Şimdi Ara

Amerika Hayat ve Dunyanin En Iyi Universitelerinden Birinde Okumak [MEZUN OLDUM] (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.676
Cevap
704
Favori
138.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu her uplandiginda yeniden okuyanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 10 Şubat 2017; 23:56:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Şuan ne yapıyor acaba.

Bende onu düşündüm

• it kopuk kullanıcısına yanıt
    Benden de bir o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucius Julius

Benden de bir o kadar.

2016 model m4 ü çekmiş altına napacak yanlıyodur heralde california sokaklarında
  • üniversiteyi 2007 yılında bıraktım üniversite okuyan gençlere her zaman yurtdışına gidin orada okuyun diyorum süreklii türkiyede üniversiteler üniversite degil ne ortamı var ne kültürü birer ego küpü olmuşlar yurtdışına niye örnek veriyorum çünkü farklı kültürler arası bir ton insan var birbirlerin kültürünü ögreniyorsunuz hayata bakış açınız degişiyorr güzel kız arkdaşları ediniyorsun daha ne istyorsunuz
    bak bana hayatım hep loserrr olmuşş bekçilik sınavına girecez bakalım nolacak eger evlenirsem illerde çoçuklarımı yurtdışında okutmak istiyorum tabi maddi ve imkanım el verirse
    gidin gençler hayatınızı yaşayın
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    Çocuğunu bekçilik yaparak da amerika'ya okumaya gönderebilirsin. Amerikalıların taktiğini kullanman lazım. Şimdiden başlayarak her ay kenara 100 dolar koyacaksın bu arada paran dolar faizinde olacak. Böylece çocuğun 18 yaşına gelince 36 bin dolar gibi bi para birikmiş olucak. Sen çocuğunun kayıt parasını karşılayacaksın eliden geldiğince, çocuğun da büyük ihtimalle durumunuz sayesinde yardım bursu kazanır. Masraflarını da çalışarak karşılar.

Olacakları söylüyorum, sen kenara her ay 100 dolar koymayacaksın. Çocuğun 18 yaşına gelene kadar sen bu geyiği yapıcaksın kendini de vizyonluyum diye kandırıcaksın. Çocuğun 18 yaşına gelince yurtdışını araştırıcaksın, durumun yetmez diye çocuğu öss'den kazandığı yere göndericeksin.

• Dikkat ettim de o kadar yazilmis cizilmis kimse konu sahibinin nasil calistigini,programini,taktiklerini,tecrubelerini sormamis sadece amerikaya odaklanmis.Konu sahibi arkadastan rica ediyorum bizi bu konuda bilgilendirirmisin rica etsem?

Biliyorum cok yogunsunuz ama buna gercekten ihtiyacim var.Ders calismak da hic bir problem yok kapasite de var ancak verimli kullanamiyorum bunu,bu isin kilit noktasi bunu basarabilmek.

Bu arada basarin takdire sayan umarim hayatin boyunca bu disiplinle devam edersin :)

• -TheDifference- kullanıcısına yanıt
    Dostum link icin tesekkur ederim ama oradaki yaziyi okudum daha once.Calisma konusunda verilen bilgi cok genel benim bahsettigim biraz daha istatiksel iste su kadar saat calisip su kadar soru cozdum soru cozumlerinde boyle yapiyordum hic bilmedigim konulari soyle halletim vs. gibi bende tam anlatamadim suan ama bayadir uykusuzum..

• Wardenclyffe kullanıcısına yanıt
    "-Dersleri çok iyi takip ettim. Dersi ezberlemek yerine, anlamaya, not çıkarmaya başladım. Bildiğim konularla zaman kaybetmeyip, bilmediğim konulara asıldım. Takıldığım anlarda çevremden, internetten yardım aldım. "
    Aradığın cevap burada. Kaç saat çalıştın veya kaç soru çözdün işi çok saçma. Her insanın kapasitesi farklıdır. Gerektiği kadar çalışıp, gerektiği kadar çözüceksin. Anladığını düşündüğünde başka konuya geçersin.
  • Konu sahibi 3 hafta önce foruma giriş yapmış. Uzun süredir girmiyordu

• Ucla economics var

Ekonomi yüksek lisans yapsam şirketlerde yöneticilik bulma ihtimalim nedir

• kardeşim sana helal olsun gerçekten inşallah hayatın boyunca büyük başarılara imza atarsın. yazını okudum o kadar mutlu oldumki anlatamam. bütün güzellikler seninle olsun

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Bunu yazacaktım bende.

• Nerden nereye ...
  • Bu forumda ilk okuduğum yazı buydu

2013 zamanları okumuştum vay be duygulandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Övündüğün onca şeyden sonra mezarına götürebileceğin tek bir şey söyle. Ben bu yaşama hayranlık duyacağım evlat.
    Alacağın diploma, yaşadığın hayat dürülüp bir tarafına "taktim" edilince "keşke dünyanın en rezil yerinde yaşasaydım da böyle bir hayat içerisinde olmayaydım" diye zırlayacaksın.

Ey bu hayatlara özenen genç aklını başına topla çünkü "Ölüm, ölmüyor."

Adam 5 yil icinde ulke degistirmis daha iyi okullarda(en iyi universite) egitim gormus su an senin hayatin boyunca calissanda (asgari maasla ahahha .d) 400 bin Dolar desek ev fiyatlari ve araba fiyatlarina toplamina = 1.6 Trilyon .d 1600 ay calisirsan ve sadece çeşme suyu icerek yasarsan alabilirsin sana guveniyorum .d Adam 5 yil da bunlari yapti sen ne yaptn ? Bunlari diyebilmen icin senin adamdan cok daha iyi yerlerde olup demen gerek ancak sende oyle bir potansiyel yok .d Sonucta olecegiz degil mi he bombayla he sefillikle he zenginlikle ne farkeder .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesaopp -- 16 Mayıs 2017; 8:26:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

quote:

Övündüğün onca şeyden sonra mezarına götürebileceğin tek bir şey söyle. Ben bu yaşama hayranlık duyacağım evlat.
    Alacağın diploma, yaşadığın hayat dürülüp bir tarafına "taktim" edilince "keşke dünyanın en rezil yerinde yaşasaydım da böyle bir hayat içerisinde olmayaydım" diye zırlayacaksın.

Adam 5 yil icinde ulke degistirmis daha iyi okullarda(en iyi universite) egitim gormus su an senin hayatin boyunca calissanda (asgari maasla ahahha .d) 400 bin Dolar desek ev fiyatlari ve araba fiyatlarina toplamina = 1.6 Trilyon .d 1600 ay calisirsan ve sadece çeşme suyu icerek yasarsan alabilirsin sana guveniyorum .d Adam 5 yil da bunlari yapti sen ne yaptn ? Bunlari diyebilmen icin senin adamdan cok daha iyi yerlerde olup demen gerek ancak sende oyle bir potansiyel yok .d Sonucta olecegiz degil mi he bombayla he sefillikle he zenginlikle ne farkeder .d

E iyiya işte hepimiz öleceksek bu hayatı iyi değerlendirmek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

quote:

E iyiya işte hepimiz öleceksek bu hayatı iyi değerlendirmek gerekir.

Cok garip bildirim gelmemis hocam.En begenilenlere girince gordum sizin de mesajinizi
  • Daha okumayan arkadaşlar için ilham verici bir up
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.