var :)
  • quote:

quote:

quote:

Aynen

15 Mart'ta 4 üniversiteden daha haber alacağım. 30 Mart'ta ise Harvard'dan. Harvard çok düşük bir ihtimal olsa da bir ümit bekliyorum.

Şu anda University of Illinois: Urbana-Champaign'e gideceğim gibi görünüyor. Amerika'daki en iyi 3. computer science üniversitesi ve Stanford ile aynı sıralamada bu konuda.

Hardvard için zor dediğini hatırlıyorum daha önceki konulardan.Umarım kabul alırsın Hardvard'dan.

Şimdi baktım da Urbana güzel yermiş.Sıralamasıda çok çok iyi.Tebrik ederim seni.Mezun olduktan sonra orada kalmayı düşünüyor musun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen

Hardvard için zor dediğini hatırlıyorum daha önceki konulardan.Umarım kabul alırsın Hardvard'dan.

Şimdi baktım da Urbana güzel yermiş.Sıralamasıda çok çok iyi.Tebrik ederim seni.Mezun olduktan sonra orada kalmayı düşünüyor musun?

Teşekkür ederim. 4 yıl uzun bir süre. Fikrim elbet değişebilir ancak şu anda düşünmüyorum. Lisans eğitimimin ardından lisansüstü eğitim alıp dönebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.