Şimdi Ara

Amerika Turist Vizesi hakkında (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
27
Favori
119.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turist vizesi için randevu alıcamda bu linkteki 4 seçenekten hangisini seçicem bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
    evisaforms.state.gov
    ACS Appointment System
    https://evisaforms.state.gov/acs/make_default.asp?pc=IST
  • vay arkadaş konuya yazdıklarımı okudum :)

Coca cola bizi New Yorka gönderdikten tam 1 yıl sonra Power Fm Las Vegas Britney Spears konserine gönderdi.

vize 10 yıllık olunca insanın yerinde durası gelmiyor :P
  • ben böyle bi form doldurmadım başvururken.yanlışlık olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: messuth

ben böyle bi form doldurmadım başvururken.yanlışlık olmasın?

nasil bir form doldurdunuz hocam linkini atabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://turkish.turkey.usembassy.gov/vize_basvuru_adimlari_istanbul.html

• Arkadaşlar vize alabilirmiyim?
    bir firmada mühendis olarak çalışıyorum gelirim normalden yüksek.
    firmadan gerekli bütün evrakları aldım. evliyim. kredisini ödediğim bir evim var. yaşım 31.
  • abd turist vizesinde sağlık seyehat sigortası istiyormu başvuru yaparken bilginiz varmı
  • Hayır istemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfk35

Hayır istemiyor

Tşk hocam

• vizeyi alamadım arkadaşlar
  • vizeyi bende alamamıştım :( şimdi evlilik durumumdan ötürü belki ilerde alabilirim diye düşünüyorum. eminim vize evraklarımı tamamlayan jolly tur yüzünden oldu çünkü çok saçmaladılar. sağlık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat 3

vizeyi alamadım arkadaşlar

Bende Başvurcamda Banka Hesabında Para Olması Mecbur Mu Ayrıca Neden Alamadın Alamama Sebebini Söylemeleri Lazım ?
  • quote:

aynen hocam neler sordular? neden alamadığınıza dair bir gerekçe söylediler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

quote:

yaşın genç dedi bide bekarsın dedi bu yüzden gidipte gelmeme ihtimalin yüksek dedi eksikler ise siyah giyinmiştim sakın siyah giymeyin eski pasaportlarımı istedi bide ssk hizmet dökümanı istedi bankada 20 bin tl gösterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DexterMorgan.

quote:

Bende Başvurcamda Banka Hesabında Para Olması Mecbur Mu Ayrıca Neden Alamadın Alamama Sebebini Söylemeleri Lazım ?

mecbur değil ama ordayken masraflarını nasıl karşılıcan diye sorar bankada paran yoksa ne göstercen ki babanın banka hesabıda olabilir hesabında para varsa tabi babam karşılicak dersin
  • quote:

quote:

quote:

yaşın genç dedi bide bekarsın dedi bu yüzden gidipte gelmeme ihtimalin yüksek dedi eksikler ise siyah giyinmiştim sakın siyah giymeyin eski pasaportlarımı istedi bide ssk hizmet dökümanı istedi bankada 20 bin tl gösterdim

daha önce yurt dışına çıkmışlığınız var mıydı peki? varsa hangi ülkeler?

• quote:

quote:

quote:

mecbur değil ama ordayken masraflarını nasıl karşılıcan diye sorar bankada paran yoksa ne göstercen ki babanın banka hesabıda olabilir hesabında para varsa tabi babam karşılicak dersin

Hocam Söyle Birşey Var Ama Benim Biletim Gidiş-Geliş Olacak Ve Eylül Ayında Sınavım Olduğuna Ve İstanbula Döneceğime Dair Okuldan Kağıt Alıcam Yani Geri Dönecek Olmam Kesin Gidiş Geliş Olduğu İçin Biletim Sorun Çıkartmazlar Diye Düşünüyorum Ama Banka Hesabımda Param Felan Yok ?

• Gecen hafta 10 yillik aldim;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

daha önce yurt dışına çıkmışlığınız var mıydı peki? varsa hangi ülkeler?

vardı 8 ülke gezmiştim ama o giriş çıkışlar eski pasaportumdaydı onlarda bir yıllıktı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Söyle Birşey Var Ama Benim Biletim Gidiş-Geliş Olacak Ve Eylül Ayında Sınavım Olduğuna Ve İstanbula Döneceğime Dair Okuldan Kağıt Alıcam Yani Geri Dönecek Olmam Kesin Gidiş Geliş Olduğu İçin Biletim Sorun Çıkartmazlar Diye Düşünüyorum Ama Banka Hesabımda Param Felan Yok ?

vize almadan gidiş dönüş biletini alma bence bileti hiç sormuyor ki okuldan sınavın olduguna dair değilde bu okulda okuyo ve okumaya devam ediyor diye bir yazı çıkarsan daha iyi olur banka hesabında para yoksa babanınkinde olması lazım para olmazsa vereceğini pek sanmıyorum

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.