Şimdi Ara

Amerika Hayat ve Dunyanin En Iyi Universitelerinden Birinde Okumak [MEZUN OLDUM] (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.676
Cevap
704
Favori
138.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-sizce 3 aylığına amerikada staj yapmaya değer mi(fiyat8000 lira) ? 2-) oradan staj yapılabilecek yeri buradan bulabilir miyim? 3-amerika insana çok şey katıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tilki_Andrei

Dostum ben 19 yaşındayım ve sen benim ilerde öyle yada böyle gitmek istediğim yerlere gitmişsin.dostum ben ilerde homeless olarak bile gitmek isterim o topraklara.üniversite benim için imkansız ama oraya bir şekilde gidip orda kaçak falan filan artık nasıl olursa yaşamak isterim.ben özgür bir toprağa bastımmı yolumu bulurum.

Bak kardeşim yazılanlarin tamamını okumadın sanırım adam dedi ki eğer orada kaçak yaşayacaksiniz her köşe başında polis çeker mi korkusuyla gezecekseniz hiç gitmeyin abd başınıza bela olur

Arti ''o topraklar'' demen bir tuhafima gitti ne var allasen abd topraklarında en verimsiz topraklardan biri :D

Abd yi kötülemiyorum yanlış anlama ileride benimde elime firsat geçerse bende gider paşa paşa okurumm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: uyildirim97

hocam resimler yok ayrıca rihanna'yı görmüşsün ya çok özendim sana türkiye'den ne yaparak gittin oraya ?

[size=7]97
    [size=6]97
    [size=5]97
    [size=4]97
    [size=3]97
    97
    97

Evet şimdi bu yorumun pek anlam ifade etmiyo :D

• Mesajım bulunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: grbzgrbz

1-sizce 3 aylığına amerikada staj yapmaya değer mi(fiyat8000 lira) ? 2-) oradan staj yapılabilecek yeri buradan bulabilir miyim? 3-amerika insana çok şey katıyor mu ?

Staj diyorsunuz bir de siz mi para oduyorsunuz anlamadim? Sizin odememenizin lazim. Eger araci bir sirketse sirketler, vs hakkinda bilgi edinerek kendiniz de basvuru yapabilirsiniz. Burada stajlar genelde size parali sekildedir.

Amerika insanin alabildigi kadar katiyor.
  • Vay be Cidden tebrik ederim Insan isteyince neler Yapıyor tekrardan Gördum ucla olmasa da umarım Bende avrupa da yada amerika da yüksek lisans yapma imkanı yakalarım tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Orijinalden alıntı: grbzgrbz

1-sizce 3 aylığına amerikada staj yapmaya değer mi(fiyat8000 lira) ? 2-) oradan staj yapılabilecek yeri buradan bulabilir miyim? 3-amerika insana çok şey katıyor mu ?

Staj diyorsunuz bir de siz mi para oduyorsunuz anlamadim? Sizin odememenizin lazim. Eger araci bir sirketse sirketler, vs hakkinda bilgi edinerek kendiniz de basvuru yapabilirsiniz. Burada stajlar genelde size parali sekildedir.

Amerika insanin alabildigi kadar katiyor.

yok evet şirketler ödeme yapıyor amerikaya gidince ama buradaki aracı kurumlar çalışacağımız kjurumu bulmak için ve işlemleri halletmek için para istiyor .
  • brknbcs B kullanıcısına yanıt
    Bilgilerimi paylasayim, U.S te Computer Science vb bolumleri okumak icin 3 sene matematik ve fen bilimlerini gormus olman gerekiyor.Zaten universiteler gerekenler kisminda "must" seklinde baslayan bir cumle koyarlar oraya.Yani mutlaka gormus olman gerekiyor.Kacinci siniftasin bilmiyorum ama 10.siniftaysan hala sansin var ama 11.sinif isen baska bolumlere bakabilirsin.Futbol(soccer) ve ping pong icin bende cok arastirdim ama olaganustu basariliysan faydasi oluyor zaten cogu universite amerikan futbolundan baska bir sey onemsemiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak bir akrabam TR'de yüzme derecesine sahipti.(Ünlü milli yüzücü D.Büyükuncu 'nun arkadaşlarından birisi idi.)

Sonra yüzme dereceleri sayesinde Arizona Üniversitesine gitti burslu olarak.

Orada üniversite adına yüzdü okuduğu zamanlar.

Her üniversiteyi bilmem ama Arizona Üniversitesi yüzme konusuna önem veriyordu yani.

@Markus Schulz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 4 Kasım 2014; 19:27:01 >
  • evet yuzme,beyzbol ve tenis cok onemli ama deidigim gibi amerikan futbolu onlarin dini gibi birsey cok onemli eger basariliysan giremeyecegin yer yok bazi uniler futbol icinde burs veriyor ama egitim seviyeleri diger amerikan unileri gibi ust duzey degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabımı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puss in Boots -- 27 Ocak 2015; 2:26:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puss in Boots

mezun oldum yazıyor başlıkta,hala amerikada mısınız,kusura bakmayın takip edemedim o arayı.

edit. bir soru daha aklıma geldi.tam olarak nasıl çalışıyordunuz? günlük zaman planlamanız nasıldı? ye-iç-ders çalış-yat mıydı sadece? masaya oturup 4-5 saat kalkmıyor muydunuz yoksa 1-2 saatte bir kalkıp geri mi başlıyordunuz?

Arkadaş amerikada ve bir şirkette sanırım Web Güvenliği üzerine çalışıyor.
    Edit sorunun cevabını bende merak ediyorum.

• dostum sana bir kac sorum olacaktı. 1.sorum aynı yukarda ki gibi olacak. üni hayatınız nasıldı oradayken ? günün kac saati ders ile ilgileniyordun ?
    2.oraya katılırken mat fizik bilgin mi önemliydi yoksa bilgisayar alanında bildiğin bilgiler mi ? Yani pc bilgilerin için ekstra bi sınava girdin mi ?
    3.sadece bu üniversiteye mi başvuru yaptın ? yani neden hedefin M.I.T. degil de UCLA ?
    4.sportif başarıların etkisi oldugunu söylüyolar senin var mıydı sportif bi başarın ?
    5.Oradaki 2 senede ne kadar bilgi edindin ? yani hangi konularda kendini uzmanlaştırdın ? yazılım mühendisliği bölümünü okuyan biri olarak soruyorum
    6.üniye kabul edilirken hangi yazılım dillerini bildiğini soruyolar mıydı ?
    bunları cevaplarsan cok iyi olur hocam
  • takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konudışında en ufkumu açan konulardan biri,biri yedeklesin de konuyu saçma bi durumda kalmayalım,keşke hep böyle konular açışlsa
  • belki yerinde olsam google da çalışabilirdim ofisini bir sitede görmüştüm çok güzeldi.gerçi sen daha iyi bilirsin :) vay be amerika filmlerde gördüğüm ülke
  • hocam tebrik etmek için geldim türkiyeden bir sürü insan var odtü,boğaziçi felan aralarından sıyrılıp nasıl geldiniz helal olsun
  • ODTÜ, İTÜ, BİLKENT, BOĞAZİÇİ, KOÇ, GALATASARAY, HACETTEPE, MARMARA, EGE, DOKUZ EYLÜL gibi üniversitelere giden öğrencilerden sonra sıra sana nasıl geldi anlamadım.Hani olur ya meslek lisesine giden ogrencilerin notlarını şişirirler ya sanki sende de öyle bir şey olmuş.Sormuslardır sınavlarda basit soruluları not ortalamanı yükseltmişindir.

• Avrupa battı, Amerika bitti, Türkiye şahlanıyor.(!)
  • Okucam

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.