arkadaşalar şu an bi klanda aktif şekiilde görev alıyoruz ama klanda iş yok türk var deddiler geldik bizden başka türk yok o denliki oyuna başlayalı 3 ay oldu klam yöneticisi oldum sıkınıtm bu değil klan neredeyse hiç savaş yapmıyor bende olayların nasıl geliştiğini bilmiyorum (bizde de max 8. tier is 3 var). Kısacası bildiğiniz aktif bir klan varsa önerirmisiniz yada klan savaşı nasıl ayarlanır?
Abicim internettenn heaabına gir klan savaşlarını oradan ayarla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: sir-ijiyan
arkadaşalar şu an bi klanda aktif şekiilde görev alıyoruz ama klanda iş yok türk var deddiler geldik bizden başka türk yok o denliki oyuna başlayalı 3 ay oldu klam yöneticisi oldum sıkınıtm bu değil klan neredeyse hiç savaş yapmıyor bende olayların nasıl geliştiğini bilmiyorum (bizde de max 8. tier is 3 var). Kısacası bildiğiniz aktif bir klan varsa önerirmisiniz yada klan savaşı nasıl ayarlanır?
ismin nedir Na sunucusunda?? Leaderjack oyudaki isim ulaş bana
ayrıca is3 ile klan macına giren adama söverler
Bizim klana gelebilirsin Red Scorpion aslında durum pek farklı değil bizdede tier 10 var 1-2 tane ama tier 9 da çok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme